3 om 1

Du vågner…. der er mørkt og du aner ikk hvad kl er… du kan ikk se på dit ur, for du opdager dine hænder er låst fast. Der er ikk en lyd i rummet men du fornemmer alligevel du ik er alene. Du kan høre en lyd der minder om en lighter…. den klik lyd når man tænder et lys….

Du kan stadig ikk se noget….

Du hører lyden af højhælede sko… de nærmer sig og en hvisken begynder at lyde…. Pludselig er der igen helt stille og du føler ikk der er nogen i rummet mere.

Så mærker du noget bevæger sig over din hals… det er stift….det er langt…. der kommer flere og flere…. det bevæger sig ned af dit bryst…en efter en…..videre ned af din mave….

Det stopper ved din mave…det forkæler dine boksershorts. Du vrider dig lidt….men stivner da du mærker noget koldt og meget spids…. en saks klipper dine boksershorts i stykker…. du mærker en hånd ved din ene kind… den bevæger sig ned af din hals… du mærker en hånd mere ved din anden side af din kind som bevæger sig samme vej som den anden.

Du mærker begge hænder på din mave, mens det første du mærkede bevæger sig længere ned mod dit lem… Det kredser om det og hænderne er på vej derned… du mærker så igen et par hænder som er ved dit ansigt. Du er stadig spændt fast…. du vrider dig lidt mere og du høre nogle fnise…

Du ved nu der er mindst 2 ved dig, indtil du mærker et par læber mod din mund og kort efter mærker du noget varmt og vådt omkring dit lem…. Håber du kan regne ud hvor jeg er i denne her fantasi, ellers fortæller jeg dig det på et tidspunkt….

Du har regnet dig frem til vi er tre om dig. Men du kan stadig intet se, du kan kun høre og føle hvad vi gør ved dig. Du nyder vores hænder, læber og tunger….

Du nyder det rigtig meget og du er meget tændt…..

Du får nu bind for dine øjne selvom der er mørkt, men et svag lys bliver tændt…du bliver låst op og vi føre dig over til en kontorstol. Du smiler bare og vi sætter musik på…. kun lige så du ikk kan høre vores stemmer.

Du mærker et par hænder om din nakke og et par hænder i dit hår men også et par hænder om dit lem. Du nyder det! Du mærker ret hurtigt at du er på vej op i en meget varm våd og saftig hule. Da dine hænder ikke længere er låst er du hurtigt til at føle dig frem. Hun bevæger sig langsom frem og tilbage… tempoet stiger… Du bliver kysset intens og du mærker stadig 4 hænder, mens dit lem er lukket inde i hulen.

Du mærker den første får sit sus (orgasme) Og hun falder sammen og hvisker tallet 8 til dig. Du nød det men du kom ikke. Du får hurtig en ny hule der er ligeså våd og saftig som nr 1. Hun bevæger sig hurtigt og Det tager dig ikk lang tid før du har givet hende sit sus. Du var meget tæt på at komme men du regner med at der en mere…. Nr 2 stiger af og du får igen tallet 8 med pil op af hvisker hun til dig. Du kan ikk genkende deres stemmer så du ved stadig ikk hvem det er.

Nr 3 kysser dig intens og leger med din tunge…. og bevæger sig derefter ned til dit lem og bruger tungen om dit hovedet…. du tager dine hænder ned til hendes hovedet så du kan holde hende fast og komme i bund i hendes mund. Hun skifter mellem hurtigt og langsom og du vrider dig….

Hun stopper og rejser sig og tager dine hænder og føre dig ud til badet. Hun tager din bluse af og føre dig ind under vandet. Vandet rammer dig…… og nyder det. Du fornemmer der er en skammel/stol og inden du bliver presset ned på den tager hun lige en lille leg mere om dit lem…. Hun holder ikk længere dine hænder så du ser dit snit til at løsne dit bind fra dine øjne…. lyset skær i dine øjne og da du har vænnet dig til lyset smiler du ved synet af dit lem i min mund…. jeg stopper og skubber dig ned på skamlen hvor jeg kysser og leger med din tunge inden jeg lader dig komme op i mig og det er min tur til at gi dig et sus først inden jeg får mit sus…..??Og hvisker tallet 13 til dig

About 1234fnug

heidi1234fnug

Se også

Trekant med Tanja

Sex er uden tvivl en af de vigtigste ting i et parforhold, hvis du spørger …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.