I klub med Gitte

Det var i foråret 2019 at jeg mødte Gitte. Vi mødtes igennem en singlegruppe på nettet, og det var egentligt ikke planen at der skulle ske noget mellem os, men det gjorde der. Gitte var lige blevet single, efter et årelangt ægteskab og hun var i tvivl om hun var lesbisk eller blot biseksuel. Men hun havde endnu ikke været sammen med en kvinde, selv om hun havde lysten. Men hver gang hun havde arrangeret en date, så kom der noget i vejen. Det var så her, at jeg foreslog hende at vi kunne tage i swingerklub, for der var det måske muligt at få udlevet hendes drøm om at være sammen med en anden kvinde for første gang. Det skal lige siges, at Gitte er en smuk høj fræk kvinde på 40 år. Langt mørkt hår, et frækt ansigt, et par flotte øjne, en slank figur – alt i alt en smuk krop.

Som sagt så gjort, vi fik arrangeret en lørdag aften, hvor vi tog afsted mod klubben. Gitte så fantastisk ud da vi tog afsted. En lille sort kjole, selvsiddende strømper og indenunder et frækt rødt lingerisæt. Det var en rolig aften i klubben, der var ikke så mange mennesker og efter at have været gået et par ture rundt i klubben, der endte vi nede i lounge området, hvor vi tog os lidt at drikke. Vi havde godt lagt mærke til et andet par der havde fulgt os lidt rundt på afstand. Et ganske nydeligt par, hvor kvinden med sit blonde hår, et par store bryster og en helt almindelig slank krop skilte sig ud på den gode måde.

Vi sad og småsnakkede lidt, og jeg spurgte Gitte om hvem af de par der sad i Loungen sammen med os, som hun kunne tænde på. Uden den store betænkningstid svarede hun, at den blonde kvinde i den grad havde vakt hendes interesse. Det var nu der skulle ske noget, hvis ikke vi skulle køre hjem igen uden, at Gitte var kommet nærmere en seksuel oplevelse med en anden kvinde. Jeg lænte mig frem, og hviskede til Gitte om jeg skulle spørge dem om de var interesseret i noget sammen med os. Lidt genert svarede hun ja.

Jeg rejste mig, og gik over og satte mig ved siden af parret og spurgte hvad de søgte i klubben denne dag. De var ikke helt klar over det selv, men måske noget frækt. Jeg nikkede over mod Gitte der sad i sofaen og kiggede på os.

”Kunne i være interesseret i at give hende en god oplevelse sammen med en anden kvinde? Hun har aldrig været sammen med en kvinde, men hun har så meget lyst til at prøve det.”

De kiggede på hinanden, og nikkede så.

”Lad os gå ind i parrummet, så kan vi tage den derfra”.

Vi rejste os alle tre, og jeg gik over til Gitte og sagde – ”Kom”. Tog hendes hånd, og sammen gik vi alle fire hen mod parrummet. Ovre i parrummet lagde vi håndklæderne ud, lige ved siden af hinanden. Fire håndklæder på stribe. De to piger lagde sig i midten, og vi to fyre ved siden af dem.

Dette var Gitte’s aften. Det var hende der i første omgang skulle prøve pigesex for første gang. Noget som jeg havde sagt til det andet par også.

Forsigtigt begyndte de to piger at tage lidt på hinanden. Først aede de hinandens arme, hals, nakke og skuldre. Jeg lå ved siden af Gitte og nød synet. Dette var hvad hun havde drømt om længe, og jeg vidste at hun var godt liderlig ved tanken om hvad der skulle ske. Jeg lå og nussede hende på ryggen og benene. Ganske forsigtigt for ikke at forstyrre hendes oplevelse med den anden kvinde.

Nærmest som aftalt rejste de to kvinder sig op, og tog deres BH’er af, og lagde sig ned igen. Deres kærtegn blev mere og mere kærlige. Det var lige før, at jeg kunne fornemme hvordan det gisnede i Gitte’s krop, da den anden kvinde rørte hendes bryster. Det skal lige siges, at Gitte’s bryster er meget følsomme, og berøringer der kan drive hende til vanvid. Vi to fyre lå stille ved siden af, og nød synet, mens vi forsigtigt nussede vores respektive partnere. Langsomt nærmere de to piger sig mere og mere hinanden, og til sidst tog den anden kvinde en hånd om Gitte’s nakke, og trak hende tæt for at kysse hende. Et forsigtigt kys, der snart blev mere og mere krævende.

Nu var det ikke kun hinandens bryster de nussede. Gitte’s hænder gik på opdagelse mellem den anden kvindes ben, og hun spredte dem villigt. At dømme ud fra synet, så var hun blevet godt våd. Langsomt kyssede Gitte hendes krop – længere og længere ned. Til sidst endte hun mellem hendes ben, hvor man næsten kunne fornemme hendes glæde. Dette var hvad hun havde ventet så længe på. Endelig at få lov til at smage en anden kvinde. Hun spredte hendes skamlæber med sine fingre, og næsten uendeligt langsomt satte hun tungen på hendes klitoris og gav den et lille slik. Kvinden stønnede sagte. Hun havde hendes ene hånd bag ryggen, hvor hun lå og legede med hendes mands stive pik. Gitte satte igen tungen på hendes klit, og denne gang lod hun tungen lege på klitten, før hun satte hele sin mund ned over hendes skød.

Det kunne høres på den anden kvinde, der slap hendes mands pik, og tog blidt fat i Gitte’s lange hår, og holdt hende fast. Ikke at det var nødvendigt, for Gitte slikkede, smagte og legede. Jeg lagde mig lidt længere ned, så jeg kunne nusse med Gitte’s bryster, alt imens jeg nød synet. Jeg vidste jo hvor længe hun havde længtes efter at smage en anden kvinde. Efter noget tid, tog den anden kvinde et godt tag i Gitte’s hår, og trak hendes ansigt op til hendes og kyssede hende blidt igen. Kysset blev grådigt besvaret, men hurtigt trak hun sig lidt ud til siden, og nærmest skubbede Gitte ned i madrassen, mens hun kyssede hendes bryster, og bevægede sig længere og længere ned.

Jeg kravlede op til Gitte, og spurgte hviskende om det var godt. Hun bare nikkede, og kiggede på mig med et par øjne der nærmest drev over af liderlighed, og et støn undslap hendes læber. Kvinden var nået ned mellem hendes ben, og hendes tunge ramte Gitte’s klitoris og i lange drøje slik, der slikkede hun hendes skød. Jeg tog fat om Gitte’s hoved, kiggede hende i øjnene og kyssede hende dybt, mens mine hænder nussede hendes bryster. Gitte nærmest forsvandt ind i sig selv – Væk i liderligheden over at få nusset sine bryster, alt imens hun fik slikket fisse af en anden kvinde.

Kvindens mand var kravlet op bagved hans kæreste, og var begyndt at kneppe hende langsomt bagfra. Det var en fræk udsigt jeg havde. Ned over Gitte’s dejlige krop, ned til hendes fisse hvor der lå en flot fræk kvinde og slikkede, og op til hendes ryg der kunne ses da hun stod på alle fire, og ned til hendes røv der bevægede sig taktfast da hun blev kneppet hårdt bagfra. Jeg rejste mig op på alle fire, og lod min pik glide ind i Gitte’s mund, og hun tog mig grådigt ind. Ikke noget hun normalt elsker, men i dag var hun så langt væk på endorfiner og liderlighed, at det ikke rørte hende.

Jeg kunne mærke at hun var ved at komme. Mine hænder på hendes bryster, og en fræk tunge mellem hendes ben var for meget, og hun kom i en god lang orgasme. Men Gitte var langt fra færdig. Nu ville hun smage fisse igen, og de to piger byttede plads, og det samme gjorde vi to fyre. Nu var det mig der stod bagved Gitte, og kneppede hende bagfra, og havde udsigt til hendes flotte krop, og et hoved der var begravet mellem den andens kvindes ben. Den anden kvinde lå og stønnede, alt i mens hun blev kneppet i munden af hendes mand. Det var et dejligt syn – Frækt, perverst og liderligt.

Kvinden stønnede højt, da Gitte’s tunge begravede sig ind i hendes fisse, alt imens hun lod sine fingre lege med hendes klit. Fyren stønnede højt, og jeg kunne se hvordan han kneppede hendes mund hurtigere og hurtigere. Det var et syn for guder, og jeg kunne mærke hvordan jeg selv var ved at komme. Det blev dog kvinden der kom først. Hun stønnede, og vred sig under Gitte’s drillesyge tunge, og hun kom. Hendes krop rystede helt. Det fik hendes fyr til at også at komme, og i lange seje sprøjt, sprøjtede han ud over hendes ansigt, mund og hals. Det fik hende blot til at åbne munden, og lade tungen fange de dråber hun nu kunne. Synet fik så mig til at komme, og jeg trak mig ud af Gitte’s dejlige fisse, og sprøjtede i stedet ud over hendes røv og ryg.

Gitte trillede ud til højre og lagde sig på håndklædet. Jeg rejste mig, og lagde mig ved siden af, mens jeg holdte om hende. Kvinden og fyren lagde sig også ned, efter hun lige havde tørt det værste væk fra ansigtet. I et kort øjeblik var det som om intet var hændt. Gitte vendte sit hoved, og kiggede mig i øjnene mens vi kyssede. Hun sagde det ikke, men hendes øjne sagde – Tak. Ord var ikke nødvendige her.

Vi lå lidt på madrassen og snakkede, og efter noget tid rejste vi os og gik ud i Loungen og satte os for at snakke lidt. Det viste sig, at parret boede ikke langt fra os, og var nogenlunde jævnaldrene med os. Klokken blev mange, og vi blev enige om at køre hjemad efter først at have udvekslet kontaktoplysninger.

På vejen hjem sad vi i bilen og snakkede om oplevelsen. Jeg var stadig lidt høj på den frække oplevelse vi lige havde haft, og jeg var sikker på, at Gitte også stadig var godt liderlig. Jeg tog hende på lårene, og lod mine fingre glide ned mellem hendes ben. Den var god nok, hun var drivvåd.

Jeg tog en lille bullet vibrator frem som jeg havde haft i lommen hele aftenen – Tændte den, og satte den mod hendes klitoris lige der i bilen. Hun kiggede på mig med våde øjne. Jeg lod den lege lidt i trussekanten, ned til hendes klitoris, og ned af låret. Hun nærmest drev ned af sædet i bilen, så liderlig var hun. Hun kiggede på mig, og rejste sig halv op i sædet mens hun tog sine trusser af, og satte sig med godt spredte ben. Hendes hænder gik på opdagelse i mit skød. Åbnede mine bukser, og tog min pik i sin hånd. Hun lænede sig tilbage i sædet, og lukkede øjnene mens hun stønnede sagte. Hendes hænder malkede min pik langsomt, men bestemt. Hun stønnede højere, og højere da den lille vibrator ramte hendes klitoris og bare blev ved med at vibrere lige på den. Hun kom så det nærmest rystede i hele bilen. Hun vendte hovedet og kiggede på mig – Hun kunne i hvert fald ikke skjule at hun var liderlig.

Hun bøjede sig frem, og tog min pik i sin mund. Midt på motorvejen. Jeg nød det, og måtte i den grad koncentrere mig om at køre bilen forsvarligt. Men hvor var det godt. Hendes tunge legede med min pik, og hendes hænder legede med skaftet og mine nosser. Det var godt – Meget godt! Til sidst kunne jeg ikke klare det mere, og jeg kom også.

Gitte trak hovedet til sig, og lukkede pænt mine bukser igen og trak så til sidst sine trusser på igen. Vi kiggede på hinanden og smilte. Det var en aften vi ville huske.

About Line

zhenzar

Se også

Slave tøsen

Det var mandag morgen, og jeg skrev til min tøs Sanne, at hun skulle finde …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.