Det spontane møde

Vi aftalte spontant at mødes, vi kender hinanden og været venner i nogle år.

At mødes på denne måde er temmelig nyt for os. Vores anden gang for at være præcis.

Vi har skrevet sammen det meste af dagen pirret hinanden temmelig meget. Jeg har fundet barnepige og vi aftaler at mødes. Jeg skal dog være hjemme kl 24 så hvert et sekund skal nydes til fulde. Det ved jeg fra vores første møde at det vil blive. Mine forventninger er høje.

Skynder mig i bad og gør mig lækker for dig, gir mig god tid.

Bagefter skal fødderne ha den helt store tur, så de er lækker til dig, til sidst lægger jeg en dybrød lak på alle neglene, tærene og hænderne.

Går ind i klædeskabet og finder et par sorte bukser, en lille sort top og semi høje sko på.

Min make Up er den du godt kan lide, brynene farvet svagt, så de indrammer mine grønne øjne og en let smoke makeup på.

Til sidst laver jeg kunstfærdigt mine røde læber.

Vi har aftalt at du henter mig, så jeg ikke skal spilde til på offentligt transport.

Stiller mig ud ved vejen og venter på dig.

Sex oser ud af mig. Så folk der går forbi er vist ikke i tvivl om hvad der skal ske i aften.

Jeg finder dig og vi starter med at kysse ude på parkeringspladsen.

Vi køre hjem til dig med min hånd på dit lår og lidt small talk i mens. Skal jo passe på jeg ikke distrahere dig for meget.

Vi kommer hjem til dig, du tilbyder mig noget at drikke og jeg takker nej tak. – ved jeg ikke når at drikke det alligevel.

Vi går ind i stuen og starter med at kysse helt vildt. Vores hænder bliver vilde. Vores trøjer ender hurtigt i sofaen og dine bukser spændt op. Jeg sætter mig på hug foran dig og starter med at slikke på din smukke frække pik. Kigger lidt op formår at fange dit blik. Helt vild med den måde du ligger på mig i den højde.

Tager din dejlige hårde pik helt ind i mund og begynder at glide ned over den med mine fyldige røde læber. Ummm nyder din dejligt pik i min mund. Du giver mig hurtigt op igen og skubber mig blidt baglæns ind i soveværelset. Vi lægger og på sengen og du mærker hurtigt hvor liderlig jeg er efter dig.

Bare små glimt af sidste gang gør at pulsen stiger med det sammen. Du slikker mig lidt, nyder din tunge. Men den kan ikke hamle op med din pik der trænger op i mig. Den følelse er himmelsk. Du glider op i mig og det sidste ryk op er det der gør at jeg gå ind i mig selv. Det er slet ikke til at kontrollere, kan bare være hvordan din pik får min safter til at løbe ud af mig.

Du tager og sætter mine fødder på dit bryst og der efter er det du trænger op i mig, som får mig til at rulle med øjnene og ukontrollerbar.

Denne følelse troede jeg bare var fis. Men du beviser hver gang du trykker på et helt bestemt punkt at det er vidunderligt, hvergang du støder op i mig kommer min orgasmer som perler på en snor.

Du hiver glidecremen frem og beder mig om at komme ud til kanten før du tager du mig bagfra, ligger med ansigtet helt ned i dynen og nyder din pik. Imens mærker jeg glidecremen mod min røv. Først lidt koldt og derefter massere du mig kort. Du forsøger at trænge op i min røv. Først uden held, men til sidst lykkes det os.

Først lidt ind, så skubber jeg dog lidt væk, da det gør lidt ondt, derefter hiver jeg dig tæt på og gik glider ind i min stramme røv. Holder dine men tæt på mig med begge hænder. Ligger igen og nyder dig. Din pik er simpelthen lavet til min krop i alle huller.

Efter du er gledet godt til rette i mig, så støder du helt op i mig. Ønsker du skal blive ved og stoppe på samme tid, da det er så lækkert, men samtidig gør lidt ondt. Til sidst må jeg stoppe det.

Jeg lægger mig på ryggen og du glider op i min våde fisse. Et nyt sted i sengen, da der er for vådt det første sted.
Her glider du op i mig igen og mine orgasmer starter på ny. Bliver tom inden i og fyldes med ren nydelse igen. Bagefter tænker jeg at det er utroligt. Kan slet ikke komme mig over det orgasmer du giver mig.

Jeg har aldrig været til fod sex, eller tænkt tanken. Men du har gjort mig nysgerrig.

Du starter med at tage min storetå i munden, må indrømme det er pænt lækkert, du tager flere af mine tær i munden og slikker mig op og ned af fødderne. Det kilder dejligt i dem. Ligger og nyder det og nyder synet af dig imens.

Du gøre dem ned til din pik og du glider din pik i mellem dem imens du holder dem tætte sammen.

Mærker du pik glider mellem mine følsomme fødder. Igen holder det dejligt i dem, men ikke på den ubehagelige måde.

Du Fortæller mig du vil komme ud over dem, du tager din pik i hånden og begynder at spille pik til mine fødder.

Sidder nysgerrig, samtidig nyder jeg synet, sidder jeg foran dig med mine fødder klar, du kommer ud over dem, det er faktisk frækt, du slikker den ren og kysser mig bagefter for at dele din lækker sperm med mig. Ummm du smager lækkert.

Vi ligger og snakker lidt og tiden er bare fløjet afsted. Til sidst da den er ca 2330 bliver vi enige om at vi heller må få tøj på. Men nøj hvor jeg ikke gad. Kunne ha brugt hele natten med dig.

Kommer hjem og sidder og mindes aften og hvor jeg glæder mig til næste gang

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.