Profilsidens goder

Vi havde kigget på hinandens profiler flere gange, men pludselig en dag kom kontakten.

Jeg følte mig lidt smigret for jeg kunne se at hun kun var til yngre mænd, godt nok var jeg umiddelbart lidt yngre end hende, men det var vist ikke det hun mente med yngre mænd.

Vi mødtes i parken nogle gange, måske tilfældigheder eller også havde vi begge luret hvornår vi hver især kom i parken.. Jeg havde et godt øje til dig. Du var på en gang både flot, havde kønne øjne og så fræk ud.. På den anden side var du lidt reserveret og og svær at komme ind på livet af…Jeg vidste du var i forhold ligesom jeg selv var det..

Alligevel var der noget som jeg bare måtte undersøge nærmere Du smilede sødt til mig når vi mødtes, og jeg havde mange tanker om hvad der gemte sig af tanker bagved smilet… Du virkede tiltrukket og alligevel distanceret på samme tid… En dag vi mødtes blev det lige pludselig kraftigt regnvejr, og vi løb over på en nærliggende cafe..

Det havde været hyggeligt og vi havde grint og flirtet en del…Vi aftalte at mødes igen på cafeen. . Dagene gik alt for langsomt og jeg havde heller ikke set dig i parken nogle dage

Havde hun mon fortrudt. . nej hvorfor skulle hun dog det, hun virkede oprigtig interesseret… Dagen kom hvor vi skulle mødes igen, jeg havde sommerfugle i maven…

Ordner min korte hanekam med lidt gele, en lækker parfume, cowboybukser og en sort skjorte. Lader de to øverste knapper stå åben så mine tattoos kigger frem..

Sommerfuglene i maven rumler. . Nu skal vi snart mødes på cafeen…. Jeg ankommer som den første.

Du lommer glidende ind ad døren ca. 10 minutter for sent… Du ser lækker ud og der er ligesom et eller andet som virker forandret ved dig, men jeg kan ikke sige hvad. .

Du har en stramtsiddende trøje på hvor man kan ane dine flotte bryster, cowboybukser og et par højhælede sko og lakerede negle.. Dine velplejede hænder har lakerede negle og matcher med din røde læbestift.

Dine øjne stråler og du siger frisk hej imens du giver mig et kram.. jeg kan mærke dine bryster mod min brystkasse, de virker store og bløde.

Vi spiser, drikker rødvin og hygger os, vi griner meget og vores hænder mødes regelmæssigt. . Du flirter med mig, men alligevel er jeg i tvivl om hvad din hensigt præcist er..

Dine ben smyger sig op ad mine.. jeg kan mærke min pik dunker i bukserne.

Du rejser dig og går på toilettet. . Jeg venter spændt for jeg synes det tager lidt tid.. Du kommer målrettet tilbage giver mig noget i hånden, giver et kram og et kys på kinden og sige “Vi ses

Jeg åbner forsigtigt hånden, kigger rundt om nogen andre ser med… Det er dine små trusser og indeni ligger en seddel med din adresse og et tidspunkt jeg skal møde op på.

Der går et sug igennem min mave… nøøj hvor vil jeg gerne smage på din blomst Nu begynder tankerne at vælte rundt i hovedet.. hvad tænder hun på, hvad må jeg gøre ved hende uden at gå for langt. . Hvordan mon hun ser ud når jeg ankommer.. hendes mand…

Er hun til legetøj, analsex, sutter hun pik, sprøjteorgasme, er det sex i soveværelset, på køkkenbordet. . Vil hun kneppes hårdt eller blidt, domineres eller er hun en bestemmende pige.. eller…

Kan jeg leve op til hendes forventninger.. Mine tanker stopper op, jeg ved at jeg er god til at lege og min tunge plejer at ramme plet..

Jeg tror jeg bestemmer mig for at gå roligt til værks.. kondomer, massageolie og et enkelt eller to stykker legetøj… Blindfold måske, men ingen binderi.. tillid må være et godt udgangspunkt. .

Det kan jo være hun har helt andre tanker… En moden kvinde ved h ad hun vil have og har normalt et kæmpe sexdrive

Møder op onsdag formiddag kl. 10 som skrevet på sedlen i dine trusser.. ringer på døren.. mit hjerte slår hurtigere end normalt…kan høre dine fodtrin nærme sig.. Jeg tænker WAOUW da du åbner døren.. du overgår mine forventninger til fulde..

Sorte højhælede sko, lækre velformede ben, sort delvis gennemsigtig minidress som lige akkurat skjuler det mest nødvendige men man kan sagtens ane konturerne af dine frække bryster og se at dine vorter stritter imod det tynde stof pirrer.. Dit sexede røde hår er sat op og en grøn neglelak på tæer og fingre står i skærende kontrast.. fuck mit hjerte banker og jeg bliver tør i munden, du er lige til at hoppe om bord i… Min pik reagerer allerede …”Hej” siger du… “kom indenfor”…

Du virker upåvirket af situationen, selvom jeg tydeligt kan se at du virkelig har gjort noget ekstra ud af dig selv til vores møde.. Du virker tændt og dine øjne stråler… Dine hænder er lidt kolde, det er helt perfekt for jeg elsker et par kolde hænde og fingre på mine nosser Jeg giver dig et stort kram og presser mit underliv ind imod dit..

Jeg kan mærke du presser igen mod min nu stive pik.. Stiller min taske på gulvet og vi tungekysser saftigt… “Tror vi er nød til at gå væk fra hoveddøren” siger du, vores naboer er temmelig nysgerrige… Vi sætter os ind i sofaen og drikker en Mokai til lige at tage lidt af sommerfuglene i maven… Dine ben er lidt spredte og jeg kan skimte din fisse.. den ser glatbarberet og særdeles indbydende ud… Jeg fornemmer at den fugter let..

Sætter mig over ved siden af dig, og vi begynder at kysse og pille på hinanden.. Min hånd går på opdagelse i dine bryster og klemmer let på dine stive vorter… Din hånd gnider rutineret henover cowboybukserne på min stive pik… Jeg glæder mig til at du skal have dine kolde hænder omkring den… Langsomt glider mine fingre ned at din velformede krop indtil jeg når dine lår… Kilder dem blidt på indersiden, min anden hånd tager et fast greb i dit hår og trækker nakken blidt men bestemt tilbage. Mine læber kysser dig legende på halsen og op til øreflippen… du gyser let og din vejrtrækning bliver tungere..

Spreder dine ben og kravler ned imellem dem… Skiftevis kysser jeg og lader mine fingre blidt kilde dine inderlår. Mine fingre går helt tæt på din lækre glatbarberede fisse, dog uden at røre den Efter et stykke tid begynder du at sidde lidt uroligt.. Stille kysser jeg din fisse og skamlæber.. Puster blidt på din fisse.. Med et rejser du dig op, tager mig i hånden og går ind i soveværelset… Du knapper mine bukser op og stikker dine kolde fingre ned til min meget stive pik.. Lader dine fingre kærtegne mine nosser, som langsomt trækker sig sammen under din lækre behandling.. Tøjet ryger hurtigt af.. Vi er begge liderlige efter mere.. Du står der nøgen foran mig smuk og lækker.. Jeg lægger dig ned på sengen, du ligger på ryggen med fri adgang til din våde fisse…

Min tunge går op opdagelse i dit varme skød imens mine hænder kæler for dit venusbjerg.. Napper i dine skamlæber med min mund.. Min tunge kører ganske langsomt op og ned af din fisse, men jeg undgår lige nøjagtigt at ramme din efterhånden hungrende klit… Du ligger uroligt og forsøger forgæves at presse dit underliv mod min tunge. Men jeg har andre planer..

Spreder dine opsvulmede skamlæber med mine bløde varme fingre, nulrer dem blidt imens jeg trækker dem fra hinanden… Min tunge rammer indgangen i dit våde lyserøde hul.. Din fisse trækker sig sammen og der lyder en tungt støn.. Min tunge kredser blidt og roligt omkring og i indgangen, kan mærke på dig at du vil have det længere ind… men det får du ikke.

Trækker huden omkring din klitoris tilbage og rammer din blottede klit ganske forsigtigt med min tunge.. lader den kredse rundt, rammer ind imellem med hele tungen.. med et lægger jeg mine læber omkring din klit og suger den vildt ind i min mund, du udsender et højt støn… Samtidig lader jeg min pegefinger lige kigge indenfor din fisseåbning.. presser den let opad så jeg kan mærke modstanden fra fissen.. fortsætter et stykke tid til jeg føler du er klar til mere.

Giver dig blindfold på… Sætter to små justerbare vaccum pumper på dine i forvejen stive brystvorter.. Justerer trykket så vorterne rejser sig lidt mere. Du kan mærke det spænder lidt.. Tager en silicone olie og gnider din fisse grundigt ind.. Den glinser om kap med dine fisse safter.. Går i gang med at bearbejde din fisse og venusbjerg.. lader en finger trænge ganske langsomt op i dit indre.. søger, leger, presser og kilder.. trykker mod din skedevæg… stopper lige før dit g-punkt.. Nyder at se på dig.. Du bider let i din læbe..

Kravler op på siden af dig.. Lader min finger lege med din fisse.. Trækker endnu en gang dit hår tilbage og kysser dig på halsen… Rejser mig op og stikker min stive pik i munden på dig, imens jeg lader endnu en finger glide op i din fisse..

Du sutter og slikker erfarent på min stive pik imens din ene hånd krammer min nosser… Det er dejligt og jeg har lyst til bare at komme i munden på dig… trækker mig ud og glider ned mellem dine ben igen.. Slikker din fisse lidt hårdere og lader tre fingre glide dybt op dig.. stille og roligt ud og ind.. hvor mange fingre kan du mon klare… pirrer dit g-punkt og kan se lidt væske komme ud.. mærker du er tæt på at springe, men det får du ikke lov til… stopper op og lader dig falde lidt ned igen, selvom du protesterer og synes jeg er bisset.

Kommer lidt mere silicone olie på din opsvulmede fisse.. Du hører jeg rumsterer og lyner min taske op… du er spændt.. hvad nu.. et øjeblik går der et lille gib igennem dig.. hvad hvis… et øjeblik efter mærker du ?

En tyk dildo trænge ind i din fisseåbning, du mærker hvordan det store hoved fylder dig helt ud…Langsomt glider den helt i bund, et arrh lyder fra din mund.. Rejser mig og tager din blindfold af, dine øjne skal lige vende sig til sollyset igen… Du opdager den største sorte dildo du nogensinde har haft oppe i din fisse.. Jeg beder dig blive liggende og bare tage imod og nyde turen.

Den store sorte pik kører velsmurt i et roligt tempo ud og ind af din fisse… Du vrider dig let.. Mine fingre leger rutineret med din klitoris.. Du er tæt på at springe… Jeg sætter tempoet ned, for der er lang vej endnu inden du får lov til at få din efterhånden tiltrængte orgasme… Jeg nyder at se dig og din lækre krop nyde min behandling..

Trækker den store sorte pik ud af din gabende fisse…. Jeg bukker mig ned og roder lidt i min taske igen…

Tager en Magic Wand Fairy vibrator, sætter den i stikkontakten og justerer vibrationerne til en passende begyndelse på skamlæber og din klit… Kommer endnu en gang mere olie på din frække fisse… Stikker tre fingre op, og presser dem op i din skedevæg… Leger skiftevis med din æggestok og dit g-punkt, alt imens de tunge vibrationer fra Fairy’en dunker på din klitoris.. Det varer ikke længe før du er ved at eksplodere i en orgasme.. Det pibler lidt ud af din fisse med våd saft… Endnu en gang sætter jeg tempoet med, slukker for vibratoren og trækker mine fingre stille og roligt ud og ind af din fisse…. Dine brystvorter stritter helt vildt og du har gåsehud på kroppen, fuck det var tæt på, og du er tydeligvis lidt frustreret…

Stikker fire fingre op i din totalt opsvulmede fisse, presser mine fingre op i din skedevæg mod dit venusbjerg. Leger med dit g-punkt imens vibratoren kører hurtigere og tungere rytmer på din klitoris… du stønner højt og har ikke langt igen… Fortsætter i højt tempo…. “bliv ved… ja, bliv ved… lige der” med et eksploderer du i en vild sprøjteorgasme… Den første stråle rammer mig på brystkassen og løber ned af mig… Det løber vildt ud af dig, udover min arm og hånd…. Fuck det er både lækkert og pisse frækt… Den våde plet under dig bliver større og større.

“Stooop” siger du, jeg skal have en pause… du er følsom på klitten lige nu.. får lov at sunde dig lidt… Men kun lidt Ligger mig ned mellem dine ben igen og slikker din fisse med rolige tungestrøg..

Da jeg kan mærke din vejrtrækning og puls begynder at stige, stikker jeg igen fire fingre op i din fisse, leger med dit g-punkt imens den anden hånd leger med din klit.. Du er hurtigt tæt på orgasme nummer to…. du kommer i en intens orgasme… denne gang sprøjter du dog ikke så meget, men det pibler frækt ned af min hånd og din meget våde fisse..

Jeg tørrer dig stille og roligt af for safter….. Min vildt stive pik dirrer og på mit blåviolette pikhoved er der sivet lidt sperm ud….Du slikker den ren og giver mine nosser et kraftigt klem.. Jeg lægger et håndklæde under dig så du ikke skal ligge i den våde plet… Det føles som om min pik kan eksplodere hvert øjeblik, jeg er mega tændt på dig…. Ruller et kondom over min pik, lægger dine velformede ben op på mine brede skuldre og trænger let og ubesværet op i dig… Ligger stille med pikken dybt oppe i dit indre, imens vi tungekysser lidenskabeligt… Jeg trækker mig tilbage og begynder at kneppe dig i et hårdt stødende tempo

Sveden løber ned af min brystkasse… Din lækre fisse omslutter min pik og jeg kan mærke dine knibe øvelser.. Du er vildt dejlig Er nød til at sætte tempoet ned, ellers spermer jeg oppe i dig…. Trækker mig ud af dig og beder dig lægge dig på maven.. Lægger mig halvvejs ovenpå på dig

Hælder lidt glidecreme på din bagerste indgang…Presser roligt mit opsvulmede pikhoved mod din ringmuskel, som langsomt åbner sig og jeg glider op i dig… Det strammer fantastisk dejligt om min pik.

Lægger mig helt ind over dig og kysser dig på halsen og øreflippen… Vipper stille og roligt med pikken helt oppe i dit stramme hul… jeg er tæt, og min sperm presser på… Rejser mig halvvejs op igen, tager begge dine arme og trækker dem bagud imens jeg holder godt fast i dem.. Du kan mærke min pik helt vildt nu…mærke du bliver taget på en dominerende måde… Jeg knepper dig i et hårdere tempo med tunge stød.. Har kun min egen orgasme i tankerne… Du stønner frækt og siger “Knep mig.. Knep mig hårdt” …. Det lyder så frækt i min fantasi, at jeg bare eksploderer oppe i røven på.. gummiet strammer ude i spidsen, der er slet ikke plads til al den varme sperm som bliver pumpet ud…. Min krop ryster… Jeg har fået den fedeste orgasme .

Lægger mig ned over dig… Kysser dig blidt i nakken og siger “tak… du er så pisse dejlig” …. Vi går ind i stuen og drikker et glas køligt hvidvin og snakker om at den her oplevelse, vil være vores fælles hemmelighed i al evighed…. Min pik begynder at røre på sig igen ved synet af din krop… du ser vildt dejlig ud… Du rejser dig og går over og begynder at slikke min pik… Nu er det din tur til at lege med mig (men den historie må vi tage en anden gang)

About Line

zhenzar

Se også

Slave tøsen

Det var mandag morgen, og jeg skrev til min tøs Sanne, at hun skulle finde …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.