TILF

Sådan noget aftenskoleundervisning, kan også have udbytte af mere end faglig karakter. Han havde meldt sig til finere madlavning, han havde tænkt at det kunne være rart med lidt inspiration til madlavningen, så det ikke kun blev ved med at være de almindelige retter han normalt lavede.

At det så viste sig at hende som underviste – Pia, faktisk også var en ordentlig gang eye-candy, var jo kun ekstra glasur på kagen.

En aften hvor de have lavet bagedystkager, tilbød han at hjælpe med oprydningen. Der var stadig rester af både flødeskum og chokoladesovs, som de havde lavet. Og det var gode sager, så han kunne ikke dy sig for at smage på resterne. Han kørte fingeren rundt langs kanten af skålen og fik en god klat på fingeren. Med fingeren i munden stod han i egne tanker og pludselig hørte han hvisket i sit øre ”Jeg vil også smage”. Pia havde sneget sig ind på ham og stod nu helt tæt bag ham. Han fik et chok, så skålen – heldigvis af plastic – røg på gulvet. Han bukkede sig ned for at samle skålen op.

Klask – han fik et ordentligt klask i røven. ”Det har jeg længe haft lyst til at gøre ved din lækre røv” sagde Pia ”Må jeg snart smage?”

Han rettede sig op og vendte sig om mod hende. ”Nå – du vil smage på varerne?” Han stak fingeren ned i skålen og fik en klat på fingeren, og stak den hen til hendes læber. Hun åbnede munden og stak tungen ud og slikkede på hans finger, let og blidt. Pludselig – grådigt suttede hun fingeren ind i munden og legede med tungen omkring den.

”Sådan – så er den ren” sagde hun, da hendes mund havde sluppet taget i fingeren – med et frækt smil på læben. Lettere rystet tænkte han, at han vist hellere måtte gøre et eller andet, for at få lidt styr på de tanker der susede rundt i hovedet på ham.

”Var der andet du da gerne ville smage?” Sagde han, da han havde samlet tankerne. Det var jo ret tydeligt at hun havde andre planer end oprydning. ”Hvad vil du byde på?”, spurgte hun. ”Øeh – der er da vist også noget creme eller flødeskum”.

”Mmm, det vil jeg da gerne smage på en anden del af din krop”, sagde Pia. ”Det kunne være det var min tur til at smage”; sagde han. ”Selvfølgelig, noget for noget”, sagde hun og hev blusen over hovedet og knappede BH’en af. De store tunge bryster var intet mindre end fantastiske, tænkte han. Han havde fantaseret om hvordan de så ud, lige siden han var startet på kurset, og de var – heldigvis – flottere end han havde forestillet sig.

Resolut tog hun skålen med resten af flødeskummet, stak en finger ned i den og tog en ordentlig klat op og placerede den på det eneste bryst.  ”Så må man smage på varerne”, Sagde hun.

Som i eventyret, blev hans øjne store som tekopper, men hurtigt fandt hans tunge flødeskummet på hendes bryst. Forsigtigt slikkede han lidt i sig, men blev hurtigt modigere. Og fandt hendes brystvorte under skummet. Med spidsen af tungen pirrede han brystvorten, som godt kunne lide behandlingen, og den blev hurtigt stiv. ”Nå, det kunne den godt lide”, sagde han med grødet stemme. ”Den anden trænger også”, sagde hun og satte en ordentlig klat på den anden brystvorte.

Mere modig gik han lidt vildere til værks, og lappede flødeskummet i sig og sugede så meget af brystet, som han kunne have i munden i sig. Han tænkte, at hvis hun kunne klaske hans røv så hårdt, kunne hun jo få lidt af samme mønt. Langsomt lettede han trykket, og nev hendes brystvorte med tænderne. Han kunne mærke hun skælvede under den lette smerte, og hans hånd fandt det ledige bryst. Med fingrene legede han med hendes brystvorte og hurtigt tog han vorten mellem tommel og pegefinger og klemte godt til. Med tænderne bed han let i den anden vorte samtidigt, og hun stønnede af behandlingen.

”Du er vist en værre en”, sagde hun med dyb stemme, og pressede hans hoved ind mod det bryst han havde imellem tænderne. Han slap taget i brystet, rettede sig op og sagde grinende ”Prisen for at klaske mig i røven”

”Har du noget glasur til mig i din kagesprøjte?” Spurte hun. Og begyndte at løsne hans bælte og knappe hans cowboybukser op. Hun satte sig på hug, og trak bukserne ned om hælene på ham. Dernæst trak hun hans tights ned og hans stive pik sprang frem.

”Åh en skam, der er ingen glasur endnu”, sagde hun. ”Jeg må vist hellere hjælpe dig med det, nu jeg er læreren”. Med let tunge slikkede hun op og ned ad skaftet og kildede hans pik. Med hånden tog hun om hans kugler og masserede dem let og hev lidt i dem, så hans pik kom længere nedad. Hun tog hans hoved i munden og sugede. Legede med tungen og tog lidt mere i munden.

Det kunne godt være hun var en god kok – men hun var endnu bedre til at sutte pik, tænkte han. Hun bevægede hovedet frem og tilbage på hans stive jern. Han var godt tændt efterhånden og han greb hendes hoved imellem hænderne og prøvede at kneppe hendes mund. Men sådan ville hun det ikke og greb hårdt om hans glatte boller, så det gjorde ondt. ”mm, mm”, sagde hun og slap taget i hans lem. ”Jeg bestemmer”.

Hun rejste sig op og knappede hans skjorte op, trak den bag over hans skuldre, så hans arme var fikseret på ryggen af ham. Hun tog noget lun chokoladesovs fra en gryde og dryppede det på hans brystkasse. Dråberne dryppede på hans venstre brystvorte, hun ramte helt præcist på spidsen og den blev stiv af den varme behandling. Dråberne blev til flere og det begyndte at løbe ned at hans bryst. Hun flyttede gryden og trak en tynd chokoladestreg over hans bryst til den anden brystvorte, som også blev dryppet på, og så løb sovsen også ned på den anden side.

”Åh nej, jeg har vist spildt lidt”, sagde hun, og startede nedefra med den første stribe chokoladesovs. Efterhånden, nåede hun hans brystvorte som fik et lille legende slik, men hun fortsatte så med den anden løber nedefra. Da hun nåede den anden vorte, slikkede hun mere på den og legede med tænderne på hans stive brystvorte. Haps. Hun bed i den. Han kunne mærke som en elektrisk strøm gå gennem hans krop af den kærlige behandling. Haps – et bid mere, lidt hårdere. Pikken spjættede af behandlingen og med hånden greb hun fast om den og med den anden hånd om hans boller, og klemte til. ”Av”, sagde han.

”Du larmer lidt for meget”, sagde hun og slap både pik og boller. Hun trak lidt op i nederdelen og hev hurtigt trusserne af. Godt nok ikke meget stof, nåede han at tænke inden hun nev hans venstre brystvorte – hårdt. ”Aaaaaav”, sagde han, men han nåede ikke at fuldføre udråbet, inden hun havde stoppet trusserne ind i hans mund.

Hun greb et viskestykke og bandt det om hans hoved, så det holdt trusserne inde og det hele virkede som en gag i hans mund. ”Så er der vist lidt mere ro fra dig”, sagde hun og nev hans brystvorter med hendes negle. ”mm,nn” kunne han kun sige nu.

”Læg dig op på køkkenbordet”.

Han møvede sig der op så godt han kunne, ikke let med armene halvfikseret og bukserne nede om anklerne. Men det lykkedes da. Så lå han der.

Nu røg nederdelen helt af og han kunne se hendes helt glatte mis, ikke et eneste hår var der. Hun kunne se at han kikkede på hendes skød. ”Kan du lide hvad du ser?”. ”Mmmm”, var det helt klare svar. Hun kravlede op på bordet og fik sig placeret så han kunne kikke op på hende. Den glatte fisse glinsede af safter, det var tydeligt at hun kunne lide hvad hun så på bordet og hendes behandling af ham. Hun kravlede lidt længere frem og gnubbede den våde mis mod hans næse. ”Ærgeligt, at du ikke kan være stille”, sagde hun. ”Kunne godt have brugt din tunge til at tjekke om jeg er glat nok”.

Hun vendte sig om og gav sig til at slikke hans kugler, først blidt, men snart mere voldsomt. Hun tog en kugle mellem sine læber og hev. Følelsen af først være på vej i ekstase og så hurtigt afløst af smerte, var fantastisk, tænkte han. Hun fortsatte sin leg med tunge og læber, mens han havde den dejligste udsigt til hendes våde sprække. Hun rykkede sig lidt og tog hans pik i munden igen. Med langsomme bevægelser suttede hun ham. Han var meget tændt nu, og prøvede at bevæge sit underliv, for at kneppe hendes dejlige mund. Kontant hev hun i hans boller, og så stoppede han dét forsøg.

Hun stoppede legen med kuglerne og pikken, og vendte sig om. Langsomt gled hendes våde køn ned over hans stive og våde pik. Med et suk var hun helt nede. ”For pokker, det har jeg trængt til hele aftenen”, sagde hun. ”og tænkt på det siden vi startede med kurset”. ”Mmm, mmnmm”, var lige som det eneste han kunne sige. Langsomt red hun ham og lige så stille blev hastigheden hurtigere og hurtigere, hun gnubbede sin klit mod hans skamben og hendes vejrtrækning blev hurtigere og dybere. Den ene hånd på hans brystkasse gav has stakkels brystvorter endnu en nivetur. Med blussende kinder råbte hun sin orgasme ud og kastede sig ned over ham. Han kunne mærke kramperne fra hendes orgasme klemme om hans lem. En fantastisk følelse.

Efter at have lagt lidt der på hans bryst, hoppede hun af ham og ned på gulvet. ”Tag mig bagfra, NU!!!” sagde hun. ”mmnm mmmm”. Han ville have sagt ”Ja tak”, men han kunne jo ikke så godt sige noget. Han fik sig selv ned fra bordet og viklede ud af sin skjorte og bukser. Imens stod hun der bukket ind over bordet og vrikkede med numsen. ”knep mig, nu!”, sagde hun. Men de skide bukser ville ikke sådan lige af. Til sidst lykkedes det.

Han stillede sig bag hende med pikken mod hendes skamlæber. Legede lidt med den våde åbning. ”prøv at mærke min brystkasse”. Hun strakte armene bagud og rørte hans bryst. Hurtigt med den ene hånd greb han om hendes håndled og med den anden løsnede han viskestykket op, og bandt hendes arme stramt sammen på hendes ryg. Så kunne hun da ikke nive hans brystvorter mere, tænkte han. Trusserne fandt vej ud af munden også.

Han åbnede den ene skuffe i køkkenbordet og fandt bomuldsgarnet frem, der skulle bruges til surring af steg. Han greb noget af hendes lange hår, bandt snoren om det og trak hendes hoved bagover, bandt derefter snoren omkring viskestykket på ryggen, så hendes hoved var tvunget bagover. Så var der lidt mere styr på hende. Hun fik et ordentligt klask i røven. Hun åbnede munden og våde trusser stoppede han i hendes mund. Han fandt endnu et viskestykke på bordet og bandt det om hendes hoved. Sådan – så var det hendes tur.

Han stødte sin stive pik hårdt op i hende, hun stønnede. Han gav alt hvad han havde i sig, han kneppede hende i hurtigt tempo. Han kunne mærke at han snart var klar til at levere den glasur hun havde efterspurgt tidligere. Han var tæt på nu, meget tæt. Hendes kraftigere og kraftigere støn under ham gjorde ham endnu mere tændt. Han trak sig ud og første sprøjt ramte hendes bundne hænder samt ryggen. Næste sprøjt, ikke helt så kraftigt, ende sin flyvetur på hendes ene balde. Den sidste ladning strømmede ned over hendes røvhul og våde åbne fisse.

Han løsnede snoren, viskestykket og fjernede gag’en. Hun vendte sig om slikkede spermen på fingrene i sig, gik hurtigt ned på hug, og sugede de sidste rester af sæd af hans pik.

”Hjælper du med at rydde op næste gang?”, sagde hun og blinkede med det ene øje.

About StenBukken

StenBukken
Nyslået erotisk forfatterspire

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.