Duften af regn

Han er høj, hans hud i er lys, og hans hår er vådt. Hans lange elegante fingre griber om et håndklæde, og musklerne i hans arm spændes, så man kan se senerne. Han smiler. Nej, han smiler til mig, kigger på mig med sine, store, grønne øjne og smiler. Han aner ikke. hvor længe jeg har i få lov til at se ham kigge sådan på ham. Hans badeshorts efterlader ingen tvivl om, hvor hans forelskede øjne komme fra.

Vandet rund driver stadig af ham, da han smider det gennemblødte håndklæde på jorden ved siden af min cykel. Regnen hagler ned over os begge. Jeg driller ham. nævner hans kæreste i flæng og spørger, om vi ikke skal gå ud i vandet igen. Hans boksershorts kan snart ikke holde til mere. Jeg kaster mig i vandet, og toppen til min bikini ryger ned unger mine bryster. Da jeg dukker op af vandet griner han af mig og kommenterer, hvor lyse mine brystvorter er i forhold til “hendes”. Jeg tror godt, han kan lide dem alligevel.

Som svar på tiltale kommenterer jeg hans bule og spørger om farven betyder noget. Han kommer helt tæt på, åbner spændet på min ryg, løfter mig op og smider mig ud i vandet. Jeg skriger og mærker vandet flå i stoffet.

Da jeg kommer op igen, lader jeg ham jage mig rundt, indtil han kaster sig nedover mig og holder fast.

Det første kys bliver under vand. Jeg har en svimlende fornemmelse imellem mine ben.

Vi kommer op til den virkelige verden igen, og jeg griner ad ham, imens jeg griber efter hans stive pik og spørger, om det virkelig er det værd. Han kysser mig. Han elsker mig. Han holder om mig.

Jeg trækker ham ind på lavt vand og sætter mig på hug foran ham. Regnen er kold, men stemningsfyldt. Der lugter ikke af strand og tang, der lugter af hor og begær – Duften af regn. Han smider sine shorts med et uforstående lille smil.

– Havde du forventet, at vi bare skulle kysse?

Jeg elsker denne rolle, nogle gange vil jeg ikke være din kæreste, jeg vil være din lulle luder. Udnyt mig, gør hvad du har lyst til – så længe du gør det her i regnen, i vores eget lille paradis af vådt sand og hensynsløse bølger.

Jeg smider hans shorts og min top ind på sandet og giver hans pik al min opmærksomhed. Jeg kigger ham i øjnene, imens jeg slikker hans nosser – man skal jo starte fra bunden. Jeg masserer blidt hans mellemkød med højre hånd, imens jeg tager nosserne i munden på skift.

Det tænder mig, når han nyder det.

Jeg slikker hans pik fra pungen og op, fra hovedet og ned. Jeg tager den i munden, imens jeg forsøger at studere hans ansigtsudtryk. Jeg har regnen i hovedet. Jeg åbner så meget jeg kan, suger kinderne ind og presser ham frem så han stille og roligt boller min mund.

Det gør lidt ondt i svælget, men effekten er det hele værd. Han griber om mit hoved. Jeg gisper efter vejret, imens jeg overgiver mig fuldt ud til hans begær. Han vil så gerne tage hensyn, han prøver at trække sig ud, men jeg holder ham fast om hans balder og tvinger ham til at sprøjte det hele ind i min mund.

– Du skal nok få lov at give igen siger jeg. Han bukker sig ned, og holder om mig. Hans varme varmer mig, og han kan ikke se, at jeg græder. Han kysser mig.

Alting går op i en højere enhed, jeg føler hele min krop sitre.

En bølge vælter os, og vi roder rundt på sandbunden. Vi griner.

Jeg smider mine trusser op sammen med resten af badetøjet og spørger om vi kan stå fast længere ude. Han går med til at prøve.

Vi går ud til halsen, han løfter mig op og sænker mig ned over sin pik.

Jeg holder fast i hans skuldre, i hans hår og i hans læber.

Han løfter mig op og ned.

Naturen, regner og vinden sluger mine lyde. Selv da jeg råber hans navn, fortaber lyder sig. Den tilhører kun os to.

Jeg elsker følelsen af hans pik, der hamrer ind og ud af min fisse.

Jeg elsker følelsen, lige når han støder. Jeg elsker følelsen af hans hænder om mine balder.

Han spørger, om jeg vil have den bagfra. Jeg holder fast om ham med mine ben. Jeg holder fast om ham med mine hænder.

Jeg slukker ham i øret, bider ham i øreflippen og hvisker ja. Jeg sætter af fra ham og kaster mig bagud. Han jagter mig. Han tager fat om mig og presser sig ind i min villige fisse.

Vandet er lidt lavere her. Han griber om mine bryster og hiver i mit hår. Han boller mig. Han bruger mig. Jeg skriger hans navn.

Hans fingre finder vej til min klit. Han hiver blidt i mine kønslæber og væver lidt omkring klitoris. Jeg fjerner hans fingre og guider hans pegefinger om til min røv. Jeg er egentlig ikke til analsex, men en enkelt finger gør noget ved sex – Det er som om g-punktet er nemmere at finde for hans pik, når min røv bliver stimuleret.

Han er blid, men opstemt. Han stønner mere og mere. Til sidst kan han ikke koncentrere sig om at lege med min røv, så han tager fingeren ud og holder om mine hofter i stedet. Han kommer i mig, men jeg har aldrig været mere tændt.

Jeg giver ham tid til at puste ud og nysser lidt. Jeg tager ham med ud på dybt vand igen, og lægger mig på ryggen. Jeg flyder.

Slik mig, siger jeg. Han parerer ordre. Regnen rammer min nøgne krop. Jeg vrider mig og prøver at lade være med at dukke ham under vandet.

Hans ene hånd holder på mit ene ben, den anden stimulerer mit g-punkt. Hans tunge og fingre arbejder i takt, når fingrene bukker sig inde i mig, farer tungen forbi min klit. Jeg stønner.

Jeg elsker at råbe hans navn, og det virker som om han elsker at høre det. Jeg koncentrerer mig, det gør jeg virkelig. Jeg kan ikke kigge ham i øjnene, men jeg kan røre ved mine bryster og lukke øjnene. Jeg drømmer mig ikke væk, jeg nyder situationen. Mine mavemuskler spænder af sig selv, og jeg ryger op i en bue. Jeg sidder på hans skuldre, og han bliver ved, igen og igen, selv om jeg er kommet. Min orgasme vil ingen ende tage.

Han spørger mig, om jeg vil have mere pik, og min fisse skriger på at blive kneppet. Vi går tilbage, så jeg kan ligge på ryggen med benene på hans skuldre i vandet, og så han kan stå op og holde fast om min lænd. Følelsen af min klitorisorgasme er stadig i min krop, og hver gang han støder, giver det et lille chok i den. Det er min yndlingsstilling. Den kolde regn, det varme vand, hans pik der hamrer ind og ud af min gennemvåde, gennemkneppede fisse, det hele bliver til sidst næsten for meget.

Jeg er i ekstase, mit hoved føles som var jeg høj, min mave føles som en stor knude af kærlighed til det hårdt arbejdende ansigt og hans våde hår, der klasker ned i hans hoved hver gang han støder, og min fisse føles som om, den eksploderer i et kæmpe farvefyrværkeri.

Et sekund ved jeg ikke, hvor jeg er. Han bliver ved og ved.

Jeg er lammet, men min mund siger lyde alligevel. Så kommer han også.

Udmattet bærer han mig ind på stranden, og vi forlader årstedet uden spor, uden et eneste bevis.

Dette er ikke en sand historie, men i virkeligheden meldte han afbud på grund af regnen. Han aner ikke hvad han gik glip af.

About Line

zhenzar

Se også

Slave tøsen

Det var mandag morgen, og jeg skrev til min tøs Sanne, at hun skulle finde …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.