Impulsiv utroskab

Jeg så ham tit gå forbi cafeen, hvor jeg arbejdede, han var vildt lækker og jeg tror ikke jeg nogensinde har syntes andre var så lækre som ham. Han tog helt pusten fra mig og jeg forsvandt bare ind i drømmenes univers, når jeg så ham gå forbi ude på gaden.

Mine kollegaer har tit drillet mig, fordi jeg i snart et halvt år har dånet ved synet af ham. Han var almindelig af højde og drøjde, mørkt hår, brune øjne men helt igennem lækker og så var han altid utrolig velklædt.

Jeg stod bag baren og var ved at skænke en sodavand til en anden kunde, da døren gik op og jeg fornemmede bare, at det var ham der kom ind. Jeg gik helt i stå ved synet af ham og vågnede først af min trance, da sodavanden løb over glasset og ud over mine hænder.. Jeg måtte ud bag ved for at samle mig lidt, mit hjerte galoperede af sted og jeg vidste slet ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv.

Gitte, min kollega, kom ud bag ved og smilende sagde hun, at det var mit bord han havde sat sig ved.

”Okay..nu tager du dig sammen, Kristine!” sagde jeg til mig selv og tog en dyb indånding, talte til 10 og tjekkede lige mit spejlbillede, inden jeg gik ind.

Han sad alene ved et tomands bord og lignede en der ventede på nogen.

”Hej jeg hedder Kristine og jeg vil være din tjener i aften, hvad kan jeg gøre for dig?” Smilede jeg, mens jeg gjorde mit bedste for at virke helt rolig.

Han kiggede i menukortet og mumlede noget med at han ventede på sin kæreste, så kan vel lige nøjes med et glas vand imens. Jeg hentede vandet og var ærgerlig over, at han havde en kæreste og ikke ænsede mig et blik, da jeg stillede glasset på bordet væltede det og smadre ned mod gulvet. Jeg skyndte mig febrilsk, at bukke mig ned for at samle det op, da han gjorde det samme. Da vore hænder mødes, kiggede vi hinanden dybt i øjnene. Det var som om tiden stod stille lige i det øjeblik og der skete tydeligvis et eller andet med os begge, han slap hurtigt blikket da vi hørte en stemme, ”Hej skat”.

Jeg skyndte mig at få samlet skårene sammen og nærmest løb ud bag ved. ”Puha det her kan jeg ikke… Fuck han er så lækker og nu er han kæreste så kommet”.

Nå, jeg måtte tage mig sammen og efter et par min. gik jeg tilbage til bordet og fik deres bestilling, han virkede pludselig glad og smilende og jeg kunne næsten ikke koncentrere mig om deres bestilling, da han hele tiden fangede min øjenkontakt.

Så skete det igen denne gang røg glasset bare i skødet på ham og jeg var helt flov og rundt på gulvet. Han, derimod, tog det ganske roligt og jeg viste ham ud til toiletterne ude bag ved, hvor han kunne tørre sit tøj lidt, han tog fat i min hånd og kiggede mig dybt i øjnene.

Jeg ved ikke hvad der skete men pludselig stod vi i en hed omfavnelse af våde kys, han trak mig ind på toilettet og låste døren mens vi flåede tøjet af hinanden, aldrig havde jeg følt en så stor tiltrækning til et andet menneske, jeg kunne slet ikke styrer min lyst.

Pludselig var vi helt nøgne og han greb fat om min røv og løftede mig op på vasken, hvor han stak sin store velformede pik ind i mig. Jeg var nu vildt tændt så safterne løb mens han trængte hans stive pik ind i mig og bed i mine spændstige brystvorter.

”Dejlige store bryster” sagde han og begravede næsten hovedet i dem, jeg stønnede af velbehag og havde et godt greb om ryggen på ham og mine lange negle kradsede ham, ”åhhe ja”.

Han satte mig ned og vendte mig om, tog et godt greb i nakken på mig mens han, uden varsel, stak han store pik op i røven på mig, jeg skreg af velbehag og var ved at eksplodere i orgasme ved hans rytmiske stød ind og ud af mit stramme røvhul, nu kunne jeg mærke hans hånd nærme sig min våde fisse og jeg stønnede at han skulle kneppe mig med sine fingre, åhhe ja det var fantastisk, jeg kunne næsten ikke styrer min liderlighed, da han trak sig ud og igen stak sin svulmende pik op i min skede og gav mig som jeg aldrig har fået før.

Jeg var næsten i koma, da jeg kom i en vild orgasme samtidig med han brølede sin varme sperm op i mig…

Woow mit hjerte galoperede mens jeg sad der på wc’et og så ham vaske sin pik inden han tog tøjet på kyssede mig og gik ud til sin kæreste.

Woow, Hvad skete der lige der?

Jeg måtte lige sunde mig lidt, inden jeg kunne gøre mig klar til at gå ud igen og jeg havde egentlig forventet at han og kæresten var væk da jeg kom ud igen, men de sad stadig ved bordet og skulle til at spise. Han sendte mig et skævt blik og et smil da jeg gik forbi, og jeg kunne mærke hvordan hans varme safter løb fra min skede ned af mine ben. Jeg smilede igen og resten af dagen, havde jeg meget svært ved at lade være med at smile.

About Line

zhenzar

Se også

Fræk sex på hotellet

Første del af daten fortalte jeg om i et blogindæg, på min gamle blog – …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.