Fræk sex på hotellet

Første del af daten fortalte jeg om i et blogindæg, på min gamle blog – Derfor starter denne beretning halv inde i daten, hvor vi har taget en drink nede i baren, på det hotel som min date havde booket et værelse på….

Vi snakkede om løst og fast, og kemien mellem os var perfekt! Han kom med en joke der var lidt under bæltestedet og det førte til sexsnak, der blev mere og mere intens.

Vi var ikke mange på baren. Der sad 2 andre mænd oppe i baren, og det var dét. Den ene blev ved med at sende mig blikke og jeg kunne mærke at min date syntes at jeg skulle være hans alene. Det fandt jeg virkelig charmerende og følte mig passet på – uden at det var for meget!

Nå men vi bestemte os altså for at gå op og tømme baren på værelset i stedet for.

Der var egentlig ikke så meget, men vi fandt to kolde øl og det var lige hvad vi havde lyst til.

Vi lå på sengen og snakkede videre mens han her så sit snit til at fylde mig med endnu flere komplimenter. Jeg takkede ham også for kjolen igen, men han mente at det var ham der skulle takke ? Han syntes det var dejligt at jeg havde taget den på og det var jeg selvfølgelig glad for, da jeg jo alene for hans skyld, ville se godt ud.

Han spurgte efterfølgende om jeg mon ville være ligeså lækker uden. Jeg sagde så at jeg syntes han selv skulle vurdere det – Det var han helt med på! ?

Jeg satte mig op på knæene, i sengen: Tog den ene strop ned mens jeg smilede flirtende til ham og han smilede igen. Det gjorde han faktisk heletiden…Han lå bare og så ud til at nyde synet. Jeg gik ned på gulvet og vendte mig med ryggen til ham mens jeg smed den anden strop ned. Jeg lynede min kjole op og lod den falde.

Han gav et suk og sagde:”åh jeg elsker blondetrusser”. BH’en havde jeg ikke på og havde derfor bar ryg da jeg smed kjolen. Han spurgte om jeg ikke vendte mig rundt så han kunne se mine bryster.

Det gjorde jeg så og hans øjne sagde det hele.

Han gav mig virkelig meget selvtillid og derfor tænkte jeg også at jeg ville overraske ham lidt:

Vi havde jo snakket meget frem og tilbage på den sexdating side hvor vi fik kontakt – her skrev vi blandt andet om, hvad vi tændte på. Han tændte på at se en pige lege med sig selv…

Jeg satte mig ned i en stol der stod ved vinduet. Jeg lagde mit ene ben op på armlænet og begyndte at kæle ude på min trusse.

Han smilede og sagde:”Shit, det gør du bare ikke ved mig”.

Jeg nikkede og fortsatte ?

“Det tænder mig ekstremt meget, det dér” sagde han mens jeg godt så at hans hånd ikke længere lå på sengen ?

Det var åbenbart ikke længe han ville se på, for ikke særlig længe efter, kom han hen til mig.

Han fjernede min hånd og lagde den på hans bule i bukserne.

I stedet erstattede han min hånd med hans egen og fortsatte med at kæle med min mis.

Han skubbede mine trusser til siden og kælede videre. Jeg var driv våd og hans fingre gled rundt i mine safter. Tror han blev glad for at mærke, at jeg var ligeså tændt som ham! ?

Han lagde hans anden arm bag mit hoved og jeg kunne så lægge hovedet tilbage og bare nyde hans leg!

Jeg lå desperat og ventede på at han ville bruge sine fingre i min mis, og da han endelig stak 2 fingre ind, udbrød jeg et støn. Han siger så:”Det kunne du lide?”

Jeg var fyldt med nydelse og kunne derfor dårligt svare – måtte nøjes med at nikke.

Jeg lagde igen mit hovede tilbage og lukkede øjnene. Pludselig mærker jeg hans tunge lege rundt med mit bryst. Først det ene, så det andet.

Han fyldte mig med fingre…1….2….3…. Jeg kunne ikke længere ligge på stolen da jeg manglede plads til at kunne vride mig, af nydelse. Jeg rejste mig op, smed mine trusser og satte mig på knæ.

Jeg lynede hans cowboybukser op og fandt hurtigt det jeg søgte!

Jeg lod bukserne være på hans ankler. Kunne ikke koncentrere mig om at smide dem helt, skulle bare give ham nydelse!! Jeg lagde min tunge, under hans pik, helt nede ved roden og kørte den hele vejen op. Jeg pirrede ham som han gjorde med mig. Hvis er sådan han vil lege, så er det sådan vi leger*g*

Jeg kyssede hans pik over det hele, men nogle bløde og våde kys. Det var tydeligt at han gerne ville have at jeg skulle sutte ham men jeg syntes det var sjovt at pirre ham. Jeg kiggede op på ham og smilede. Da jeg syntes at han havde “lidt” nok, slikkede jeg mig om læberne og kørte mine læber helt ned til roden. Han udbrød i et støn og havde det nok som jeg havde det da han pirrede mig ?

Jeg begyndte at sutte løs og pludselig skyndte han sig at stoppe mig:”Jeg kommer!” sagde han bare og det ville han alligevel ikke risikere.. TAK! ;-P

Vi lagde os hen på sengen og han gav mig igen finger, mens han kyssede mine nipples. De var helt stive og hårde!

Han kyssede mig hele vejen ned til min mis og begyndte at kysse mit rare sted. Det var han ikke dårlig til, skal jeg hilse at sige ?

Jeg rystede og vred mig!

Han kom op til mig, vendte mig om på siden, med ryggen til ham og fyldte min mis ud.

Han trak sig ud et par gange da han ikke ville risikere at komme. I stedet satte jeg mig overskrævs ved hans hovede og han slikkede mig. Pludselig stak han en finger i missen på mig, for at gøre den våd. Bagefter første han den op bag i, på mig. Det var så dejligt og da han så at jeg nød det, lagde han mig ned, vendte mig om, spyttede på hans dejlige pik og fører den op i røven på mig.

Han tog fat i mit hår og spurgte mig om jeg havde fortjent “den”, mens han tager mig hårdt.

Åhh tror ikke at der findes noget bedre end den følelse som jeg havde dér!! Det var SÅ dejligt at følse sig beskidt og uartig og jeg får helt kuldegysninger når jeg tænker på det igen!

Der gik ikke længe før han trak sig ud og sprøjtede på mine baller. Hans varme sæd løb ned mellem ballerne på mig.

Nu ville man nok tro at vi sluttede dér – det gjorde vi ikke ?

Jeg ville tage et bad og spurgte om han skulle med. Det ville han gerne og i brusebadet begyndte han igen. Jeg havde ikke regnet med at han kunne mere men han var åbenbart frisk ?

Mens det varme vand skyllede ned over os, løftede han mit ene ben op og gav mig igen finger mens han legede med mine bryster. Jeg klagede ikke! ?

Han kyssede mig, hvilket faktisk var første gang.. Han bed mig i øret og kyssede min hals.. Åhh hvis der er noget jeg elsker, er det at blive kysset på halsen og så endda mens jeg fik finger.. :O

Han blev stiv igen, og jeg tillod mig at lege med ham. Han virkede som om han var klar igen og jeg fortsatte derfor. Han førte flere fingre op i mig mens han brugte hans tommelfinger til at kæle med min klit.

Jeg fik den dejligste orgasme og han nåede også at få en mere. Dog ikke ligeså stor som før men nok til at vi var færdige begge to ?

Vi besluttede os for at lægge os ind i sengen og der lå vi den halve nat og snakkede om frække fantasier. Jeg kom først hjem kl. 6 i morges.

En fantastisk aften/nat med en fantastisk mand!

Allerede da jeg kom hjem, havde jeg fået en sms fra ham, men det blev aldrig til møde nr. 2.

About Line

zhenzar

Se også

Slave tøsen

Det var mandag morgen, og jeg skrev til min tøs Sanne, at hun skulle finde …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.