Fantasiens univers

Hun ligger stille på sengen alene. Dynen er rullet sammen, så den ligger mellem benene og gør det ud for hendes mand og elsker, der lige er taget afsted på job.

Det er tidligt, morgenlyset strømmer igennem vinduet og gør, at hun ligger lysvågen og nyder fornemmelserne i kroppen.

De elskede i aftes – frækt, varmt og vidunderligt. Hun betroede ham en fantasi, hun længe har båret rundt på og som har været svær at få mod til at fortælle ham om. Blufærdigheden er stadig, trods hendes 37 år en trofast følgesvend.

Rødmende tog hun mod til sig under middagen. To glas vin gjorde hende lidt fri og modig. Han havde lagt op til romantik og nærhed, og han havde bedt hende forberede sig på at fortælle ham om sine seksuelle fantasier. Hun havde indvilliget rødmende og med et smil.

Han vidste, at hun bare skulle presses lidt, varmes op, så hun turde betro sig til ham. Han kendte hende så godt, at han vidste, hvordan han skulle skabe muligheden for at give hende de oplevelser, der ville bringe dem begge helt op under skyerne.

Da hun begyndte at fortælle, sad han stille med et glas vin og kiggede hende dybt i øjnene. Hendes kinder blussede, og hun kunne mærke, hvordan varmen bredte sig i kroppen, alt imens hun begyndte at tale.

Hendes åndedræt blev hurtigere, han så det og lagde sin hånd over hendes.

– Jeg har gået længe og tænkt på noget, der tænder mig helt vildt. Jeg syntes, det er svært at fortælle om det. Du ved jo, at jeg også synes, det er lidt flovt at være så direkte. Han fortsatte med at se hende dybt i øjnene for at give hende den fornødne tryghed til at være ærlig og turde give los.

– Jeg drømmer om at blive bundet bag i din store varebil. I min fantasi er den klar til legen, inden jeg mødes med dig. Der ligger en luftmadras i bunden, og der er snore til at binde mig med.

Døren bliver åbnet til bilen, og jeg bliver bedt om at tage tøjet af. Du rører ikke ved mig imens.

Dine øjne lægger mærke til alt; mit åndedræt, der bliver hurtigere, den våde plet i trusserne, der også har bredt sig til mine cowboybukser. Du kommenterer det tørt: – Der er nok en der er blevet lidt våd….

Du lægger mig på ryggen på madrassen. Stille går du i gang med at binde mig. Fornemelserne inde i mig tager til. En rationel kvinde, der accepterer at lade sig binde i en arbejdsbil og ovenikøbet nyder det så meget, at safterne flyder ud mellem benene på hende.

Det er en blanding af skam og liderlighed. Mine kønslæber bliver spændte, og jeg mærker blodet strømme rundt i hele kroppen.

Det er skønt og pirrende. Jeg bliver lidt nervøs. Du ser det og kigger på mig, imens du siger, at jeg skal slappe helt af.

Du fundet er bind frem til mine øjne. Alt bliver mørkt, og mine fornemmelser tager til. Du bliver også tavs. Rører stille ved min fastspændte krop. Stikker et par fingre op i mig og finger-knepper mig roligt. Jeg gisper af nydelse. Du gnider min klitoris blidt og langsomt. Jeg stønner højt og er allerede langt væk i nydelsen.

Du stopper brat. Jeg tigger dig om at forsætte, men du fortæller mig bare, at det må vente, fordi vi skal ud på en lille køretur.

Døren smækker.

Jeg ligger nu alene i varerummet. Det er helt mørkt. Bindet for mine øjne er ret solidt bundet fast, lydene omkring bliver intense.

Bilen gynger, kølig luft strømmer over min nøgne krop. Safterne bliver ved med at flyde fra mig. Jeg sanser alle fornemmelserne og er et med dem.

Tankerne flyder. Hvad nu, hvis vi bliver stoppet? Hvad finder han på? Hvor skal vi hen? Nervøs sitren og seksuel spænding blander sig tæt i min bevisthed.

Jeg ville så gerne kunne røre ved mig selv. Mærke hvordan min varme fisse er våd. Jeg kan kun mærke den uudholdelige spænding i hele underlivet af uforløste behov. Bilen gynger videre, alt i mig bygger sig mere og mere op.

Jeg mærker pludseligt mit åndedræt og forsøger at få det under kontrol. Du skal jo ikke se, hvor langt din leg allerede har bragt mig ud.

Bilen standser. Der går lidt tid, inden døren åbnes. Jeg stivner, ikke af skræk, men en stille forventning og stigende lyst til at blive rørt ved. Kroppen skriger på kærtegn.

Du stikker igen et par fingre op i mig uden en lyd, og begynder at kneppe mig. Fingrene begynder at massere mit g-punkt. Jeg er tæt på at få en orgasme, da du stopper igen.

Det er som tortur. Jeg tigger og beder dig fortsætte, men du niver mig hårdt i mine bryster i stedet. Det gibber i min fisse, og jeg mærker min lyst blive forstærket.

Du masserer med følsomme fingre alle steder, hvor du ved jeg bliver tændt.

Jeg småskriger nu. Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvor vi er, eller hvad der sker med mig, så længe du bare bliver ved. Du sætter munden mod min våde fisse og slikker mig blidt. Spændingen er næsten uudholdelig, og jeg er tæt på at eksplodere.

Det gør ondt og godt på samme tid. Kroppen spændes i en bue og støder op imod din mund og fingre.

Med det samme stopper du igen. Jeg er panisk af liderlighed nu.

Al blufærdighed er fuldstændigt forsvundet og jeg er forvandlet til en stor sulten kusse, der bare trænger til at blive brugt.

Jeg tigger dig om at bruge mig. Give mig pik, som jeg trænger så meget til.

Du sætter dig, så din pik glider ind i min mund. Den er stiv og fantastisk dejlig at mærke i munden. Det føles næsten som at blive bollet i kussen. Fornemmelserne af pik er i hele kroppen.

Jeg mærker, at du er tæt på udløsning, og du trækker dig ud af min mund igen.

Du lader mig ligge lidt. Alene med mine fornemmelser.

Da jeg igen mærker dig, har du en lille vibrator du sætter til at snurre på min klitoris, imens du fingerknepper mig.

Endelig får jeg lov til at flyde med fornemmelserne og slippe udløsningen fri. Orgasmen kommer rullende igennem kroppen. Over alt kan jeg mærke, at udløsningen er på vej. Det føles vildt og ukontrollabelt, som en bølge jeg ruller på, først stille og så med ekspresfart. Jeg skriger højt, og eksploderer i en vildt fantastisk orgasme, der bare bliver ved og ved.

Du fortsætter med at pirre mig, selv om jeg tigger dig om at lade mig ligge. Det er godt, jeg er bundet solidt, for jeg vrider mig i båndene og småskriger. Du fortsætter med at slikke og røre mit g-punkt. Jeg kommer igen, og igen til du synes jeg har fået nok.

Under alt dette er du stille og siger ikke meget. Jeg får en fornemmelse af, at du er meget koncentreret om at læse mig, og de signaler, min krop sender dig.

Nu sætter du dig op til mit hoved, og stikker din stive pik i min mund. Jeg slikker, så godt jeg kan, og nyder at du støder i min mund.

Du støder dybt nu. Jeg kan mærke, at du er tæt på. Du stønner og lader pikken sprøjte mig i munden. Det føles intenst og varmt som en gave , du giver mig.

Følelser overvælder mig helt.

Det er den mest fantastiske oplevelse, jeg overhovedet kunne drømme om…

Da hun er færdig med at fortælle om sin fantasi, kigger han intenst på hende.

– Min skat. Jeg vil elsker at udleve denne fantasi med dig, siger han.

– Du må dog ikke regne med, at den bliver helt som din fortælling.

Jeg vil sikre mig, at du ikke ved alt, hvad der skal ske, så din nydelse bliver mest intens. Jeg glæder mig allerede, til vi skal lege.

Hun er tændt nu, og varmen og lysten tager fat i dem begge. Fantasien har gjort sit, nu trænger de bare til at mærke hinanden.

 

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.