Man Proposing to Wife --- Image by © Steve Prezant/Corbis

Fødselsdag m. suprise

Det var blevet min fødselsdag. han stod tidligt op, for at give mig lov til at sove lidt længere. Han havde planer om at give mit en fræk fødselsdag

Han gjorde badeværelset klar med en masse håndklæder, levende lys og lagde en skumbold i vandet. Tog mit tøj af og gik ind og vækkede mig

Jeg havde ikke barberet mig, så han spurgte om vi ikke skulle gøre det. Jeg sagde ja. Han tog på ben, arme, fisse og ryggen. Da han var færdig rejste han sif, vendte sig om, for han skulle barbere sin pik. Jeg kom bagfra men han vendte mig om, ned i en doggy og vi havde sex. Han gjorde det meget hårdt, for han vidste jeg elskede, hård sex fra morgenen af.

Vi tog på stranden for vejret var fantastisk. Vi tog en af hans kammerater med. Jeg vil gerne bade nøgen, men tog først min bikini af i vandet. Efter vi havde badet lidt, havde en endnu engang sex. Det var lidt svært, for der var ikke nogen kant eller noget vi kunne holde i.

Da vi var på vej hjem, havde han en pose med noget tøj, han sagde jeg skulle tage på. Men jeg skulle stå i entréen og gøre det, for han havde en overraskelse til mig. Da jeg havde skiftet, fik jeg bind for øjnene og hans kammerat førte mig ind i stuen.

Jeg tog bindet af og der stod han i det fineste jakkesæt. Han startede med at sige, hvor meget han elskede mig og lidt om vores forhold. Men det jeg aldrig kunne tro var det han nu gjorde.

Han friede til mig.

Jeg sagde JA.

Det var bare den bedste følelse jeg havde og jeg glædede mig vildt meget til det. Jeg fortalte også ham, at jeg elskede ham ligeså højt.

Vi stod og kyssede lidt, inden vi spiste middagen, som han selv havde lavet.

Det kunne ikke havde været en bedre fødselsdag.

About Ida

idacaroline76

Se også

Et møde i skoven

Vi har gået og pirret hinanden hele dagen, små frække beskeder og nu kan vi …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.