Trekanter

Jeg kom lidt forsinket – men det skulle så også blive den eneste gang den aften, at det gjorde sig gældende. Eva var alene. Vi krammede lidt, havde jo aldrig set hinanden før, og satte os i sofaen med champagne, hvad ellers?

Snart snakkede vi lystigt, eller ja altså jeg gjorde, men snakken gik som nævnt.

Efter en hyggelig halv time ringede det på døren. Eva svarede på dørtelefonen og kom tilbage ind i stuen, lænede sig ind over mig, og kyssede mig dybt, vådt, intenst og godt. Peter kom ind, tyllede rundt, satte sig til rette, drak champagne, kyssede mig (eller var det omvendt, det var det nok?), og så gav vi os til at diskutere swingerlivsstil i evolutionshistorisk perspektiv.

Vi rykkede tættere på hinanden. Lagde ben over kors, og på kryds, lænede os ind over hinanden. Kyssede hist. Nussede pist. Så dybt i øjnene. Ind imellem tullede Peter rundt i lejligheden, og når han gjorde det, gik Tommy op i gear. Der blev konstant fyldt champagne på mig.

Måske var der en udløsende faktor? Måske havde jeg endelig snakket for meget og kysset for lidt? Måske var der ikke mere champagne? Tommy rakte over og åbnede mit ellers besværlige bæltespænde med en ferm håndbevægelse.

Du har lige klaret IQ testen, sagde jeg.

– Det er nu bevist, at den er over 35. Vi lo varmt sammen.

Pludselig blev jeg løftet af stærke hænder (alle fire) løftet op og vendt i sofaen. Liggende på ryggen i sofaen med hovedet i Tommy’s skød kunne jeg mærke Peter løfte sine hofter ned mod sig og trække mine jeans af. Samtidig løftede Tommy min overkrop. Jeg krængede mig ud af min bluse og han fjernede min BH lige så hurtigt og elegant, som Tommy åbnede bæltespændet.

I et virvar af hænder på min krop, kunne jeg føle Peter begrave sit ansigt i mit skød og lade sin tunge vandre i alle mine fordybninger, mens jeg ivrigt smagte på Tommy’s pik. Anderledes. Dejligt. Jeg lukkede øjnene og koncentrede mig om at sutte og blot føle de mange hænder og tunger og åndedrag mod min hud. Hørte hvisken, sagte stemmer og fornemmede, at de talte og aftalte, men lukkede det ude. Skelnede ikke ordene og følte ikke verden. Blot hænder, tunger og åndedrag.

Jeg ved fortsat ikke helt, hvordan, men igen følte jeg mig løftet af stærke hænder. Min mund forsat med Tommy’s pik. Peter fortsat ved min kusse. Ingen pause, ingen akavethed, men et øjeblik senere lå jeg i sengen i rummet ved siden af.

Derfra gik det stærkt, og de kommende 3, 4, 5 timer var en tornado, en orkan eller måske blot en dansk vinterstorm af stillinger, kys, følelser, orgasmer, smil og brudstykker af samtale.

Blev konstant kysset, slikket, fyldt op i mund og kusse og pludselig også med en meget stiv pik i min røv. Først Tommy, så Peter mens Tommy fyldte min kusse.. De var alle vegne. Kyssede mig. Kneppede mig. Fyldte mig i en grad, så jeg troede, jeg skulle flække. Gav mig orgasme og eksperimenterede. Var den ene mere effektiv end den anden med sin tunge? Med sine fingre?

Grinede til hinanden, når det gik op for dem, at de havde snydt mig og jeg ikke længere vidste hvem der var hvem, hvis hænder, der fik mig til at klynke, hvis hænder der fik mig til at hvine og skrige. Hvis tunge der slikkede mig til orgasme denne gang.

Klamrede mig til den ene og lod mig kneppe af den anden. Red en, og blev slikket af en anden. Kyssede dybt, vådt og intenst mens den ene – eller var det måske den anden? – bearbejdede min kusse med fingrene. I flere tilfælde var det simpelthen dem begge. En symfoni af fingre, der kneppede min kusse eller min røv. Pikke i begge huller. To tunger i min mund.

Efter min tredje orgasme var de trætte. De tog pauser undervejs hver især. Men da var de begge trætte. Havde gjort sig meget umage. Vi lagde os på sengen. En af dem på hve side af mig. Tæt. Helt tæt. Jeg slappede af. Lukkede mine øjne og lod dem tale hen over mig.

De talte om mig. Om sex. Om nytårsaften. Om hvor fedt det er at være voksen og have sin seksuelle tryghed. Om hvor sent de blomstrede og hvor gamle de var, da de først havde sex. Hvor usikre de var dengang. Om at de ikke var kommet. Nu.

De spurgte til mig. Til mine præferencer. Bad om tilbagemelding på deres teknikker. Lo, når jeg ikke kunne svare på, hvem der havde gjort, hvornår.

De nussede min mave og mine bryster. De kyssede mig. Hyggede. Det var hyggeligt. De spurgte mere ind til deres teknikker, ville lære af hinanden. Den ene, Peter, var meget blid når han fingerkneppede, den anden var hård. De lo igen.

God kombination, blidt først, og så hårdt, når der er varmet op?

Jeg bekræftede, smilede, lukkede øjnene og talte lidt med om, at det måske var på tide at ringe efter pizza eller spise lidt fra køleskabet.

De må have kommunikeret med deres øjne, for pludselig var Peter’s hænder på mig igen, hans tunge og hans fingre på min kusse. I min kusse. Jeg var øjeblikkelig parat. Undervejs ændrede hans greb sig, men jeg åbnede ikke mine øjne, tog blot imod og lod mig føre med. Klamrede mig til ham, kyssede Tommy og kom. Så lo de igen. De havde byttet undervejs. Afprøvet kombinationen. Om de virkelig var så kompatible. Kunne suplementere hinanden. De havde byttet flere gange undervejs.

– Det gjorde åbenbart ingen forskel, grinede de. Jeg lo også. Nød min fjerde orgasme og varmen og deres stærke arme og varme stemmer.

De vendt mig om på knæ. Peter bag mig, og Tommy foran. Jeg suttede ham, mens Peter tog mig hårdt. Igen må de have talt med øjnene. Måske hvisket. Jeg var optaget. De byttede lynhurtigt.

Jeg vil komme i hendes mund. Det var Peter’s stemme. Han instruerede mig i præcis, hvordan han helst ville slikkes og specifikt hvilke bevægelser mine fingre skulle gøre på hans pik. Han stønnede.

Tommy kneppede mig hårdt, og vildt. Klappede mig i røven. Tog brutalt fat om mine hofter og balder. På den gode måde. Undervejs havde de flere gange holdt mig fast. Ladet mig føle, at jeg var i deres magt. Underlagt deres styke. På den gode måde.

Peter stønnede mere. Tommy stønnede. Jeg klynkede. Så kom han – Peter. Tommy så at Peter kom, og så kom han også. Peter i min mund. Tommy’s  sperm over min røv. Der var meget. Sperm. Alle vegne. På min ryg. I min mund. Over Peter’s pik. I mit hår.

Vi hyggede igen. Nussede længe. Spiste. Badede. Snakkede. I stuen. I køkkenet. Kyssede.

Så kyssede vi farvel. Sagde farvel til hinanden, og aftale snart at mødes igen.

 

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.