Den Perverse Kvinde

Jeg vil her fortælle om min til dato mest frække og perverse oplevelse jeg har haft. Og som viste mig vejen til at realiserer mine inderste seksuelle fantasier og samtidig fandt jeg nye sider af mig selv. Jeg er ikke så velbefaren i skriveriets kunst, men håber det går an.

I min familie blev jeg og min søster opdraget på en tryg og kærlig måde, hvor vi kunne spørge om alt, også seksuelt dog uden at man lavede pjat med det. Altså en helt almindelig opdragelse. Vi skal ca. 25 år tilbage i tiden, der var ikke alt for mange penge og rutte med. Dette resulterede i at min mor tog en uddannelse som sygehjælper og blev herefter ansat på et sygehus et sted på Sjælland.

Da mine forælder er meget gæstfrie og vellidte varede det ikke længe førend hele den afdeling hvorpå min mor var er ansat blev inviteret til stort kaffebord hjemme på gården, som skik og brug er når man bor på landet.

Blandt personalet var en sygeplejerske, “lad os kalde hende Margit”, en efter min mening et godt skår, sorthåret og med en stor barm. Den gang var jeg 13 år og begyndt at interesserer mig for alvor for piger. Jeg begyndte straks at fantaserer om hende, men måtte nok se i øjnene at hun var uopnåelig, dels på grund af at hun var gift med en som scorede kassen, og fordi jeg sandsynligvis ikke ville møde hende igen. Men i min alder betød dette ikke så meget, jeg rev mig godt og grundigt i kæppen med Margit i mine tanker.

Tiden gik, mine forældre, Margit og hendes mand blev gode venner, vi begyndte at se en hel del til dem. Der var nu gået nogle år og jeg havde fået knallert, jeg blev tit sendt ind til byen for at aflevere ting til Margit og hendes mand.

Hver gang jeg var hos dem lagde jeg mærke til at Margit altid gik i lange skindstøvler, nederdel og stram bluse der fremhævede hendes bryster. Jeg er med garanti været helt skeløjet når jeg var i nærheden af hende. Ikke så få gange var hun klædt på helt i blødt skind, det ophidsede mig enormt, og jeg kunne mærke at hendes parfume hang i det bløde skind, dette resulterede naturligvis i at jeg fik stiv pik med det samme.

Jeg havde flere skolekærester til jeg gik ud af skolen, men aldrig ret lang tid af gangen. Der manglede simpelt hen interesse fra min side. Når jeg kneppede med mine kærester tænkte jeg hele tiden på Margit, om hvordan det ville være at kneppe med hende, når hun var iført skindtøj.

En dag jeg var alene hjemme var Margit kommet på besøg uden jeg viste det, hun skulle aflevere noget til min mor. Jeg hørte ikke hun ringede på døren, og da der ikke blev lukket op troede hun sikkert at der ikke var nogen hjemme. Tilfældigt kommer jeg til at se ud af vinduet fra mit værelse og ser at Margit er på vej over i svinestalden. Margit var iført sine lange skindstøvler, skindnederdel, skindbluse og lange skindhandsker, det tog næsten været fra mig. Jeg listede ud og over i svinestalden, hvor jeg så hun gik over i en tom sti hvor vi havde nogle halmballer stående. Der lugtede ret kraftigt af lort og pis i svinestanden, Hun satte sig på hug oppe på en halmbalde, jeg kunne nu se at hun havde ikke nogen trusser på, så der var frit udsyn til hendes dejlige kusse. Da hun havde siddet et øjeblik kunne jeg se hendes røvhul åbne sig og en stor lang tyk lort gled langsomt ud af røven på hende samtidig begyndte hun også at pissede, jeg var på det tidspunkt næsten i trance. Det ophidsede mig enormt, så at jeg begyndte at onanerer. Jeg blev helt paf da hun tog den lort hu havde skidt, og smurte det ud over sine bryster. Jeg var bange for at hun skulle opdage mig så jeg listede lige så stille ud af stalden og op på mit værelse hvor jeg høvlede pikken efter alle kunstens regler.

Når jeg tænker tilbage må jeg erkende at jeg ikke turde have givet mig til kende på det tidspunkt, jeg var nok for umoden af min alder, men en gnist var i alt fald blevet tændt. Jeg måtte erkende det, det jeg havde set Margit foretage sig var meget perverst, man at jeg tændte totalt på dette. Jeg var meget i vildrede med mig selv.

Tide gik og venskabet mellem mine forældre, Margit gik i stykker, jeg selv blev gift og flyttede til København jeg så herefter ikke mere til Margit.

Drømmen om hende kom af og til op til overfladen og jeg prøvede flere gange at få min kone til at være med til at afprøve mine fantasier, som hun fandt særdeles perverst. Da gik faktisk femten år før jeg skulle se Margit igen.

For tre år siden blev jeg så skilt fra min kone, jeg fik ny arbejde i min hjemby for flyttede derfor tilbage dertil. En lørdag jeg var på torvet og handle møder jeg Margit, jeg spørger hvordan hu har det osv. når man ikke har set hinanden i femten år. Jeg fortæller at jeg er blevet skilt, skiftet arbejde, flytte til tilbage og havde købt en stor lejlighed. Margit var meget kort på hoved, men fortæller dog at hun også er blevet skilt for en del år siden, og at den lejlighed hun bor i, ja der er indehaveren død og hun kan derfor ikke blive boende. Hun var godt nok sur over et eller andet??? Jeg inviterede hende hjem til en kop kaffe, som hun afslog med den bemærkning, at hun absolut ikke havde noget med mig at tale om. Jeg var godt nok målløs og spurgte hende hvorfor hun er sur på mig, hun svare slet ikke, men vente sig bare om og gik. Her stod jeg tilbage med stiv pik i bukserne må jeg indrømme, for selv om Margit nu var blevet en og halvtreds så hun brand godt ud, påklædningen var stadig i blødt skind. Jeg regnede ikke mere med at få kontakt med hende igen, og var selv godt gal over at jeg ikke viste hvorfor hun var sur på mig.

Da gik et par uger og en tidlig eftermiddag ringer det på døren. Jeg lukker op, og til min overraskelse står Margit uden for. Mere eller mindre forvirret får jeg sagt goddag, hun spørger om hun må komme ind og se min lejlighed, naturligvis siger jeg og træder til side. Jeg viser hende rundt i lejligheden og siger hun må kigge hvor hun vil, imens laver kaffe.

Mens jeg står i køkkenet og laver kaffe kommer hun ud til mig, jeg kan fornemme at hun vil sige et eller andet. Så jeg kigger hende lige i øjnene og fortæller hende at jeg er ked af hvis jeg her såret hende på en eller anden måde. For jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvad jeg har gjort galt.

Hun skal lige til at sige et eller andet, men siger så at hun ikke havde det så godt den dag, jeg vælger så at lade som ingen ting.

Da vi sidder og drikker kaffe spørger hun hvad jeg arbejder med og jeg fortæller at jeg er edb-tekniker. Kan du så ikke komme en dag og reparere min Pc’er? Vi får aftalt at jeg en dag skal komme forbi og kigge på udyret.

Der går næsten tre uger før jeg får tid til at komme ud til Margit, da jeg ankommer står jeg længe og banker på døren uden at der bliver lukket op. Jeg kan se lys i hos hende, så jet prøver at tage i døren, og da der ikke er låst går jeg ind i entreen.

Da jeg kommer ind i entreen kan jeg hører støj, jeg går ind i stuen og kan nu se at døren til hendes soveværelse står på klem. Jeg kikker forsigtigt ind af sprækken i døren. Det syn der møder mig tager helt vejret fra mig. Inde på sengen ligger Margit og køre en dildo ind og ud af sin fisse samtidig med at hun har en massagestav oppe i sin røv. Min pik står med det samme, jeg har mest lyst at flå døren op og springe på hende. Jeg er helt vild og kræver udløsning, samtidig begynder jeg at fantaserer om Margit iført skindtøj.

Jeg lister lige så stille ud i entreen og trækker mine bukser ned og sætter mig på den stol der står i entreen. Jeg gir mig til at onanerer helt vildt, min pik står som aldrig før. Jeg fantaserer stadig om Margit iført blødt skind, jeg åbner den øverste skuffe i kommoden, jeg ved ikke hvor mange par skindhandsker der er, mindst 50. Jeg tager et par op og tager dem på, jeg kan lige ha fingrene i dem. Med handskerne på, begynder jeg at onanerer igen, det er vildt fedt at mærke det bløde glatte skind omkring min stive pik. Det kilder vidunderligt i pikken og mine nosser føles som om der er ild i dem.

Jeg har glemt tid og sted, pludselig hører jeg “Hvad fanden foregår der her?” Margit står i døren iført en housecoat, jeg kan ikke stoppe nu så jeg fortsætter med at onanerer, jeg kan mærke at jeg er ved at komme, spermen presser på. Med et gevaldigt brøl kommer jeg, spermen står i kaskader ud over skindhandsker, både dem jeg har på samt dem i den åbne kommodeskuffe, et par sprøjt rammer Margit housecoat.

Margit giver mig en syngende lussing, “Dit perverse møgsvin!” råber hun til mig. Jeg sad stadig med stiv pik og lod møgfaldet rande af. Efter nogle minutter fik hun raset af. Jeg dristede mig til at sige “Der er noget jeg meget gerne vil snakke med dig om” mens jeg så hende lige ind i øjnene. Nu kan du i hvert fald gøre rent ført, imens laver jeg kaffe.

Jeg tog kommodeskuffen med ud i hendes køkken. Margit kiggede på mig, mens jeg begyndte at tørrer sperm af hendes handsker. Margit skænkede kaffe til mig og sig selv og satte sig så over for mig. Det svimlede for mig, bare det at rører alle de skindhandsker, varmen steg mig til hovedet. Margit kunne se på mig at der var noget galt, hun tog et par meget lange skindhandsker og tog dem på, hun gjorde det meget langsomt og sensuelt. Hun tændte en smøg, kiggede på mig og spurgte hvad jeg ville tale med hende om.

Jeg fortalte om episoden hjemme i svinestalden, hvilket gjorde hende meget rød i hoved så jeg troede at hun skulle til at fare op igen. Jeg fortalte også om hvad jeg havde set da jeg stod ved døren til hendes sovevæsel. Også at fra jeg var 13 år og frem til i dag altid fantaserede om hende når jeg dyrkede sex. Margit var helt paf, hun fik et udtryk i ansigtet som man normalt kun ser hos en født sinke eller hos uhelbredelige åndssvage. Jeg var faktisk lidt stolt af mig selv over det at have sat hende til vægs, men også en smule bange for at hun skulle smide mig ud. Da hun havde fatte sig igen spurgte hun så, hvad jeg så havde tænkte mig nu? Nu måtte det briste eller bærer, så jeg rejste mig, gik om på den anden side af bordet, kiggede Margit dybt i øjnene, mens jeg sagde, jeg ønsker at dele dine perverse fantasier med dig, flytte grænserne endnu længere. Så bøjede jeg mig ned og trykkede min mund mod hendes, jeg kunne mærke at hun villigt modtog min tunge da jeg stak den ind i hendes mund. Sådan stod vi længe. Jeg begyndte at tage Margit på hendes bryster mens hendes behandskede hånd havde travlt med at trække mine bukser ned.

Min pik stod stiv og strunk, det var frækt at se hvordan hun kørte sin behandskede hånd op og hed af pikken mens hun sad og røg samtidig. Margit jeg skal pisse sagde jeg. Du må gerne pisse mig i ansigtet, munden og ud over mine bryster. Min urin begyndte at sprøjte ud af min stive pik og op i hovedet på Margit, hun åbnede munde og tog villigt imod mine gyldnende sprøjt som hun begærligt drak.

Da jeg havde pisset færdigt lagde Margit sig op på køkkenbordet, jeg begravede straks min tunge i hendes kusse, den var meget våd. Jeg slikkede hende nede fra røven og op igennem kussen og frem til hendes klitoris som fik en ordentlig omgang. Margit blev helt vild da jeg stak tungen op i røven på hende. Jeg kunne smage at jeg fik lort på tungen, men jeg slikkede videre, lige pludselig eksploderede hun i en gigantisk orgasme, jeg kælede blidt for hendes kusse mens orgasmen ebbede ud. Margit satte sig op på bordet og gav mig et varmt og vådt kys, hun smagte herligt at pis.

Margit bad mig lægge mig ned på gulvet, så lagde hun sig ned på knæ og begyndte både at sutte og spille pik af på mig, det var lækkert at mærke det bløde skind fra handskerne samtidig med at mærke de bløde læber på pirkhovedet. Da hun havde suttet et stykke tid rejste hun sig op og skrævede hen over mig ansigt, jeg viste hvad der ville komme. Det føltes som ild da hendes pis begyndte at sprøjte ud over mig, det var vidunderligt.

Da Margit havde pisset færdigt satte hun på min stive pik og begyndte at ride mig. Da hun havde reddet et stykke tid, stoppede hun mens jeg stadig var oppe i hende, nu er det tid til en smøgpause sagde hun, hun tændte en cigaret, det så vildt frækt ud at hun sad der, med lange skindhandsker på og røg mens hun havde min pik oppe i sig, jeg fortalte hende at det ophidsede mig yderlig at se hende sådan. Straks trak hun pikken ud af kussen og lod den glide op i røven, så begyndte hun på et vildt ridt oven på min pik, jeg kunne pludselig mærke at der blev mere og mere modstand i røven på hende, jeg stødte imod hende alt hvad jeg kunne. Jeg kunne nu lugte at lort ret kraftigt, Margit smilede til mig og tog et sug på cigaretten. Jeg kunne nu mærke hvordan spermen trængte sig på, Margit kunne se det på mig, resolut rejste hun sig og tog min godt lort indsmurte mig i munden og suttede mig til udløsning. Spermen væltede ud af pikken på mig, det syntes som om den ikke ville holde op igen. Langsomt ebbede min orgasme ud.

Margit lagde sig ned oven på mig, jeg kyssede hende og fortalte hende at det var absolut det bedste knald jeg nogen sinde havde fået. Jeg kunne se at tårerne begyndte at trille ned over kinderne på hende, jeg spurgte hvad der var i vejen, Margit fortalte at hun var lykkelig, dels over den vidunderlige orgasme jeg havde givet hende, samt det at hun havde en at dele og ud leve sine perverse fantasier med. Jeg kunne kun sige at jeg var lige så lykkelig.

Der er nu gået lidt over tre år, vi er blevet mange oplevelser rigere, vi har fået dannet en lille klub for folk der som os selv erkender at vi er perverse.

Jeg vil vende tilbage senere med andre oplevelser vi har haft.

About Line

zhenzar

Se også

Surprise Surprise

Jeg ringer på dørtelefonen. Der går ikke mange sekunder, før du buzzer mig ind. Jeg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.