Sex på en fredag

Det var fredag og jeg var lige kommet hjem fra en lang arbejdsdag. Det eneste jeg havde brug for var sex, altså ordentligt sex. Han var først hjemme om en halv time.

Jeg kunne høre på trapperne skyndte jeg mig at gøre det klar. På døren hang jeg en seddel, hvor der stod “Giv den gas i dag, har virkelig brug for det”. I soveværelset havde jeg ret sengen med noget helt nyt sengetøj, hvor jeg lå klar i frækt undertøj.

Da han kom ind i soveværelset, gik vi straks igang. Han tog langsomt mit undertøj af, bandt mig i håndjern og stillede mig hen mod vinduet, mens han gik ud i køkkenet for, at finde flødeskum og isterninger.

Han kom tilbage og lagde mig hen på sengen og klædte sig af. Han stod op på sengen, så det passede med at det eneste jeg kunne se, var han pik. Derfra tog han kondom på. Så begyndte vi med at have sex. Han legede både med flødeskummet og isterningerne på min krop. Undervejs hviskede han “Støn” i mine ører. Det var lige, hvad jeg havde brug for.

About liderligmus01

liderligmus01

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.