Helle og Anette.

Helle og Anette.

Helle kiggede til siden, i det lille runde spejl over kommoden. Her kunne hun se hans blege bagdel bevæge sig i rytmisk takt.

Ikke at hun selv følte nogen rytme. Det var søndag morgen, og det månedlige morgensamleje skulle bare overstås. Hun løftede benene op, samlede dem omkring hans bagdel, og klemte sammen i skødet.

Han stønnede og bevægede sig hurtigere. Hun mærkede hans hede ånde på kinden, han løftede hovedet op, med lukkede øjne og sammenbidt kæbe kom hans klimax nærmere.

Et lille spænd mere fra hendes underliv afgjorde sagen. Med et sitren og et støn, tømte han safterne ud i hendes skød. Derefter sank han sammen over hende.

Helle skubbede ham blidt til siden. Han rullede om på ryggen, han trak været i stød som om han lige havde løbet en lang tur.

Ikke at han gjorde det, altså løb!

Ud over de få gange de var sammen, fik han ikke meget motion. Hans engang så flade og hårde mave, var nu blød og rund.

Helle følte lidt afsky, både over for ham, og sig selv. Hun var 43 år gammel, stadig slank, med en rank holdning.

Men ellers følte hun sig slidt og træt.

Ægteskabet havde varet i snart 23 år, de to børn var blevet store. Pigen på 22 var flytte hjemmefra for nogle år siden, drengen var nu 19. også han var på vej væk fra hjemmet.

Måske var det tid til hun selv fandt vejen væk, og tilbage til livet?

Hun gik i bad, det gjorde hun jo hver morgen. Men de få morgener hvor de havde elsket, vaskede hun sig ekstra grundigt i skødet.

Som om, hun ville vaske handlingen væk!

Hun kiggede i spejlet, det lysehår hang vådt og sjasket ned over hendes skuldre. De blå øjne udtrykte ingen glæde eller passion, kun lidt tomhed og mathed.

Hun kiggede ned over sin krop. Brysterne var blevet lidt blødere med tiden, men stadig sad de ret pænt, maven var ikke stor, men lidt blød, benene var slanke og pæne, som i hendes unge dage. Hendes skød var dækket af hår, en lidt stor dusk bredte sig lidt ud over lårene, og en lille fin streg af hår løb op mod maven. Det var længe siden hun havde forsøgt at trimme hårpragten der.

Hun løftede armen op, havde roll on deodoranten klar, også under armhulerne bredte hårene sig. Hun følte sig som en halvgammel dame, der havde ladet tiden forsømme hende!

Efter badet var det morgenmad tid, hun stod for kaffen og borddækningen, om søndagen stod han for afhentning af rundstykker og en tyk avis.

Morgenmåltidet blev indtaget i stilhed, kun lidt slupren fra kaffekopperne brød stilheden.

Helles telefon ringede, det var hendes ungdomsveninde Anette. Med en træt bevægelse tog hun telefonen.

”Hej Anette, dejligt at høre fra dig” sagde hun ind i telefonen.

Anette snakkede hurtigt, hun lød glad. ”Du skal høre, vi er nogle stykker der har besluttet at vores gamle gymnasie klasse skal samles, det er jo snart 25 år siden vi blev studenter, lyder det ikke spændende?”

Helle rømmede lidt og svarede ”Jo det kunne være sjovt” samtidig med at hun nippede til kaffen.

Anette snakkede videre i et hurtigt tempo, ”jeg kommer forbi dig i morgen, så kan vi aftale mere, kunne det ikke være spændende at møde Tom igen?”

Helle fik næsten kaffen gal i halsen – Tom! Hendes kæreste fra ungdommen! Gad vide hvad han ville tænke hvis han så hende nu?

Anette ringede af, med en aftale om et Cafe møde mandag formiddag. Resten af søndagen kredsede Helles tanker om Tom.

Var han stadig lige så vild, som da de var unge? Helle huskede de hurtige motorcykleture, de vilde fester og den intense sex, de havde nydt sammen.

Men Tom var ikke den rigtige dengang, kun på alt hvad der hører ungdom og dårskab til.

Her var han til gengæld helt perfekt!

Mandagen kom, Helle gik ind på Kurts Kaffebar, hendes foretrukne sted. Anette var der allerede.

De to piger udvekslede knus og kram, så fandt de et bord, og kaffen blev bestilt.

Anette snakkede i samme tempo som i telefonen.

Helle så på hende, Anette var blevet advokat, hendes tøjstil udtrykte god smag tilsat lidt kontor uniform. Hendes hår var sat op, makeuppen var perfekt.

Helle følte sig gammel og slidt ved siden af!

Anette så undersøgende på hendes gamle veninde og spurgte ”Hvad er der i vejen, du virker trist?”

Helle smilede et lille træt smil, ”jeg er blevet gammel og slidt, helt uden jeg har opdaget det” svarede hun. ”Mit liv er faste rutiner, og kedsommelige oplevelser”.

Anette klappede hende på hånden, ”jeg tror du trænger til lidt oplevelse, måske lidt break i dagligdagen”.

Hun holdt en lille pause ”Kan du tage med mig på ferie i næste uge? Jeg giver!”

Helle så forbavset på hende. ”På ferie? Hvor henne?” hun lænede sig tilbage i stolen, men hvad med min mand? Og huset?

”Du skal se, det to ting klare nok sig selv i en uges tid” svarede Anette.

Vi to skal en tur ned i varmen og score unge elskere” lo hun.

Helles kinder blev svagt røde, ”Nåe jeg tror nu ikke sådan lige jeg kan score mere” svarede hun.

”Bare vent og se” lo Anette, ”når min frisør og min tøjmand har haft fat i dig, så kan du score alle de steder du vil”. Nu rødmede Helles kinder helt.

Det blev en lidt hektisk uge, først måtte hun forklare manden hvad der skulle ske. Han var ikke sønderligt interesseret. Gryntede bare at det ikke måtte blive for dyrt. Og forsvandt så ind i TV avisens nyhedsstrøm igen.

Tøjindkøbet var blevet lidt af en oplevelse, først nogle kjoler, så nogle løse T-shirts, noget nyt og meget lækkert undertøj. Anette havde leende forklaret hende, at for at kunne blive klædt ordentligt af, måtte man først klæde sig ordentligt på!

Anette havde med misbilligelse set på hendes hårpragt de mere intime steder, og så sagt at det måtte der gøres noget ved. Hårene under armene var forsvundet helt, Helle havde protesteret da Anette mente det samme skulle ske omkring hendes skød, så i stedet var der nu kun en lille lys hårtot tilbage. Den kunne skjules af den meget lille bikini hun havde fået købt.

Fredagen var gået ved frisøren. Hendes lidt tjavsede lange hår var blevet klippet op i en frisk kort Page frisure. Helle følte sig 20 år yngre da hun så på hendes nye spejlbillede. Ja selv hendes mand, havde haft svært ved at få øjnene fra hende, og tilbage i fjernsynet.

Han havde holdt hende tæt, hun havde mærket bulen i hans bukser, og for første gang i lang tid, havde hun mærket varmen brede sig i hendes skød.

Men hun havde ikke ladet ham gøre mere ved det, selvom tanken om at have sex lige midt på spisebordet havde tændt en lyst i hende. En lyst der havde været væk længe.

Lørdag morgen mødtes hun med Anette i lufthavnen. Hun havde valgt at i klæde sig en af de nye kjoler.

En med lidt skrå snit, et par sko med lidt hæl, strømpebukserne var udskiftet med nogle selvsiddende med søm. Undertøjet var sort og med blonder. Helle følte sig for første gang i lang tid som en sexet og erotisk kvinde.

Anette så fantastisk ud, hun var i kort kjole, lange støvler, og hendes jakke udstrålede feminitet samt power.

Pigerne gav knus, Anette kiggede på hende, ”Nå er vi klar til at se om de varme spaniolerne kan tilfredsstille sådan et par sild fra Danmark?”

Helle lo ”Lad os prøve at se hvad de har at byde på, ellers er der jo ikke så længe til vores lille Gymnasie fest”.

Arm i arm, gik pigerne fnisende ud mod Gaten.

About Finn Frantzen

finn.frantzen
Jeg er forfatter til mange forskellige ting. Lige her vil jeg vise jer mine erotiske fantasier. God fornøjelse.

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.