BDSM med min kæreste

Min kæreste og jeg, havde været væk fra hinanden i en lille uge, da han havde været på kursus i jylland og skulle være væk i 4 dage. Det gik fint med at være væk fra hinanden, men aftnerne var hårde. Det var her lysten meldte sig og vi for alvor begyndte at længtes efter hinanden.

Min kæreste og jeg, havde for længe siden hentet en fræk app, der gik ud på kende sin partners lyster – iPassion, hedder spillet/quizzen.

Vi ringede sammen på nummer 2 nat, da vi begge havde lagt os. I telefonen kom vi til at tale om den app vi begge havde hentet, men som vi aldrig havde fået prøvet. Vi aftalte at det kunne være vores langdistance-aftenhygge og da vi afsluttede vores samtale, åbnede jeg appen. “Din tur” stod der… Okay, jeg skulle svare på 3 spørgsmål og min kæreste skulle så gætte hvad jeg havde svaret. Ét af spørgsmålene lød på om jeg kunne tænke mig at prøve, at blive bundet til sengen. Her svarede jeg “Ja, det kunne være rigtig frækt”, som var en af svarmulighederne. Da min kæreste havde været igennem spørgsmålene, skrev han i den indbyggede chat: “Frækt skat, det vidste jeg ikke, du gerne ville prøve ;-)”. Jeg svarede bare med en tilsvarende smiley og et hjerte.

Jeg skulle herefter ligeledes svare på, hvad han havde svaret, på de 3 spørgsmål han fik. Nogle af spørgsmålene var lidt sjove og kinky – andre fik det til at kilde visse steder.

Da turen igen kom til mig, skulle jeg blandt andet svare på, hvilken ‘rolle’ jeg ville vælge, hvis jeg skulle lege dominanslege med min partner – om jeg så skulle være den der dominerede eller den der blev domineret. Jeg elsker at blive domineret og jeg svarede derfor det sidste. Det kom ikke bag på min kæreste, da det var noget jeg havde givet udtryk for tidligere.

App’en blev vores sexliv de 4 dage min kæreste var i Jylland, men det var nu en meget ophidsende ting – Det kan varmt anbefales til par, der er kørt lidt surt i det ?

Endelig blev det fredag og min kæreste ville komme tilbage til Sjælland og endnu bedre, hjem til mig!

Ved en 18 tiden lander han hos mig og jeg tager imod ham i døren. Han får et kæmpe kram og masser af kys! Jeg mærker ret hurtigt hvordan han vokser i hans bukser mens han holder mig tæt. “Hold da op skat, det var hurtigt.” Han kører sin hånd ind mellem mine ben: “Jeg har også savnet dig jo.” Jeg lader ham røre ved mig og kører min hånd op og ned af hans bule i bukserne. Han er rigtig hård og meget klar! Vi har ikke engang nået at lukke døren bag os, så jeg læner mig lidt frem og får smækket den i. Min kæreste smider hans sports-/rejsetaske og løfter mig op, så jeg sidder overskrevs på ham, mens han bærer mig ind i soveværelset.

Han lægger mig på sengen og læner sig ind over mig, for at kysse mig. Her ligger vi bare og nyder at være sammen igen, mens vi hvisker søde og lidt frække ting til hinanden. Jeg hvisker: “Jeg glæder mig til at mærke dig langt oppe i mig, skat”. Han gnider sin hårde bule op mod mig: “Du skal få det ligesom du vil have det, skat!”

Han rejser sig og knapper sine bukser op. Jeg sætter mig op og tager hans sten hårde pik i munden… Kysser…Slikker…Sutter… Han nyder det og jeg kan smage at der kommer præsperm. Han smager godt og jeg stønner blidt, mens jeg stadig har ham i munden. Jeg tager hans pik i hånden og giver ham et håndjob, mens jeg samtidig leger med min tunge: “Jeg har savnet smagen af dig.” Han elsker når jeg siger sådan nogle ting og det gør han også her. Han sukker og tager fat i mit lange hår. Han ‘tvinger’ mit hoved længere mod ham: “Åh ja, tag den til roden skat.” …..”Du er så dejlig!”… Det tænder også mig, når han taler frækt og jeg sætter tempoet op og er SÅ klar til at mærke ham oppe i mig!

Min kæreste lægger mig ned og trækker mine bukser af mig: “Du har mine yndlingstrusser på….” Jeg smiler: “Selvfølgelig…”. Han er helt vild med små nips-trusser – tja, hvor der nærmest ikke er noget trusse ?

Han kører sine fingre under trussekanten for at pirre mig. Han tager min bluse og BH af… Mine brystvorter stritter helt vildt. Min kæreste tager fat om begge mine bryster og med et beundrende blik siger han: “Du har de mest perfekte bryster”… Herefter skubber han mig længere op i sengen – Op mod hovedgærdet. Han kigger mig dybt i øjnene: “har du lyst til at eksperimentere?”. Jeg bliver lidt utryg og siger lidt tøvende: “Det ved jeg nu ikke….” Han er meget eventyrlysten og “eksperimentere” kan være alt muligt! Han henter sin taske og jeg er lidt nervøs, men samtidig også meget tillidsfuld i forhold til ham og vores sexliv.

Han tager håndjern op af tasken.. Jeg tænker: ‘Okay, det er ikke så slemt…. Men har han mere??’……

Han kigger på mig med et meget seriøst udtryg – helt uden at smile: “Du skal bare slappe af og stole på mig”…

Han lænker mig til sengegærdet og min kæler for mine stadig strittende bryster.. Det er rigtig dejligt. Min krop følet meget sårbar og mere følsom end før. Jeg kan godt mærke, at jeg er der, hvor tilliden virkelig bliver afprøvet!
Han kører hans hænder ned over min krop. Først min hals… mine bryster… min mave… ned på mit ene lår, ned langs inderlåret… Det er helt vildt ophidsigende!

Han kysser min navle: “Jeg har noget mere…..” Jeg mærker igen utrygheden en smule…

Han tager en slags sort klæde op. Det skal vise sig at være bind som jeg skal have for øjnene. Det er meget grænseoverskridende, men det er pirrende og jeg er helt vildt med det!

På det her tidspunkt er hele min krop et stort lysthus og jeg kan slet ikke blive mere opstemt end jeg er! Nu handler det bare om at nyde hver en følelse jeg oplever i kroppen…

Han giver mig bindet for øjnene og kysser min hals.. “Er det okay, skat?”.. Jeg smiler og nikker.. “Godt skat. Du ser skide fræk ud”… Han fortsætter med at kysse mig ned over mit kraveben og ned mellem mine bryster… Da han ender nede ved min lår, spreder han mine ben forsigtigt. Han kysser mine inderlår og fortsætter med at pirre mig. Pludselig rammer hans tunge min mis og det giver et sug i maven – i hele kroppen egentlig!

Han slikker mig forsigtigt og hæver intensiteten mere og mere.. Jeg vrider mig, men kan som noget nyt ikke bevæge mine arme eller gribe fast om ham… Han giver mig finger mens han slikker mig og til sidst kommer jeg i en stor og meget intens orgasme!

Han slipper mig fri fra håndjernene, men bindet må jeg ikke fjerne. Han guider mig til at sætte mig op på sengekanten og stiller sig foran mig. Nu vil han have et blowjob og det er virkelig frækt! Jeg er helt vild med at blive kommanderet med. Han griber fat bag mit hoved og presser det ind mod ham. Jeg sutter, leger, slikker og ligesom han gjorde med mig, hæver jeg også intensiteten lidt efter lidt. Flere gange tager jeg ham helt i bund og de gange jeg gør det lige efter hinanden, kan jeg dårligt få vejret, men det er frækt og ikke der hvor det er farligt overhovedet.

Min kæreste smider mig længere ind på sengen, vender mig så jeg står på alle fire og giver mig et ordentligt smæk i røven. Jeg udbryder et støn og han tager fat om håret på mig. Han fjerner bindet fra mine øjne: “Skal du bindes igen, skat?” Det vil jeg rigtig gerne, men han har stadig fat i mit hår og har trukket mit hoved så lagt op at jeg har svært ved at sige noget. Det var ikke et spørgsmål, men en konstatering!

Han tager igen fat i håndjernene og låser mig fast til sengegærdet endnu en gang. Denne gang er jeg dog på maven, med røven i vejret. Han skubber hans stadig meget hårde pik op i mig bagfra og starter med langsomme dybe stød… Han tager fat om min hals og støder hårdere og hårdere.. Det er helt vildt dejligt og det er min stønnen et klart bevis på!

Han giver mig igen et smæk i røven og jeg kan mærke at den dominerende rolle tænder ham rigtig meget, hvilket i sig selv, også tænder mig meget!
Han åbner mine håndjern og vender mig om. Han tager mig hårdt igen, mens han presser mig ned mod madrassen.

Min kæreste har kæmpet længe for at holde igen, men jeg giver ham lov til at komme: “Jeg vil gerne se dig sprøjte ud over min røv”.. Det skulle jeg kun sige én gang! Han trækker sig ud og kommer ud over mig – meget!! Han læner sig ind over mig og kysser mig. Han spørger mig om jeg nød det og det kunne jeg kun svare ja til.

Jeg rejser mig.. Min ellers så fine numse, er dækket af sæd og store røde mærker..

About Line

zhenzar

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.