Vibekes første eventyr

Vibeke purrede op i det korte hår. Hun kiggede i spejlet, hun var nu blevet sidst i 40 erne. Hun var blevet skilt for nogle år siden.

De år var brugt på at blive selvstændig. Lige efter skilsmissen havde hun følt sig hjælpeløs og ensom.

Hun havde fundet sig en lejlighed. Her boede hun sammen med deres yngste barn. En datter der lige var startet på ungdomsuddannelsen.

Nu var datteren flyttet hjemmefra. Vibeke tænkte at nu var det på tide at hun tænkte på sig selv, og fik noget glæde i livet.

Faktisk tænkte hun for første gang for alvor på at finde sig en mand igen.

Hun var dog ikke helt afklaret med hvad hun ville!

Bo for sig selv noget endnu, det var hun helt sikker på!

Men det kunne være dejligt med noget mandlig selskab, til andet en bare snak og hygge.

Hun kiggede på spejlbilledet. Var slet ikke utilfreds med hvad hun så. Hun var stadig slank og rank i holdningen. Hendes selvbevidsthed var øget de sidste år. Håret var kort og mørkt. Øjnene brun grønne og fulde af liv.

”Men hvor finder man en date, nu om dage?” tænkte hun højt.

Jeg må spørge min veninde Hanne!

Hanne var ligesom Vibeke alene, men i modsætning til Vibeke havde hun flere dates og eventyr bag hende. Hun måtte vide hvor og hvordan man gør, tænkte Vibeke

Heldigvis skulle de to piger mødes til kaffe på en lille cafe. Da Vibeke spurgte Hanne om råd, kom svaret prompte. Dating sider.

” Jeg bruger en der hedder single.dk ”svarede hun. ”Der kan man læse lidt om hvad de tænker og ønsker, også i sengen!” lo hun lidt forlegen.

”jeg bruger siden til at score mig lidt sex, jeg mangler jo ikke en mand i det daglige, bare i sengen ind i mellem, det bliver så kedeligt når dildoen er den eneste man har at fornøje sig med!” Hanne lo, Vibeke rødmede lidt, men nikkede.

Da hun kom hjem, fandt hun pc’en frem og søgte Single.dk

Hurtigt fik hun oprette sig en bruger, og begyndte at taste oplysningerne ind.

Der var mange spørgsmål at tage stilling til. Hvem skal styre i sengen? Vibeke granskede lidt, hun havde faktisk kun prøvet at det var manden, men det kunne være spændende hvis det var hende.  Sex legetøj? Ja tak! Svarede hun.

Trekant sex? Hun gøs lidt, men nej, det var hun ikke klar til.

Snart havde hun svaret på alle spørgsmålene. Nu gik hun ind for at se hvem der var på siden.

Der var mange mænd. Men hun søgte en der var – velholdt- ville hun kalde det. Maskulin, havde udstråling, og han boede helst lidt tæt på.

I løbet af de næste dage fik hun mange henvendelser, hun besvarede nogle. Men den rigtige havde hun ikke fundet efter de første 14 dage!

Ved næste cafe møde med Hanne beklagede hun sig lidt.

Hanne lo. ”Jeg tager helst nogen der bor lidt væk” svarede hun.

”Så kan man tage på et eventyr på et hotel! Og hvis det er en fiasko, så pyt. Man render ikke ind i ham nede ved købmanden!”

Da Vibeke kom hjem, ændrede hun lidt på hendes søgning. Ganske kort efter kom der mail fra en der så spændende ud.

Midt i halvtresserne, lidt rund, men ikke meget, høj, og tiltalende.

Hun svarede.

De mailede i nogle dage. Så skrev han at han skulle til København til noget konference. Hvis han kørte lidt tidligt, kunne de nå et lille cafemøde i Ringsted, hendes by!

Vibeke gjorde sig klar. Lidt diskret make-up en pæn kjole, ikke for lang, ikke for kort. Lidt høje hæle. Pæne strømpebukser, han ville ikke få lov at kigge efter om de var selvsiddende alligevel på den første date.

De mødes, hun blev ikke skuffet. Han var sød, varm og havde meget udstråling. Og han lagde ikke mere an på hende end et lille klem på hendes hånd.

Vibeke vidste ikke helt om hun var skuffet. Men alt var jo gået som hun havde planlagt og ønsket, så det måtte være det.

Hun havde set han havde hår på brystet, hans skjorte var knappet lidt op. Hun elskede at en mand havde hår på brystet!

Hun havde lagt mærke til at han havde en fast rund bagdel, ikke for lille ikke for stor, og hun havde fornemmet at hans bukser bulede forpå.

Da hun kom hjem, kunne hun ikke modstå fristelsen til at lege lidt med dildoen. Hun trak trusser og strømpebukserne lidt ned. Smed sig i sofaen, og løftede benene op. Hun lod dildoen gøre det, hun drømte om, helt uden at smide mere af tøjet.

Et par dage senere kom der en sms. Det var fra ham!

Han spurgte om de kunne ses, når han kørte hjem fra København.

Vibeke mærkede både det kraftigere hjerteslag, og varmen i skødet.

De aftalte at mødes på samme cafe. Denne gang modtog han hende med et knus og et kys på kinden.

Efter cafeen tog de en tur i hans bil. Lækker bil! Stor Mercedes med lædersæder.

Vibeke kunne god lide fornemmelsen af læder mod hendes lår. Kjolen til denne date var kortere, Hun havde lange støvler på, hvis nogen spurgte, var det fordi det var lidt køligt efterår. Men inders inde havde hun valgt dem fordi hun følte sig sexet i dem!

De var parkeret lidt uden for byen. De havde kysset og kælet. Vibeke havde haft en enorm lyst til at knappe hans bukser op, og udforske den voksende bule der var kommet i dem.

Men nej! Kysse og kælen det var ok. Men ingen sex på 2. date. Det havde hun besluttet sig for.

Hun havde knappet hans skjorte op, og ladet hendes ene hånd kæle for hans bryst.

Hun havde nyt fornemmelsen af hår og muskler under den brede brystkasse!

Han kyssede vidunderligt, og hun nød hans berøringer op ad benene. Men hun havde stoppet ham, hvis de skulle mere måtte det vente.

Hjemme igen havde hun brugt dildoen godt igen. Denne gang havde hun dog taget tøjet af, og drømte om at han kiggede på hende. Hendes orgasme var god og kraftig. Hun nænnede næsten ikke at trække dildoen ud igen, drømte om at det var hans pik der var deroppe, og den ville hun ikke af med igen. Sådan lige altså!

Tre dage gik der. Så ringede hendes telefon!

Han fortalte hende at han ikke havde kunne stoppe med at tænke på hende.

Han sagde hun var så smuk og dejlig, at de måtte mødes igen.

Vibeke bed sig lidt i underlæben. Hun havde det præcist ligesådan.

De aftalte at han skulle komme hjem til hende i weekenden.

Vibeke forberedte sig grundigt. Hun trimmede hårene i skridtet, hun fjernede dem ikke for hun fornemmede at han kunne lide hende sådan.

Men det hår nede mellem benene og op mod lårene det forsvandt.

Hun blev noget liderlig ved tanken om at hun skulle vise sit skød frem for ham. Et par fingre nulrede dejligt med de følsomme dele. Men hun stoppede hurtigt, næste orgasme skulle være i mandligt selskab.

Han kom lige ved 4-tiden om eftermiddagen. Hun var begyndt at blive lidt nervøs. Men da han kom med en stor buket blomster og et varmt smil til hende, forsvandt alt nervøsitet hurtigt.

Da hun satte blomsterne i vand, kunne hun fornemme at han kiggede på hendes krop.

Hun glædede sig til at vise sig frem. Inden under den korte kjole havde hun selvsiddende strømper, en lille G strengs trusse og en lille Bh, der løftede hendes velformede bryster lidt op.

Han vente hende om, trak hende ind til sig, og kyssede hende imens han kælede for hendes hår og ansigt.

Vibeke kyssede inderligt igen. Hun kunne mærke varmen brede sig i skødet. Ingen grund til at vente længere, hun ville kneppes, NU!

Hun knappede hans skjorte op, lod hænderne kæle for hans bryst, kyssede hans brystkasse og lod hendes tunge og læber finde hans brystvorter. Hun elskede at kæle for ham. Hun kiggede op på ham,

”Jeg bliver helt våd af at røre ved dig” sagde hun.

Han smilede og kælede for hendes bryster. Kyssede hendes hals og lod den ene hånd glide op under hendes kjole.

Vibeke spredte benene og lod hans hånd kæle for hende. Hun kyssede ham igen.

Kjolen var let at tage af, så hun smøg sig hurtigt ud af den. Lod ham kigge på hende. Han kælede blidt for hendes bryster og mave. Trak stropperne fra BH’en ned over hendes skuldre, og blottede lige netop hendes brystvorter. Han kyssede og slikkede på dem.

Vibeke rakte ud og knappede hans bukser op, Hun trak dem lidt ned, og fangede, til hendes store glæde, en stor næsten stiv pik frem!

Hurtigt bukkede hun sig ned og tog den ind i hendes mund.

Hun suttede på den så den var stiv og hård. Så slikkede hun hele vejen ned af pikken, og lod tungen lege med hans pung.

Til hendes store jubel, var pungen glat og nybarberet ingen hår her til at forstyrre hendes tunge. Hun smurte hans pung ind i spyt og slikkede ham over det hele. Han stønnede. Langsomt kælede hun for hans pik med den ene hånd, imens den anden fandt han balder.

Hun borede neglene lidt ind i dem og slikkede så op af pikken igen. Hans pikhoved var nu stå stort at det kneb hende at gabe over pikken.

Hun skubbede ham ind i stuen, og ned på sofaen. Hun drejede sig så hendes skød kom ud for hans ansigt. Så bukkede hun sig ned over hans lem, og suttede på den igen. Hun mærkede han trak hendes trusser til side. Hun mærkede hans tunge og fingre lege med hende. Vibeke sukkede af velvære, lod tungen glide ned af pikken, og legede igen med hans dejlig glatte pung. Hun mærkede han satte fingre op i hende, og hun mærkede hans tunge lege med hendes skamlæber, Han slikkede hende op langs læberne og strejfede lige klitorissen, men han slikkede ikke direkte på den. Hun elskede den blide behandling hans tunge gav, og hun elskede at mærke hans stærke fingre i sig.

Hun tog pikken ind i munden igen. Tog den så lang ind som hun kunne. Nu ville hun altså mærke den i hende,

Hun slap ham. Flyttede fissen fra hans tunge.

”Jeg vil mærke dig, Har du kondomer med?” han nikkede. Rodede lidt i jakken der lå smidt på gulvet. Og fiskede en pakke kondomer frem.

Han fumlede lidt med dem, fik faktisk vendt det første forkert.

Vibeke tog over. ”Lad mig!” sagde hun

Med forventnings fulde øjne, rullede hun kondomet ned over hans pik. Synet af det stive lem, med kondomet på afgjorde sagen. Hun måtte have ham lige her og nu.

Vibeke satte sig op på bordkanten. Han kom over mod hende, Hun løftede benene op.

Med et snuptag, røg trusserne af. Hun tog ved hans pik og førte den op i sig.

Nydelsen var total. Næsten bare ved indtrængningen mærkede hun at orgasmen ikke var langt væk. Hun stødte kussen imod ham. Han begyndte at kneppe hende i rolige rytmiske bevægelser, Hurtigt fandt hendes underkrop hans takt og rytme. Hun stødte i mod!

Hun kunne mærke at hendes orgasme trængte sig på, hun gav efter, fik med et hvin en lille en, så en mere. Derefter opgav hun at følge med. Hendes orgasmer føltes som små skønne eksplosioner i hendes krop og underliv! De ligesom kom rullende, og hun gispede efter mere. Hun kunne mærke hendes safter løbe ned over hendes balder, fornemmelsen var vidunderlig

”Lidt hårdere” stønnede hun. Han lystrede, stødte hårdere og vildere. Vibeke bed ham i skulderen af bare velvære. Så stoppede han pludseligt. ”Lille pause” stønnede han, ”ellers kommer jeg lige nu.”

Hun lod ham holde pikken stille oppe i hende. Hun kunne mærke hendes safter løb ud af hende. Hun krydsede benene bag hans ryg. Hun mærkede hans stærke arme løfte hende op.

De efterlod en våd plet på bordet!

Siddende oppe på ham, med pikken dybt i hende, bar han hende ind i soveværelset.

”jeg vil ride dig” hviskede hun i hans øre.

Han satte sig på sengen, Hun havde stadig de selvsiddende og de lidt høje hæle på.

”Jeg elsker tanken om dig i høje hæle” sagde han,

Vibeke nikkede, hun kunne også lide tanken om at hun var lidt sexet klædt. Hun begyndte at vugge hendes underliv over hans pik.

Han kastede hovedet tilbage i bare nydelse. Vibeke lod hendes fingre lege mellem hans hår på brystet. Hun elskede tanken om en rigtig mand.

En der havde hår de rigtige steder, og huskede at fjerne dem på de forkerte steder!

Hun rokkede vildere og vildere!

Kunne mærken en kæmpe orgasme komme nærmere. ”Vent på mig” stønnede han ”jeg er der næsten” Vibeke mærkede orgasmen komme rullende, hun mærkede han spændte hele hans underliv, og tømte sæden ud i kondomet på pikken dejlig langt oppe i hende.

Svedende og stønnende lagde hun sig ned over hans krop. Mærkede han trak sig ud.

Det sitrede i hele hendes fisse.

Han snuppede kondomet af.

Med lidt blanke øjne kiggede de på hinanden.

”Jøsses!” sagde han, ”jeg vidste ikke det kunne være så skønt”

”Heller ikke jeg” smilede Vibeke. Hun lod en hånd fange hans pik, mærkede den var våd af deres fælles safter.

”Heller ikke jeg!” sagde hun igen, og lagde sig ned ved siden af ham. Hendes ene ben var stadig over ham, og hun havde godt fat i hans pik.

De kyssede hinanden.

”Vi må nok lige puste lidt, inden vi skal ud og spise!” sagde han, Vibeke nikkede, og puttede sig ind til ham. ”Og så skal vi hjem og elske igen!”

”Perfekt plan” stønnede han. Hun klemte hårdt om hans pik.

About Finn Frantzen

finn.frantzen
Jeg er forfatter til mange forskellige ting. Lige her vil jeg vise jer mine erotiske fantasier. God fornøjelse.

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.