En Fantasi

Spændt på at se din “nye” stue og legetøj, så kommer jeg ned til dig kun iført lak BH, lak G-streng og sorte selvsiddende strømper, ud over det har jeg den lange sorte frakke.

Du lukker mig ind, og giver mig bind for mine øjne. Trækker mig ind i stuen, hiver jakken af mig, og giver mig et klask bagi.

Jeg kan høre at du pusler med et eller andet. Du giver mig manchetterne på, spreder mine ben og binder dem fast til rundstokken.

Mine hænder binder du sammen foran. Du tvinger mig forover, og kravler ned mellem mine ben, og lader en finger køre rundt i trussekanten (du ved at jeg bliver sjaskvåd). Så skubber du trusserne til side og lader tungen lege, så en finger, indtil du kan mærke, at jeg skal have pik nu.

Du stopper og stiller dig foran mig. Får mig til at åbne min mund og sutte din pik (du har selvfølgelig barberede boller, som du ved at jeg elsker).

Så lige inden du selv er ved at komme, stopper du og løfter mine arme op, og fastgører dem.

Nu kan jeg mærke nogle slag bagi, og mærke varmen brede sig i mine baller. Igen stopper du før det bliver for meget for mig. Og nu kan jeg mærke noget varmt på mine bryster og mine baller – rigtig gættet Frk. Hansen, han har taget stearinen frem.

Jeg kan mærke det løbe ned af mig, for langsomt at størkne, og det tænder mig kun endnu mere, end jeg er i forvejen. Jeg når kun lige at tænke – nu må han da tage mig, men nej.. ikke endnu, jeg skal pirres noget mere.

Jeg får lov til at stå lidt og sunde mig i et par minutter, hvor du bare lader dine hænder glide hen over min dirrende krop.

Du står og leger med mine bryster, da jeg pludseligt mærke en smerte i dem!

Ja jeg kan godt huske den dag med hårnålene, og kan mærke at du osse kan. Nu forbarmer du dig endelig over mig, og løser mig fra loftet, og løsner mine hænder helt,(bare til at kunne holde balancen)

Du lader lige din pik banke ind og ud af mig et par gange, stopper og siger – du skal sq have lov at se dig selv blive kneppet.

Du slæber mig ovenpå, og smider mig ned på sengen. Får mig til at kravle op på dig og imens du knepper mig hiver du lidt i hårnålene.

Nu sker det, du ved hvordan jeg vil ha´ det, så om på alle 4 med siden til spejlet og så lader du pikken banke ind og ud imens du har fat i mit hår og små slag falder over mine ømme baller. Du trækker dig nu ud og smider mig om på ryggen, hvor du spiller pikken af, ud over mine bryster og mave.

About Line

zhenzar

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

En kommentar

  1. En rigtig fræk fantasi, men hvad med legetøjet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.