Unge fyre

Pia havde bemærket hvordan hun, efter hun var fyldt 40 år, var begyndt at gå efter de unge fyre. Hun havde nu altid været glad for sex men havde opdaget hvordan hendes lyst og begær var steget med alderen og det virkede som om det modsatte var sket for mændene på hendes egen alder. Derfor havde hun taget den beslutning at det var de unge fyre der skulle stille hendes seksuelle behov. Søren var sidst i 20’erne og levede fuldstændig op til hendes forventninger.

Søren tog hendes klitoris i munden og begyndte at sutte på den som var det et velsmagende bolsje. Pia stønnede voldsomt og udstødte nogle små skrig, hvilket kun fik ham til at sutte endnu mere. Da han med en finger begyndte at kæle for det bagerste hul kunne hun mærkede hvordan enhver celle i hendes krop fyldtes med nydelse og hun var nu tæt på at eksplodere. Han trængte ind i hende med en finger i hvert hul hvilket kun fik hende til at stønne endnu højere.

Han stoppede med at sutte lige før hun var ved at komme og det var den helt rigtige taktik, det kun gjorde hende mere vild og sulten efter hans pik. Hun tog hans pik i hånden og kyssede den med sine våde læber mens hun kiggede ham dybt i øjnene. Hendes tunge begyndte at lege med hans pikhoved, mens hendes læber sugede sig fast om pikken. Søren stønnede højt og mærkede alt blodet suste ud i hans pik. Pia begyndte nu at tage ham langt ned i halsen og hun greb om hans nosser mens hun, i en fast rytme, rykkede hovedet op og ned. Det var meget tydeligt at Pia nød at sutte pik for hun stønnede og suttede som om hun ikke kunne få nok og liderligheden strålede ud af hendes blanke øjne.

Pia nød det mest når hun havde sex med unge fyre, de havde som oftest et brusende begær og kunne tage hende hårdt og meget længe. Her var Søren ingen undtagelse for han kunne virkelig tage hende, så hun ikke kunne gøre andet end at skrige sine orgasmer ud. Pia blev meget liderlig af at sutte pik og nu var hun næsten så våd som hun kunne blive og trængte nu til at mærke han stive, dunkende pik trænge op i hendes stramme og våde fisse.

Hun satte sig op på ham og lod hans pik komme helt op i hende og han mærkede hvordan hendes kussesafter drev ned over hans spændte nosser. Han rakte ud efter hendes bløde bryster og begyndte at massegere dem mens han tog hendes stive brystvorter i munden og suttede lystigt på dem. Pia støttede sine knæ ned i madrassen og lettede underlivet således at Søren nu kunne trække sin pik ud og ind så han kom så langt op i hende som det var muligt. Hver gang søren stødte sin pik op i hendes kusse udstødte hun små skrig og råbte at han skulle blive ved. Og det var lige det Søren kunne. Han tog hende igen og igen op af væggen, nede på gulvet, i sengen, halvt ude af sengen, i badet, på køkkenbordet ja over alt.

Det var som om at denne unge fyrs begær ikke kunne tilfredsstilles og det var virkelig noget Pia satte pris på, nu havde hun endelig fundet en med et lige så umætteligt begær som hun selv.

About Line

zhenzar

Se også

Besættelsen

“For ind i helvede.” Jeg vendte mig i sengen for den 10.000 gang denne nat …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.