Sommer og sex

Du giver mig så mange skønne sexoplevelser, min egen Flemon. Forkæler mig. Udfordrer mig. Piner mig. Dominerer mig. Elsker mig hårdt og blidt. Giver mig det hele og mere til.

Søndag. Det er varmt. Meget varmt. Vi har hele dagen for os selv. Nyder hinanden. Går og kæler og kysser. Du fanger mine bryster. Leger med dem. Klemmer vorterne så de bliver hårde og stive. Jeg vil trække mig væk, men er draget af dine stærke hænder og af dine øjne.

”Lad os køre til stranden, skat”. Jeg nikker og finder badedragten frem. I bilen spreder du mine ben. Kører en finger over min klit og længere ned. Jeg er allerede våd af fissesaft og spreder villigt benene endnu mere. Du smiler bagved solbrillerne. Passer både trafikken og mit hungrene skød. Jeg læner hovedet tilbage og bider mig selv let i læben. Vi overhaler en lastbil og chaufføren har frit udsyn til din behandling af min stive klit og fisse. Han kikker lige en ekstra gang og jeg lukker øjnene og nyder din massage.

Det tænder mig endnu mere at vi et kort øjeblik havde tilskuere.

Pludselig trækker du hånden til dig og smiler igen skælmsk. Slikker på din finger og sender mig et frækt blik. Jeg ved at jeg må vente med mere. Du har magten. Min fisse trækker sig sammen i et liderligt suk.

Den lille strand er godt besøgt i varmen. Vi ligger tæt sammen på vores håndklæder og ser på vandet og strandlivet. Vores kroppe finder hele tiden en måde at røre hinanden på. Sådan har det været siden den aften vi mødtes. Jeg betragter dig, som du ligger der. Stærk. Maskulin. Elsker din krop og dit ansigt. Kysser dig blidt og får dig vist ud af dine dagdrømme.

Du smiler til mig og lader blikket glide videre ned over min krop. De nærmeste ”naboer” på stranden er optaget af andre ting og du begynder langsomt at kærtegne mine bryster under badedragtens glatte skinnende stof. Din tunge finder vej til min og leger med min tungespids. Kører frækt rundt om den, som når du slikker min klit. Du ved at det tænder mig og jeg mærker med det samme et varmt stød i fissen. Du kysser mit ansigt og kikker dig søgende omkring. Vi er stadig næsten ”alene” i vores lille elskovshule på sandet.

Din hånd finder vej under badedragten til mit dunkende stød. Jeg kikker overrasket på dig og forsøger at få din hånd væk. Men du holder mig fast og spreder mine skamlæber. Jeg er så liderlig nu, at jeg ikke kan tænke klart og overgiver mig til nydelsen. Du leger med og gnider blidt på min klit igen. Jeg finder din pik i badeshortsene og lægger et håndklæde over. Du er stenhård og jeg har en uimodståelig trang til at sluge din pik i grådige mundfulde, men det går vist ikke lige her. I stedet masserer jeg ham og kan se på dit ansigtsudtryk at du nyder det.

En mand går forbi. Vi stopper for et øjeblik og fniser lidt. Da han er væk, begynder du at kilde min klit mere og mere rytmisk. Vil du have mig til at komme her? Mellem alle de mennesker? Jeg kan ikke holde orgasmen tilbage og med et sammenbidt hulk kaster jeg mit hoved mod dit bryst mens de varme orgasmebølger ruller igennem min krop. Jeg snapper efter luft og kikker mig forskrækket omkring. En kvinde lidt borte ser undrende på mig, men jeg skynder mig at kikke væk igen og smiler forlegent. ” Jeg er slet ikke færdig med dig”, siger du. ”Vi skal ud at køre en lille ekstra tur nu”. Min badedragt er våd af fissesaft og jeg bliver endnu mere tændt af, at du har flere planer med mig.

I bilen står din pik stor og stiv. Han er helt rank og har det lækreste hoved jeg aldrig bliver træt af at slikke og kærtegne. Kan næsten mærke hvordan det føles når han gennemknepper min fisse og fylder mig helt ud til bristepunktet. Min finger finder min klit og jeg begynder at lege med mig selv, men pludselig stopper bilen på vores yndlingsrasteplads. Her har vi været før for at lege, men mest om aftenen hvor der er andre der kikker og sexer i ly af mørket. Men nu er det højlys dag! Bilerne suser afsted på den travle landevej, kun få meter væk.

”Gå ud af bilen”, befaler du bestemt. Jeg adlyder. Er stadig kun i min badedragt. Jeg tror at jeg skal slikke dig, her i ly af bildøren. Men nej. Du trækker mig hen til træbordet og bænkene der står i græsset og presser mig bagover så jeg kommer til at ligge på bordet. ”Spred dine ben!”, kommanderer du. Jeg prøver lidt febrilsk at komme op, men du smiler bare og gentager ordren. ”Jeg sagde SPRED BENENE!”.

Jeg lader benene falde ud til siden og mærker hvordan fissen dunker. Du trækker min badedragt til side og begynder langsomt at slikke min revne og min klit. Jeg lukker øjnene og kan høre bilerne der kører forbi. Det gør mig fuldstændig vild og liderlig og jeg nyder din erfarne tunges leg med mig. Du knepper mig med fingrene mens du slikker løs og jeg kommer i en voldsom orgasme. Safterne løber ned på bordet og du slikker dig grådigt om munden. Jeg forsøger at komme op, men du har ikke travlt. Du skubber mig tilbage og begynder at kneppe mig videre med dine dejlige fingre, mens du spejder efter de andre biler. En bestemt bil har opdaget os og er begyndt at køre frem og tilbage.

Orgasmerne bliver ved og til sidst kan jeg næsten ikke mere. Jeg får lov at sætte mig op og ser nu din flotte stive pik. Jeg falder på knæ og begynder grådigt at sutte dig. Du er hård som jern. Fylder min mund og knepper mig helt ned i halsen. Jeg nyder det og kan smage din lækre fede sperm, der siver let fra det svulmende hoved. Lige før du skal til at skyde din ladning ud i min våde mund, kommer der en bil. Vi stopper og følger den med øjnene. Øv, det er en børnefamilie. Ikke mere sex lige her, lige nu. Jeg kysser sveden af din pande og vi sætter os grinende ind i bilen. Jeg synker sammen i sædet af udmattelse og tilfredshed. Min fisse dunker stadig og jeg glæder mig til at blive gennemkneppet af dig når vi kommer hjem. Kan aldrig få nok af dig, min elskede. Du smiler og fører bilen sikkert ud på landevejen igen. En skøn dag på stranden………

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.