Lotte’s frække fantasi

Vi havde længe snakket at få en pige/ tøs på frækt besøg til fælles leg. Da det har taget lidt tid at finde en der passede til os begge, var vi begge pænt spændte og jeg lidt nervøs. Der blev skrevet en del sammen, og vi fandt en dato lidt ude i fremtiden, en fredag aften, så vi ikke skulle tænke over tidspunkt for slut på ’daten’.

Ugen op til, fandt M på at tøser skulle have lidt opgaver til lige at sætte stemningen og fordi det morer ham. Første info var, at vi var hans date til en lækker middag med vin, god mad. Han så frem til at vi var frækt klædt på, men stilfuldt, så vi fik en besked om at tage højhælede sko, selvsiddende strømper, kjole / nederdel på. Overdelen skulle være så han kunne se kavalerer gang og lidt bryst.

Vi ventede spændt på næste opgave, jeg ku’ ikke lade være at tjekke beskeder fra M, hvornår mon den næste befaling kom?
Næste besked kom dagen efter:

M ville ha’ et sommerbillede med en kold drinks mellem brysterne. Det fik vi hurtigt sendt afsted på fælles Messenger tråd imellem os tre, således vi 3 kunne følge med og skrive sammen. Så var et bare at vente på hvad M nu kunne finde på, at tøserne skulle ’underholde’ ham med…

Næste frække besked dukket op onsdagen:

I skal sende video hvor i barberer jeres mis, så jeg kan se om den er HELT klar til vores date..!

Ud i bad og gøre klar til det, det var frækt at stå der og filme sig selv, velvidende at det skulle deles med andre og sikkert også vores snapchat konto, mens der blev barberet efter bedste evne SF. Den lille video blev sendt det på fælles tråd. Jeg delte video ca 10 min før den anden tøs uploaded hendes. Det gav lidt frækt sug i maven at se hende udføres M befaling. Hun var en lækker kvinde og kunne allerede mærke at det ville blive frækt at lege med hende….

M bedte nu om lidt info fra hver tøs om vedkommendes forventning til grænser eller ingen grænser. Jeg ventet spændt på den andens tøs oplæg til hvor langt hun ville går….

Hendes ’ønsker’ kom kort efter og jeg blev helt varm (og lidt våd), da hun ville gå all-in, dvs. kys med os begge, helt fri leg, samt sove i samme seng om natten. Kors hvor jeg glædet mig til at give den gas og se M være sammen med en anden kvinde sammen med mig sf

Næste opgave tikket torsdag eftermiddag:

Besked lød på, at der om lidt blev delt et foto med diverse piske og hver tøs skulle så sende en SMS til M med hvilke 5 hun ville vælge. Dog med den lille krølle at de 5 piske skulle ’gå ud over’ den anden tøs, så lege gik ud på at vælge om jeg skulle være lidt blid i valg eller hård ud fra hvad jeg fornemmede den anden Tøs ville vælge.

Der gik lige lidt tid inden vi svaret, for hvad valgte den anden mon, det var pirrede. Det ku være en blid eller hård omgang pisk jeg skulle udsættes for. Jeg fik sendt SMS og kort efter modtog vi en besked i tråden om at vi begge havde valgt, men valgene først ville blive kendt under selve middag fredag aften. Dog blev det informeret at M var tilfreds med valgene og at de ikke var helt ens, sf

Der bliv fredag og et par timer før tøsen skulle komme, prøvet jeg det ene sæt tøj efter det andet, mens sommerfuglene drønet rundt i maven. Det kom tæt på nu. Jeg skulle for første gang se M kysse og kneppe en anden kvinde, samt sove sammen med hende i fælles seng. Var både nervøs og spændt på reaktionen.

Mens jeg smed rundt med diverse sæt tøj, så forberedte M værelse på første sal til leg. Der blev bundet reb i hanebjælker, så der kunne leges med de piske der var valgt, samt madras på gulvet og hygge belysning.

Tøsen ankom og blev vist rundt i huset. Hun var ligeså nervøs som jeg og vi grinte lidt nervøst over rebene i loftet

Vi spiste lækker middag. M havde dækket lækkert bord med vin, massagebriks slået op. Inden vi spiste skulle vi to tøser lige tjekke hinandens mis om de var klar til at blive brugt, skiftevis bliv vi lagt på knæ og skulle slikke hinanden lidt for at se om vi havde sørget for at være HELT glatte ( vi fik ikke lov så længe ) det var jo ellers en dejlig start, så vi kunne godt ha fortsat.

Der var lagt alle 12 piske ud på bænken under maden, plus en masse andet udstyr der evt. kunne komme i brug. Undervejs i middagen fjernet M af et par omgange, de piske ingen af os havde valgt. Det pirrede sku at antal piske kom tættere på det som vi havde valgt. Der lå nogle pænt hårde forsat på bænken…

Da vi var færdig med at spise og småspændt på ’desserten, så meldte M at han lige skulle ud at køre i ca 30 min. Vi undret os selvfølgelig over, hvorfor han lige skulle det den dag, tøsen der var på besøg.

Men så blev der sagt at han havde vurderet vores indsats med opgaverne og vi lidt skulle have en straf og/eller belønning.
Den anden tøs blev bedt om at smide alt tøjet, sætte sig på knæ på gulvet. Hun fik håndledsmanchetter på. M befalet nu at i de næste 30 min skulle Jeg dominere tøsen. Jeg skulle tage hende op på første sal, blindfold hende og fæste armene til rebene.

Den pisk m valgt at jeg skulle dominere hende med er det hårdeste var har, single tail pisk. Kunne mærke ’panikken’ i maven da jeg ikke har prøvet at dominere en kvinde før og slet ikke slået med den pisk selv. For at jeg ikke bare hygge nusset med hende, så skulle jeg jævnligt sende SMS med foto til M.

Jeg begyndte med at kysse og kæle for tøsen, og berøre hele kroppen, hun sitret godt, så begyndte jeg at varme lidt op med pisken. jeg fik lavet nogen gode frække røde striber på tøsen baller. Og fik sendt fotos til M, så var meget tilfreds med arbejdet.

Efter 10 min ku vi høre M kom tilbage. Der var trin på trappen, døren gik op,og ind kom der en mega høj flot mørk mand med den største pik vi har set.

Han kyssede os begge ,jeg tog blindfolded af tøsen og hun bliv mega overrasket og glad, M vidste at hun havde snakket meget om ham og skrevet med ham, så det var hans ’gave’ til hende / os.

Tøsen kom fri af rebet, også kom der hurtigt gang i mere kys, pille, røre, og spille den store pik, tøsen bliv godt kneppet godt grundigt igennem. M været meget spændt på om tøsen kunne tage hele pikken da den er et godt stykke over gennemsnittet (det kunne hun).

Flere trin på trappen. Det var M der kom ind nu, så var vi 4 samlet i tre timer, hvor der blev kneppet godt rundt på madrassen, sprøjteorgasmer ad libitum, pigerne slikkede både pik, fisse. Når mændene lige skulle have lidt ’luft’, så blev vi 2 tøser bedt om at holde stemning varm med pigesex, noget der tydeligt faldt i mændenes smag. Vores gæst gave den fuld gas og kom 3 gange udover os og i vores munde.

M fik taget en masse frække fotos, nogen delt på snappen til vores følger sf. Det er extra frækt krydderi at vide der sidder flere og ser på når jeg liver kneppet. Det bliv temmelig hot på 1 sal og brugt en masse kondomer.

Efter 3 timer var vi pænt svedige og godt brugt. Mens M kørte den frække mørke fyr på stationen igen, slappet vi tøser lidt af med et stort bredt smil på læberne.

Da M kom tilbage, var det tid til en tur i spaen. Det havde vi fortjent, nøgen og glade hoppet vi i og fik snakket om det frække surprice som M havde lavet til os. Mændene havde hygget sig meget med det i ugen op til ,og skrevet en del sammen.

Så var det tid til at komme op igen efter at være blevet varmet rigtig dejligt igennem .

Der bliv snakket lidt på kryds og tværs om diverse frække ting, M synes det snart var tid til de piske ,vi nu havde valgt.
jeg begyndte at lege med M, kysse og spille pik, brystvorter fik også en god tur, de er så følsomme, at det er en stor fornøjelse at bide i dem, M var godt opstemt af at havde arrangeret det hele ugen, jeg fik øjenkontakt m tøsen og hun begyndte at sutte pik på min mand. Efter lidt tid da han var endnu mere oppe at køre over at ha to tøser om sig, tog han gummi på ,så tøsen kunne ride ham i sofaen. Der bliv snakket mega frækt til hinanden og kysset/ nusset/ pillet på os alle tre .

Vi 2 tøser ville også drille M, så vi tog ham over til massage briksen for at stå for enden af den med armene godt ind over. vi valgte lidt piske og begyndte at piske skiftevis på min mand. Det var noget der kunne høres at han kunne li’, tøsen kravlet op på briksen, presset M’s ansigt ned i fissen og forlagte en ordentlig tur med tungen, mens jeg pisket lidt videre og spillet hans pik ,tøsen holdt hans hoved godt nede i hendes fisse, tøsen kravlet ned igen, jeg begyndte at sutte min mands pik, mens tøsen overtog piskeriet. jeg elsker at afslutte med at få hans sperm i munden.

Vi var helt færdige, snakket til kl. 04, faldt i søvn, da vi ramte puden. Super lækker afslutning at ligge tre i sengen og vågne op til fælles morgenmad inden tøsen drog afsted igen. Alle glade over det fantastiske døgn der var gået, og enig om det må gentages snarest .

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.