Eksen

Jeg var lige kommet ud af det forhold efter syv år. I de sidste tre af dem kunne det tælles på en hånd, hvor mange gange vi dyrkede sex. Når det endelige skete, var det uden begær, lyst eller kærlighed. Jeg følte mig forsømt og trængende.

Trængende til at mærke en mands lyst til mig, trængte til at mærke hans lem dybt i mig., trængte til at mærke orgasmen fylde min krop fra top til tå.

Midt i min ensomhed kom jeg til at tænke tilbage på in ekskæreste, som jeg havde et relativt kort forhold til på omkring fire måneder – men mange fantastiske sexoplevelser. Jeg husker ham som værende selvsikker, fræk og veludrustet. Han var omkring 185 høj, altid lækker brug, brune øjne og mørkt kraftigt hår.

Hans kropsbygning var kraftig og stærk, præcis som jeg foretrækker en mand.

Desværre sluttede vores forhold lidt dramatisk. Jeg var utrolig glad for ham, men følte ikke han havde de samme følelser for mig. Min intuition sagde mig mod slutningen, at han var begyndt at se en anden. Det føltes som om, han trak sig væk fra mig. Hvilket gjorde det meget svært for mig, at være sammen med ham. Jo mere han trak sig, jo mere higede jeg efter hans opmærksomhed.

En aften, hvor vi havde siddet i hver sin ende af sofaen foran fjernsynet, gik han i seng uden at kysse mig. Der lå vi, i hvad der føltes som verdens største dobbeltseng, i hver sin side. Han sagde “godnat” og vendte sig væk fra mig.

Tårerne trillede ned ad mine kinder. Gud hvor jeg savnede ham, og han lå lige ved siden af mig med ryggen til. Aftenen forinden havde han fortalt mig, at han egentligt sov bedst, når jeg ikke var der. Kunne han ikke bare have taget en kniv og stukket i hjertet på mig?

Med tårerne trillede ned ad mine kinder, tog jeg en drastisk beslutning . Jeg rejste mig forsigtigt op. Tog mit tøj og mine smykker på. Listede ind i stue. Her fandt jeg et stykke papir frem og skrev noget i retning af: “Jeg kan ikke mere. Det er ikke fordi, jeg ikke elsker dig, for det gør jeg utroligt meget, men jeg kan ikke holde det ud.” Jeg vidste med mig selv, at hvis han vågnede og bad mig blive, ville jeg kaste mig i armene på ham. Jeg tog mine sko i hånden, listede ud og fandt min tandbørste og gik.

Nøj, hvor jeg græd. Jeg græd og græd og græd de næste tre måneder – uafbrudt. Jeg savnede ham noget så inderligt, men hvad nyttede det, når min kærlighed ikke var gengældt. Jeg VIL ikke byde mig selv at være sammen med en mand, som ikke giver mig kærlighed. Midt i min sorg forstod jeg, at i det lange løb var dette det rigtige. Men det gjorde stadig ondt.

Han ringede aldrig. Ingen reaktion på min forsvinden. Ingen reaktion på mit brev. Så det var klart den rigtige beslutning, det måtte bare være sådan.

Her sad jeg så otte år senere, på vej ud af et forhold og følte mig utrolig ensom. Min længsel efter eks-kæresten dukkede op.

Jeg gik på nettet for at se om han stadig arbejdede for det samme firma. Det gjorde han. Hans mobilnummer stod endda på hjemmesiden.

Han var blevet forfremmet til salgschef siden sidst. Han var en ambitiøs mand, som prioriterede sit job højt. Jeg sad og kiggede på hans mobilnummer længe. Hvad ville jeg egentligt med det her?

I stedet for at analysere det til hudløshed, valgte jeg at sende en sms til ham. “Hej søde. Længe siden, har du det godt? xox Christina”.

Mit hjerte hamrende derudaf. Jeg rendte rundt med telefonen i hånden hele tiden, og – BIP BIP – 3 timer senere tikkede der en sms ind. “Jeg har det fint. Sjovt skriver, tænkte på dig forleden”.

Eeeeej, han havde tænkt på mig. Straks røg en sms retur for at finde ud af, hvorfor han havde tænkt på mig. Han havde tænkt på vores fantastiske ferie på Kreta, og de spændende sexoplevelser vi havde haft sammen der. Uhhhm det havde han ret i. Vi var gode sammen. Vi havde sex sammen i havet. Bruseren på vores hotelværelse var indrettet med siddeplads. Der havde han slikket mig til den mest fantastiske orgasme.

Hvor jeg savnede hans lækre krop og frække tunge. Minderne væltede ind over mig.

Den næste måneds tid gik med sms-flirt og et par korte telefonsamtaler. Telefonsamtalerne var helt uskyldige, der talte vi akavet om vind og vejr. Men i sms’erne var der ingen hæmninger. Min længsel efter ham voksede og voksede. Min krop skreg efter at mærke ham fylde mig.

Endelig kom sms’en: “Skal vi mødes?” Om jeg ville mødes? Der var ikke noget, jeg hellere ville. Min krop var så fyldt med begær og lyst efter ham.

For at gøre vores møde mere spændende aftalte vi, at jeg skulle lade min dør stå ulåst den næste nat. Han skulle i løbet af natten lukke sig selv ind. Jeg skulle gå i seng og ikke stå op før han vækkede mig. Ej hvor var jeg tændt af tanken. Tænk at jeg snart skulle mærke hans tunge mod min klit, hans store pik dybt begravet i min våde fisse.

Jeg gik i bad. Jeg barberede mine ben, jeg barberede min fisse, sådan som han engang havde gjort det på mig. Jeg tog min skrubbeolie og gav hele min krop en omgang. Min hud var nu velduftende, blød og glat. Mon han glædede sig lige så meget som mig?

Jeg gik i seng. Sengetøjet var også skiftet. Alt var nyt og velduftende. Jeg lagde mig i sengen. Min bløde hud mod det nye sengetøj føltes dejlig. Trods spændingen faldt jeg hurtigt i søvn.

Jeg vågner ved, at jeg kan mærke en hånd stryger henover min ryg. Min krop skælver. Han er her! Otte år – Nu ligger han lige ved siden af mig igen, som sidst jeg så ham. Denne gang er der ikke tårer på min kind.

Jeg ligger helt stiv, og tør ikke afsløre, at jeg er vågnet. Hans hånd fortsætter ned over min numse. Jeg nyder, at min krop er så blød og glat. Jeg nyder hans varme store hånd mod min hud. Jeg nyder hans nærvær, og tænker “Skal jeg ved mig om imod ham? Skal jeg sige hej? Skal jeg…”.

Han afbryder mine tanker ved at vende mig om. Jeg skal slet ikke tænke. Jeg skal bare mærke min krop, hans krop og lade ham vise vej. Han vender mig om på ryggen. Han lægger sin store hånd på min kind og kigger mig dybt i øjnene. Han siger ingenting. Min mund er lammet. Han læner sig nedover mig. Jeg lukker øjnene og mærker hans læber imod mine.

Hvor har jeg savnet ham. Hans tunge åbner min mund, og vores tunger mødes for første gang. Hele min krop dunker. Blodet farer fra mine ben op i hovedet, for så at fare ned i mine ben igen.

Hans hånd glider langsomt ned over min hals, og videre ned til mit bryst. Han tager fat om mit bryst, forsigtigt, æltende. Alt imens vores tunger endnu ikke har sluppet hinanden. Han slipper mit bryst og skubber dynen af mig. Han kysser min hals, og kysser mig p vej op mod mit øre. Jeg smiler. Jeg elskede altid, når han nippede i mit øre. Ganske rigtigt – han lader sin tunge vandre over øreflippen, han nipper i den. Jeg stønner svagt.

Han rejser sig op, imens han står og betragter min krop, trækker han tøjet af. Jeg føler mig lidt ubekvem ved at ligge der helt nøgen, men jeg nyder at se ham betragte mig. Da hans boksershorts falder, ser jeg hans smukke pik. Den stritter lige ud i luften. Han er lige så tændt som jeg.

Han stiller sig for enden af sengen. Bøjer sig ned og begynder at kysse mine fødder. Han kysser mig vej op ad mine ben. Jeg har lyst til at røre ved mig selv og få en orgasme her og nu – men jeg venter. Han tager sig god tid. Han kysser mit inderlår. Hans hånd kører henover min mave. Det føles som om, jeg er ved at sprænges af liderlighed.

Jeg spreder mine ben mere. Han må forstå, at jeg ikke kan vente mere. Hans tunge kører op ad mine skamlæber. Mine safter afslører, hvor meget jeg begærer ham. Jeg ved, han kan lide det. Han har altid elsket at slikke min fisse.

Hans tunge fortsætter over mit inderlår, og hen over mine skamlæber. Han lader sin tunge køre langsomt nedefra og op henover min klit. Jeg stønner højt, og griber hans hånd. Han gør det igen og igen og igen. Min ryg rejser sig i en flitsbue, og orgasmen breder sig helt ud i mine fingerspidser.

Han lægger armene omkring mig, holder mig tæt ind til sig, indtil min krop har sundet sig over den voldsomme orgasme, han lige har givet mig. Det føles helt uvirkeligt at ligge i hans arme igen efter så mange år. Vi har endnu ikke vekslet et ord.

Min krop begynder at komme til sig selv igen. Jeg kigger ham i øjnene. Åh, de dejlige brune øjne.

Jeg kysser ham grådigt, imens min hånd søger hans pik. Han er stadig pænt stiv. Jeg stryger hans pik i lange seje tag, mens vi fortsat kysser grådigt og intenst. Jeg husker ikke, at vi nogensinde har kysset så godt sammen, som vi gør lige nu.

Jeg lader min tunge danse hen over hans krop. Nu er det hans tur til at nyde. Hans krop dufter nyvasket og af en parfume, som kunne få enhver kvinde til at dreje hovedet på gaden. Jeg lader min tunge cirkle om hans ene brystvorte. Jeg stiler videre ned mod hans pik. Pludselig stopper han mig. “Hvad nu” tænker jeg.

Han lægger mig ned på ryggen. Han tager hårdt fat i mine bryster og skiftevis kysser og slikker dem. Mine bryster er super følsomme. Egentligt har jeg altid været ked af, at de var så store, men han elsker dem, og det får mig til at føle mig fri og nyde den fulde opmærksomhed, han skænker min krop. Han ligger længe og leger med mine bryster. Det er dejligt, men jeg længes efter at mærke ham inden i mig.

Han lader sin ene hånd føre ned over min mave og videre ned over min klit. Han stikker først en finger ind i mig. Jeg stønner. Så to fingre. Jeg stønner højere. Nu kan jeg ikke klare det mere. Han har læst min vridende krop.

Han trækker sin fingre ud af mig og sætter sig imellem mine ben, delvist på knæ. Han tager fat i mine hofter og trækker mig nærmere. Jeg kigger på ham og vores øjne mødes. Jeg har lyst til at råbe “Jeg vil have dig, jeg vil have dig nu!”. Han tager fat i pikken, og kører den rundt i mine safter. Hen over klitten. Hen over hullet. Op til klitten igen. Jeg dør snart, hvis ikke han giver mig den. Han læner sig ind over mig. Slikker mit ene bryst.Stikker derefter tungen langt ind i munden på mig, mens pikken glider op i mig. Jeg kan slet ikke mærke sengen under mig længere. Jeg flyver. Han trækker sig næsten helt ud, for at lade pikken køre helt i bund igen. Vores hænder er flettet sammen, jeg klemmer dem så hårdt jeg kan. Vores kys er stadig grådige. Pikken kører ind og ud, ind og ud. Min ryg bøjer sig igen i en flitsbue. Han stønner højlydt. Jeg kan mærke, hvordan hans sperm bliver sprøjtet op i mig. Orgasmen bølger gennem min krop, som var det den første og største orgasme, jeg nogensinde havde oplevet.

Vi falder sammen. Svedige ligger vi der sammensmeltet. Jeg begynder at ryste. Min krop fryser, men jeg føles så varm inden i. Han rejser sig op, tager dynen på gulvet og putter sig tæt indtil mig med dynen over os. Vi falder i søvn.

Jeg vågner ved at han ligger og nusser mine bryster. Åh, jeg nyder den måde, han holder af mine store bryster på. Jeg åbner øjnene og han kysser mig.

– God morgen smukke.

Tænk at det skulle være de første ord, han siger i mine ører.

– Rigtig dejlig godmorgen, svarer jeg tilbage og smiler. Vi kysser. Vi kysser længe. Jeg rejser mig og siger, jeg vil en hurtig tur under bruseren. Jeg går ud og åbner for vandet. Jeg er øm efter nattens gymnastik, men det er en dejlig ømhed.

Jeg stiller mig under bruseren og pludselig hører jeg døren gå?!

Hvad var nu det? Nej! Han er bare ikke gået?! NEJ! Jeg lukker for vandet, og rækker ud efter et håndklæde. Min hånd bliver grebet.

– Bliver du ikke lidt endnu under vandet? Spørger han.

Jeg åbner for vandet igen, og han kommer ind til mig. Jeg presser ham op ad væggen, ikke at jeg på nogen måde er stærkere end ham, men han lader mig bestemme. Jeg sætter mig på hug og kører min tunge helt ned ved roden af hans pik, og lader den vådt og langsomt køre op.

Pikken er igen helt stiv og stærk. Jeg gentager mine løbende softice slik et par gange. Jeg trækker forhuden tilbage og kører drilsk min tunge rundt om pikhovedet. Han er også nybarberet. Dejligt at han også har forberedt sig til vores møde. Jeg kører tungen rundt om kuglerne og op langs skaftet. Jeg kysser den og lader endelig pikken forsvinde ind i min mund.

Han slår hovedet tilbage og stønner. Jeg kigger op på ham, hans øjne er lukkede Han nyder min behandling. Han tager fat i mit hår og viser mig, at jeg skal sætte tempoet op. Min hånd har godt fast om roden og følger rytmisk min munds bevægelser.

– Jeg kommer, jeg kommer! Stønner han. Jeg trækker munden væk, og lader ham skyde ud over mine bryster. Han løfter mig op, og holder hårdt om mig, som om han vil sige tak, men det er mig der takker. Tak fordi du ikke er sur på mig, tak fordi du vil mødes med mig, tak fordi du er den, du er lige nu – tak!

Da jeg kommer ud fra badeværelset, står der en buket blomster på bordet. Det var derfor, jeg havde hørt døren gå før. Han ville ikke gøre gengæld, han hentede blot blomsterne fra sin bil – Tak igen.

 

About Line

zhenzar

Se også

Slave tøsen

Det var mandag morgen, og jeg skrev til min tøs Sanne, at hun skulle finde …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.