Vibeke leger med kontrol!

Søndag eftermiddag, og Vibeke strækker sig i sofaen. Hendes elsker er lige kørt. Hun kan slet ikke huske hun nogensinde har haft så god sex.

Det var så frækt at hun tog initiativerne, og hun nød at udnytte ham til han var helt opbrugt. De sidste orgasmer kunne hans pik slet ikke levere, så hun havde sat sig over hans ansigt, presset ham ind imod kussen, og var blevet slikket til orgasme ikke en, men to gange!

Nu her da han var gået, vidste hun egentligt ikke om det var ham, eller hendes nye måde af kræve af manden på, der havde tændt hende så voldsomt.

Nu ville hun bade og sove!

Efter badet gik hun ind i soveværelset, der duftede af sex stadig. Hun trak hurtigt sengetøjet af, og smed det til vask. Hun skiftede til noget helt friskt, og lidt glat sengetøj.

Hun mærkede en underlig lyst i hendes underliv. På den eneside var hun super tilfredsstillet, på den anden side var hun blevet nysgerrig på de side af livet.

Sex havde altid været dejligt. Men den nye side af hende vækkede urolige lyster i hende.

Normalt ville hun have taget et par trusser og en T-shirt på til nattetid. Men denne gang tog hun en sort underkjole med lidt blonde kant, og droppede trusserne.

Hun lagde sig i sengen, fornemmede den glatte følelse på kroppen, og faldt i søvn med et smil.

Mandag eftermiddag efter jobbet. Skulle hun mødes med Hanne på cafeen?

Hanne kom i noget helt nyt tøj, hun var i rød frakke, lange røde støvler, der matchede. Inden under havde hun en lille sort kjole på.

”Jeg skal på date bagefter!” sagde hun og lo.

”Fik du hvad du ønskede i weekenden?” spurgte hun.

Vibeke nikkede. ”jeg tror jeg er ved at finde en helt ny side af mig selv!” svarede hun.

Der blev serveret kaffe, og pigerne tav imens tjeneren hældte kaffen op.

”Hvad skete der?” spurgte Hanne, imens hun rørte rundt i kaffen.

”Jeg besluttede mig for at det var mig der bestemte hvad og hvordan!” svarede Vibeke.

”Jeg vidste ikke det kunne være så spændende at være i kontrol!”

Hanne lo. ”Nææ det kan være en overraskende ting den første gang. Jeg har prøvet begge dele, både at være i kontrol, og IKKE i kontrol, Hvis man husker reglerne, er det lækre oplevelser, begge dele!”

”Regler?” svarede Vibeke med underen i stemmen. ”Hvad tænker du på?”

”Ja hvis man skal lege kontrol, er det en god ide med et par stop ord!” svarede Hanne.

”Stop ord? Hvad mener du?”

”Jeg mener, hvis der nu sker et eller andet som man absolut ikke vil have, så skal legen stoppe! Eller hvis man gerne vil have det fortsætter, men ikke kommer længere, så er et andet stop ord smart at have fået aftalt!”

Vibeke så undrende på hende, ”Jamen jeg tog da bare styringen, ikke noget andet, altså det var mig der bestemte hvad og hvordan vi gjorde!”

”Men hvad nu hvis du havde overskredet hans grænser? Og han havde protesteret! Ville du så bare fortsætte, fordi du kunne lide det, eller ville du stoppe, og så var hele aftenen ødelagt for jeg begge? Desuden er det jo en del af legen at protestere, men ikke sådan rigtigt!”

”Jamen vi gjorde jo ikke noget avanceret eller noget, Jeg bestemte bare hvor og hvordan!”

Hanne nikkede ”havde du lyst til at gøre mere end du gjorde?”

Vibeke tænkte lidt og rødmede ” Jeg fantaserede lidt om at jeg var lidt hårdere ved ham!” men jeg fantaserede kun. For det var dejligt allerede.

”Hvad fantaserede du om?” spurgte Hanne.

Vibeke blev lidt stille, ”Jeg drømte om han var bundet fast til sengen, og jeg kunne gøre alt ved ham jeg ville, Tage hårdt fast i hans hår på brystet, og udnytte hans krop!”

”Gjorde du så det? Spurgte Hanne imens hun slubrede lidt til kaffen.

”Nej” svarede Vibeke. ”Kun i mine drømme!”

”Kan du se!” sagde Hanne, ”hvis i havde aftalt et stop ord, kunne du have gjort det! Og havde han ikke sagt ordet, kunne du bare nyde din magt!”

Hanne sænkede stemmen, ”Jeg har en elsker der er vild med jeg er femme fatale! Han må faktisk slet ikke gøre ret meget ved mig, jeg har ham bare bundet fast, og fortæller ham om han drømmer om min …. Ja du ved nok!”

”Hvad gør i så?” spurgte Vibeke med overraskelse i stemmen.

”Jeg tager hårdt ved ham, fortæller ham at han er en liderlig dreng, der vil bolle en stakkels uskyldig kvinde! Indimellem får han så lov til at se mig visse steder, og i visse handlinger!”

Vibeke fik næsten kaffen galt i halsen.
Hanne lo ” ¨og så lader jeg mine hænder leger med hans, du ved nok, til den sprøjter, og skælder ham så lidt ud for at være en uartig dreng!”

”Hvis vi ikke havde aftalt et stop ord, var vi aldrig kommet så langt, og han havde aldrig fået opfyldt sine drømme!”

”Hvad så med dig?” spurgte Vibeke ”Hvad får du ud af det!”

”Ikke her!” svarede Hanne. ”Jeg fortæller dig det hele i morgen aften hjemme ved mig”.

”Nu vil jeg gå på date, og opdrage min lille elsker til at behage hans femme fatale” Hanne lo, Hun tog et sæt lange røde læderhandsker, af meget høj kvalitet op af tasken. ”Min lille ven, elsker læder” lo hun og gik ud af cafeen.

Vibeke sad lidt forvirret tilbage. ”Et stop ord!” Sagde hun lavt for sig selv. Spændende!

På vej hjem hørte hun hendes telefon sige et lille ”Pling” Hun smilte og besluttede at stopordet til helt stop skulle være ”Rødt!” så kunne hun bruge ”Blå!” til det milde stop ord.

Hjemme så hun, på telefonen, hvem der havde skrevet.

Det var en helt ny, denne gang en der boede meget tættere på.

Hun var lidt betænkelig, Hanne sagde jo, at det ikke var så godt at rende ind i en eks date nede i brugsen.

Hun tænkte sig om. Så kom der en beskeden igen. ”Pling!” sagde telefonen.

”Jeg sender lige et billede med!” stod der.

Et billede af en ung lyshåret mand, var hæftet på beskeden.

Vibeke rynkede lidt på næsen. Han var godt nok ung! Nå hun ville ikke svarer før hun igen havde talt med Hanne. Vibeke mærkede hendes underliv blev varmt. Hun bed lidt i underlæben. Og lod fingrene løbe ned bag trusserne. Hun gned sig til en hurtig lille orgasme. Næsten ligesom hun havde gjort så ofte da hun var teenager.

En ung stærk mand! Spændende!

Næste dags samtale med Hanne var spændende. Hanne fortalte om hvordan hun havde flere elskere. Og hvordan hun lod sig belønne med gaver og fine ting fra dem.

Vibeke var ikke helt sikker på hun kunne følge veninden der. Men Hanne fortsatte.

”Hvis du nu har en elsker der ønsker du går i f.eks. læder dragt, eller måske latex. Skal han så ikke betale for udstyret?” Hanne kiggede på hende.

”Ham jeg fortalte dig om i går, Han ønsker at jeg har tøj på som du så i går på cafeen! Det er dyrt! Så hvis det er hans ønske, så må han betale for det! Jeg giver ham så det han har drømt om hele hans voksenliv, og lader ham få sexuel nydelse så han slet ikke kan tænke på andet! At jeg også nyder det, er en anden sag. Jeg bliver så ophidset af at lege, at jeg næsten kommer kun ved det! Heldigvis har jeg så lidt senere en anden elsker, der knepper mig på min måde, alle bliver glade!” smilede Hanne.

Vibeke rynkede lidt på næsen igen. Men hun forstod godt veninden. Hun havde selv lige været på Orion og købt lidt udstyr. Håndjern, og en sele til at spænde på sengen, et par nye dildoer. En med fjer på. Hun blev helt våd bare ved tanken!

Det havde været dyrt! Så måske havde Hanne en pointe.

Da Hanne var gået, kiggede hun igen på dating siden. Hun besluttede sig til at svare på henvendelsen. Men først læste hun lige hans oplysninger igennem. Under sex skrev han at hans lyst var høj. Han ville gøre noget nyt for at glæde hans partner, og at kvinden måtte tage styring. Nu var hun helt sikker, hun ville svare ham.

De mailede lidt frem og tilbage, Han lød sød, og da hun bad om et billede uden tøj på, protesterede han ikke meget, han havde ikke et rigtigt nøgenbillede. Men et fra den sidste

mr. Konkurrence han havde været til. Her var han kun iført små trusser, og hele hans krop var smurt ind i olie. Hun så med lyst på de pumpede muskler. Kun bulen i trusserne bekymrede hende lidt.

Hun inviterede ham til at komme hjem til hende. De aftalte han skulle komme om aftenen.

Vibeke gjorde sig klar. Hun sørgede for at det nyindkøbte udstyr var monteret ved sengen. Hun lagde en perfekt make up. Hun tog en stram rød kjole med dyb udskæring i ryggen, sorte selvsiddende strømper og ingen undertøj. Fandt et på røde sko med høje hæle.

Hun var klar!

10 minutter efter hun var blevet færdig, ringede det på døren.

Udenfor stod en høj gyldenbrun, næsten guddommelig udseende, smuk ung mand.

Vibeke inviterede ham indenfor. Han var kun lige kommet inden for døren da hun kyssede ham. Hun mærkede hans hænder tage om hendes krop, Hun blev trukket lidt ind til ham. Hun måtte lægge hovedet helt tilbage for at kysse ham. Selv om hun havde høje hæle på!

Hans hænder kærtegnede hendes ryg og balder.

Kjolen hun havde på, var dybt udskåret i ryggen, så hun kunne mærke hans stærke fingre kæle for ryggen, de søgte ned, hans hænder gled ned under kjolen, og fandt hendes balder.

Han mærkede efter. ”Ingen trusser!” sagde han.

Vibeke smilede, hvad skulle jeg bruge dem til?” spurgte hun.

Hun førte ham ind i soveværelset. Langsomt klædte hun ham af. Hun nød de tydelige muskler på hans overkrop. Kyssede ham over det meste af brystkassen, sank ned foran ham, og knappede hans bukser op imens hun kiggede op i hans klare blå øjne.

”Du godeste han er smuk!” tænkte hun og trak hans bukser ned. Der var ingen underbukser på ham. Og en ikke så stor, men meget stiv pik var lige ud for hendes mund. Hun kiggede op!

” Ingen underbukser!” sagde hun.

”Hvad skulle jeg bruge dem til?” svarede han.

Hun lod hans pik glide ind i hendes mund. Suttede begærligt men blidt på den. Lod hele pikken forsvinde ind i hendes mund, og lod så tungen glide ud og kæle for hans pung. Han var helt glat barberet, over det hele. Hun nød det! Hun rejste sig op, lod ham sparke sko og strømper af sammen med bukserne.

Hun skubbede ham ned på sengen.

Kyssede ham over hele overkroppen igen, og kunne slet ikke lade være med at sutte den stive hårde pik igen.

”Løft hænderne op over hovedet!”, sagde hun. Han lystrede. ”jeg vil binde dig fast! Ok?” han nikkede stumt. ”Hvis det bliver for meget, så siger du bare Rødt! så stopper jeg, har du forstået det?” han nikkede. Med et klik fra håndjernene var han nu i hendes vold. Og hun nød det.

Først kyssede hun ham over alt. Så tog hun den røde kjole af, lod hendes fisse massere ham op ad låret og rundt om hans pik. Hun passede på at han ikke trængte op i hende, så lod hun fissen glide op ad hans mave. Hun fornemmede at hun trak et vådt spor op ad brystkassen, hun satte sin fisse lige ud for hans mund.

”Slik mig!” beordrede hun. Han lystrede. Samtidig med at han slikkede, bevægede hun fissen rundt i hans under ansigt.

Ikke længe efter de var startet, mærkede hun den første lille orgasme, hurtigt blev den fulgt af en mere. Hun pressede hele fissen ned over hans mund, og lod hendes safter løbe ned i munden på ham.

Så gled hun ned af hans krop. Lod Fissen fange hans stive pik og red ham. Først stille, så vildere, inden hun satte sig op og rokkede hele underlivet frem og tilbage over ham.

Hun så at han kiggede begærligt på hende.

Vibeke begyndte at kæle for hendes bryster, Han stønnede højt.

Hun lod hænderne kæle for hendes hals og ansigt, da hun nåede til håret, kom hun med et lille skrig ud over hans pik. Han blev meget mere våd end hun troede. Lidt forbavset over hendes orgasme, kiggede hun ned af ham.

Han rystede os sitrede. Og kom oppe i hende!

Vibeke lod fissen lege lidt videre, trak så bagdelen ned over hans lår, imens hendes fingre borede sig ind i hans brystkasse, suttede hun hans pik helt ren for saft.

Langsomt kyssede hun sig vej op til hans mund igen. Hun kyssede ham dybt og inderligt.

”Jeg har aldrig prøvet at være bundet fast før? Har du prøvet det?” spurgte han.

”mm mm”, hviskede hun ind imellem kyssene. ”Vil du også gerne binde mig?” spurgte hun.

”Jaa” næsten stønnede han.  ”Men jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre!” svarede han

”jeg skal nok fortælle dig det!” svarede hun. ”Brug din tunge på mig nu!” langsomt lod hun sig glide op over hans ansigt, hun lod brysterne være lige ud for hans mund. Han kyssede og slikkede hendes bryster, hun drejede sig lidt så han kunne slikke først det ene bryst, så det andet.

Hun fandt nøglen til håndjernene, og befriede ham. Inden hun lod ham slippe helt, holdt hun hans hænder fast, og satte fissen op til hans mund igen. Straks kom hans tunge rundt i fissen på hende.

Vibeke vrikkede hurtigt frem og tilbage, og kom med et hvin ud over hans ansigt.

Langsomt lod hun sig glide ned af ham. Lod hans bløde pik blive fanget af hendes hår på kussen og gnubbede sig ned mod den.

”Vi skal lige have lidt vin, så skal jeg vise dig hvad du skal gøre!” Vibeke gik ud mod køkkenet efter vinen. Han så begærligt på de lækre ben, med de frække strømper og de høje røde hæle.

Da Vibeke kommer tilbage med den kolde vin og to glas, Ligger han stadig på sengen.

Vibeke smiler til ham ”Dejligt at du ikke rejser dig op før du får lov”

Han griner lidt usikkert. ”Jeg kender ikke rigtig denne leg, med jeg skal love for at den er spændende”

”Sæt dig op! Siger Vibeke til ham. Hun har hældt vin op i det ene glas. ”Vil du smage?” spurgte hun. Han nikkede.

Vibeke satte glasset op til hendes mund, tog en tår vin, læner sig ind imod ham, tog fat i hans kæber og tvang hans mund op!

I en tynd stråle sprøjtede hun vin fra hendes læber ind i hans mund. Han sank det begærligt.

”God vin!” siger han, og perfekt betjening. De lo, der blev hældt vin op i begge glas. Og det drak og kyssede i en skøn blanding!

”Vil du binde mig?” spurgte hun. Han tøvede lidt, ”Jeg skal nok fortælle dig hvad du skal gøre!” sagde hun.

Han nikkede.

”Sæt dig ned i fodenden af sengen!” han lystrede. Vibeke løftede hendes ben op, og over ham. Hun sørgede for at han kunne se hendes våde fisse.

Han kunne slet ikke få øjnene fra hende.

Hun lagde sig elegant ned, spredte arme og ben ud til siden.

”Hvis du kigger ned langs sengen, så er der nogle læderremme”, sagde hun blidt. ” Med dem skal du binde mig fast til sengen!”

Han så ned af sengen og så der hang en lang læderstrop.

”I skuffen der, finder du nogle manchetter!” han lukkede skuffen op. ”Bind først dem om mine arme og ankler!”

Stille spændte han manchetterne på hende.

De var af sort læder, bløde os smidige.

”Sæt så læder stropperne ind i de små metal ringe der er i manchetterne!”

Han gjorde det ganske stille. Nu lå Vibeke, helt fastspændt til sengen.

”Kys mig først over det hele, du bestemmer hvor længe du kysser og slikker mig!”

Han begyndte med at kysse hendes fødder, langsomt kom han op ad hendes ben. Han slikkede blidt hendes lår, lige der hvor strømpen holder op.

Lod tungen løbe op langs lårene. Han satte hænderne under hendes balder, og spredte dem ganske lidt. Hans tunge legede med hendes anus.

Vibeke sukkede højt og var lidt overrasket over hvor meget hun kunne lide det!

Han slikkede hendes skamlæber, tog dem en efter en ind i munden os suger dem ind i hans mund! Så satte han læberne omkring hendes klitoris, og sugede den blidt op, han lod den glide ind og ud mellem hans læber.

Hele tiden sørger han for at han var fugtig og glat!

Vibeke vred rundt med kroppen, og kunne slet ikke ligge stille af bare fryd.

Med et lille hvin lod hun orgasmen komme.

Han slikkede hendes safter op, lod derefter tungen lege op over hendes mave og bryster, for at kysse hende ganske let med en dejlig levende tunge.

Vibeke forsøgte først at fange tungen, så lod hun ham lege med hendes læber.

Han kiggede på hende ”Er der noget de ønsker, herskerinde?” spurgte han med et smil.

Vibeke nikkede, ”i den anden skuffe der!” hun nikkede over mod kommoden.

”Ligger der en lille dildo med nogle lange fjer på, tag den her over!” han hentede dildoen med fjerene. Han så der lå flere dildoer i skuffen, men han lod dem ligge. Lige nu altså!

Lad fjerene lege over min krop,” Bad hun ham.

Han tændte for den lille vibrator, og lod fjerene berøre hende ganske blidt, De legede med hendes bryster og mave.

Han sprang over kussen, og lod dem lege med hendes lår, så strejfede den tilfældigt op over kussen.

– Igen- Vibeke sukkede og nød det, hvor længe han brugte fjerene, vidste hun ikke helt, men hun var helt i ekstage over berøringerne.

”Hun stønnede, Knep mig imens, vil du ikke nok?” Straks mærkede hun hans stive og hårde lem, trænge op i sig.

Hun vred med kroppen, gled så langt ned i sengen som stropperne tillod.

Og løftede knæene op. Hun stødte imod hans bevægelser, Fjerene legede blidt med hendes bryster. Hun havde altid haft følsomme bryster. Men nu var det ligesom meget mere. Hun sitrede af velvære under hans krop.

Fjerene forsvandt, og han trak sig ud.

Den lille dildo fik lov at vibrere mod hendes kønslæber og klitoris. Hun rystede og kastede hovedet fra side til side.

Pludselig mærkede hun den lille dildo lege med hendes anus, et kort øjeblik overvejede hun at stoppe ham. Men da hun så hans øjne var rettet mod hendes skød, gav hun efter.

Hun mærkede den trængte op bag i hende. Hun vrikkede lidt med bagdelen, og pludselig mærkede hun en ny form for velvære.

Det gjorde ikke ondt at han satte dildoen op bag i hende. Det gjorde dejligt. Hun mærkede han lagde fjerene op over hendes kusse. Så mærkede hun pikken trænge op i sig igen. Denne gang kneppede han ikke blidt og forsigtigt. Men hårdt og lidt brutalt!

Han havde ved hendes hofter, dildoen vibrerede og fjerene kælede for dem begge. Men et brøl tømte han sæden ud oppe i hende. Vibeke så lidt irriteret op på ham!

Hun var ikke kommet endnu!

Men han kneppede bare videre, Nu mærkede hun at orgasmen kom. Den var en kraftig en, hun sprøjtede hendes væsker ud over dem. For første gang fik hun en sprøjte orgasme!

Men hun sansede ikke så langt var hun i hendes følelser. Hun nød bare orgasmen der rystede hele hendes krop!

Svedende sank han sammen over hende!

”Min herskerinde stønnede han, behager jeg Dem!”

Vibeke vred sig af velvære under ham!” Ikke nok, Jeg kommer nok til at binde dig og lære dig at behage mig helt! Hun strammede musklerne i underlivet, og mærkede hans lidt bløde pik glide ud!

About Finn Frantzen

finn.frantzen
Jeg er forfatter til mange forskellige ting. Lige her vil jeg vise jer mine erotiske fantasier. God fornøjelse.

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.