Konens første sorte pik del 4

Kones første sorte pik del 4.

Så var det tid til at tage af sted igen, valget stod mellem Gran Canaria eller Lanzarote, det var ved at være for meget med alle de sorte, vi kunne næsten ikke gå i fred, om det så var på stranden eller i supermarked, barer, alle ville bare have fat i min kone og hendes liderlige huller, men min kone sagde at det skulle være sidste gang på Gran Canaria, så hun kunne få nogle sorte pikke, jeg sagde ok for det var også lidt frækt at se min kone få alle de sorte pikke og alt det sperm i hendes huller og få lov til at slikke hende ren bagefter. Så turen gik til Gran Canaria.

Vi ankom til øen lidt over kl. 13, og gik straks i gang med at taget somme tøj på, min kone tog frække bundløse trusser på, og jeg spurgte om hun havde tag nok med, svarede hun at 15 – 20 par burde været nok til en uge, for der er nok ikke ret mange der skal med hjem.

Efter 1 times tid var vi på vej til vores stam bar, fandt et bord og fik bestilt en øl og en hvid vin og nød solen og varmen, gik der nok kun ca. 15 min, før den første sorte sælger stod der, det var en vi kunne kende og ham kunne også kende min kone med det samme, han spurgte om tilbuddet stadigvæk gælder , min kone sagde ja, men at de skulle op i vores lejlighed, så skulle han nok få sine 25 euro. 5 – 10 min. efter fik min kone nøglen til vores lejligheden og gik, efter fuldt af ham, jeg sagde at jeg bliver her og venter. Efter lidt over en time kom hun tilbage, smilede over hele fem øren, satte sig ned til mig, og sagde at der røg de første par trusser som han fik for de var alligevel fyldt med sperm  og hendes liderlig kusse saft, og taget nogle nye bundløse trusser på , hun fortalte så om hvad de havde lavet om at hun havde fået sperm i munden og kussen og om hvordan hun havde ordnet hans pik og nosser og sat neglene i hans nosser og baller og bidt i hans pik og nosser, hvor han bedt hende om være blid for han var ved at komme hele tiden, mens hun sad og fortalte, sad jeg og fik stiv pik og havde lyst til at slikke hende og kneppe hende, jeg kunne se at hun var lidt klisteret omkring hendes mund og hals, hun sagde også at spermen løb ned af hendes ben, tørrede hun det af med hånden og slikkede det rent, og fortalte så at han havde spurgt om hun ville lære hans to sønner  og deres kammerat op i sex, den yngste var 12 og de andre var 14, men havde sagt at det ville hun lige tænke over det og give besked, vi drak ud og gik hjem.

Da vi kom hjem sagde jeg, at jeg ville slikke og kneppe hende, hun lagde på sengen, jeg startede med at kysse hende på munden og så videre til halsen, videre til hendes bryster, videre til hendes kusse som var godt klisteret af sperm og kussesaft, det smagte godt, efter lidt tid begyndte hun at stønne, jeg stoppede og tog hendes ben op på mine skulder og jog min pik ind i hendes kusse, der var masser af plads efter den store sorte pik havde været der, jeg pumpede løst mens jeg holdt fast i hendes bryster, og sprøjtede min sperm op i hende, bagefter gik min kone i bad kar. Mens hun sad i bade karet kaldte hun på mig, hvor hun fortalte mig at hun var blevet lidt liderlig over tanken om at hun skulle lærer de drenge op i sex, men det skulle være på hendes præmisser, og at jeg skulle se på så de ikke lavede nummer, jeg sagde hvis det var ok med hende var det også ok med mig. Jeg sagde at vi kunne se efter ham om aften og fortælle ham om dine krav.

Vi gik ud og spise om aften og senere på bar, efter en times tid kom han forbi vores bord, hvor min kone fortalte om hendes krav, han sagde at det var ok, hvis også han måtte kigge på, vi aftalte at mødes i vores lejlighed kl. 10 næste dag.

Vi stod op kl. 8 næste morgen, min kone gjorde sig klar barberede sin kusse så den var helt glat barberet og tog bundløse trusser så hun ikke behøvede at tage trusserne af så de kunne komme til, fræk BH på med halv skåle så brysterne var klar til at blive leget med, en kort nederdel og en tynd gennemsigtig bluse på, så var hun ved at være klar, der var stadigvæk en halv time endnu, hun sagde at hun var lidt nervøs, og liderlig at hendes kusse næsten begyndte at løbe med kusse saft.

Så blev kl. 10 og det bankede på døren, jeg gik hen og åbnede døren, der stod ham sælgeren og 3 drenge, jeg bad dem at komme inden for og sagde at nu ville min kone overtag og at de skulle gøre som hun sagde, de nikkede alle 3. Hun sagde til dem at de skulle sætte sig på sengen og tage deres tøj af.

Min kone tog sin nederdel og bluse af, jeg kunne se at det var noget drengene kunne lide de sad der med halv stiv pik, min kone sagde at nu ville hun slikke deres pik og nosser, så deres pik kunne blive stive, hun startede med de to store drenge, hun slikkede deres pik og nosser og stoppede lige før de ville komme, det var noget de kunne lide, jeg kunne se at de faktisk havde rimelige store pikke, bagefter gik hun hen til ham den mindste af drengene og begyndte at slikke hans pik, der gik ikke ret lang tid før han kom i min kones mund, jeg kunne se at de blev overrasket begge to, min kone sagde til en af de store drenge at hen skulle slikke min kones kusse, hun spredte sine ben og fortalte hvor han skulle slikke, til de andre to sagde hun at de skulle stille sig på hver sin side af hende, og sagde at de skulle lege med hendes bryster, og at de gerne måtte bide i dem, imens tog hun fat i deres pik og nosser og begyndte at spille deres pik, jeg kunne høre min kone stønne og der gik ikke lang tid før hun kom i en kæmpe orgasme, imens de to pikke hun spillede pik på kom ud over hendes ansigt og bryster, jeg kunne høre at hun roste ham der havde slikket hendes kusse at han var god til det.

Jeg var blevet godt liderlig så jeg tog min pik frem og begyndte at spille pik, jeg kunne se at faren til de to drenge også havde taget sin pik frem. Min kone sagde at nu ville have en pik i sin kusse, det var så ham der havde slikket hendes kusse, han havde en stor flot sort pik, min kone bukkede sig fremover og sagde at han skulle kneppe hende bagfra, og til ham den yngste  sagde hun at han skulle ligge sig på sengen så hun kunne slikke hans pik, der gik ikke lang tid før han der kneppe min kone kom og sprøjtede sin sperm op i min kone, hun spurgte de andre to om de havde lyst til at kneppe hende kusse eller røv, det ville de gerne, hun tog fat i deres pikke, og spillede lidt pik på dem så de blev stive, der gik ikke lang tid før de var klare, hun sagde til ham med den største pik om at ligge sig på sengen så satte hun sig ovenpå pikken og sagde til ham den yngste at han skulle taget sin pik i hendes røv, det så helt vildt frækt ud at de to drenge kneppe min kone og så en sandwich, der gik ikke lang før jeg kunne høre de to drenge kom og lidt efter kom min kone, jeg kunne se på drenge at de så glade og tilfreds ud, så gik min kone over til os, og spurgte om vi ville være med, hun bukke sig ned og tog farens pik i munden og sin ene hånd over på min pik, hun sagde til faren at han skulle kneppe hende i hendes kusse og skulle kneppe hendes røv, der var igen problemer med at komme ind i hendes røv den var godt smurt fra ham drengen, jeg holdt fat i hendes baller mens jeg pumpede løst, jeg sprøjte min sperm op i hendes røv og kravlede ned mens de kneppede videre, jeg kunne høre at min kone kom i en kæmpe orgasme og at han sprøjte sin sperm op i hendes kusse, hun kravlede ned fra hans pik, og lå på sengen, faren og drengene tog tøj på så spurgte den yngste dreng om at han måtte få min kones trusser som hun havde på, det måtte han gerne, så hun tog den af og gav ham dem, de andre 2 ville også have et par som et mide om den hvide kusse de havde kneppet, hun fandt 2 par trusser og tog den ned til kussen, så de kunne blive lidt våde af kusse saft og sperm, jeg kunne se på drengene, at de så helt stolte ud som om at de havde vundet VM i fodbold. Drengene gik hen til min kone og gav hende hånd og sagde tak for at ville lære den lidt om sex, de kom hen til mig og gav også mig hånden og tak for lån af min frække kone, vi sagde farvel.

Min kone lag sig på sengen , kun iført den frække BH og igen trusser, sig at jeg havde lyst til at slikke hendes kusse, hun sagde at jeg skulle slikke forsigtig for hun var lidt øm i kussen, hun var dejlig våd med både sperm og kusse saft, der gik ikke så lang tid inden hun kom, jeg var helt klister til i mit ansigt, tog fat i min pik og begyndte at slikke den , hun ved godt at jeg kan lide at blevet bidt i pikken og nosser, hun tog pikken langt ned i halsen og satte sine negle i mine nosser, så kunne jeg ikke holde mig mere, jeg sprøjtede min sperm langt ned i hendes hals.  Så var vi også blevet lidt trætte, vi gik i bad og bagefter i seng og hvilede os i en times tid, og ville tage til stranden, efter vi havde hvile os.

Nede på stranden, fik vi et par ligge stole og lå i solen 1 times tid, kunne jeg se på min kones bikini trusser var helt våde og at det løb ned af låret, vi måtte heller komme i vandet, vi svømmede lidt rundt og gik op for at tørre os, så gik der nok en halv time, kom der en af de der sorte sælger hen til os, han kunne fortælle at der gik rygter om at min kone var kommet. At der var flere af hans kollega der gerne ville kneppe hende, vi fortalte ham at min kone allerede havde været i gang, og vi ville lige holde et par dags pause, han så meget skuffet ud og sagde at det ikke var de 25 euro, men at de gerne ville betale lidt hvis de fik lov. Vi sagde at vi lige ville tænke over det. De næste dag måtte vi køre til en anden by, min kone kunne ikke gå i fred, som at nu var hun deres, som de bare kunne bruge. I får resten af historien en anden gang, og der er masser af sorte pikke i forskellige størrelser.

About Per Henrik Seremet

seremet

Se også

Første gang i swingerklub

Der sidder du, ventende i baren. Du sidder i en smuk tætsiddende blondkjole, din smukke …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.