Caroline på lejertu

Det var fredag og vi skulle på lejertur til spejder, jeg glædede mig mega meget, min mor sagde farvel ved bussen, jeg gik ind i bussen. Min bedste veninde Victoria sagde hej, hej sagde jeg vi var begge 16 år gammel.

Hva så hvordan går det med dig og Nicolai, jeg fik røde kinder det går da godt, mig og Nicolai havde været sammen i 1 måned, Victoria smilede skævt.

I var i sommerhus sammen ik?

jo det var vi sagde jeg

skete der noget sagde hun og grinte,

måske sagde jeg og smilede bare. Victoria vendte sig om til sædet bag os, hey Maria prøv lige gæt hvem der havde sex i sidste weekend, Victoria tog mig på låret og grinte.

Ej victoria sagde jeg og skubbede til hende i siden.

Ej undskyld sagde Victoria og grinte, du så smuk skat sagde Victoria.

Vi kom til lejeren vores spejderleder Michael råbte samling.

Victoria  sagde; han er så lækker.

Jeg smilede bare og sagde – ja han er virkelig lækker.

Hvor gammel tror du han er sagde Victoria – Jeg tror han er 25 år.

Okay hør her sagde Michael, vi har fået hytter vi skal sove i. Han kiggede på mig.

Caroline Victoria og Maria i sover i hytte 1, og jer i hytte 2 3 4 og 5.

Hvor skal du sove henne?  Michael smilede, jeg har skam min egen hytte, vi gik ind i vores hytte.

Ej han er så lækker sagde Maria.

Så er han vel heller ikke pænere sagde jeg.

Ej jo Caroline, sagde Victoria, han er virkelig pæn.

Nicolai kom over til vores hytte.

Hej sagde jeg til ham, og han svarede – hej hvad laver i?

Vi pakker ud.

Nicolai hviskede må jeg komme forbi i aften, jeg kunne bare se at Caroline smilede, og så gik Nicolai igen.

Hvad gik det ud på? sagde Victoria.

Hvad mener du sagde jeg.

Ej Caroline hvad sagde han, bare at han kom forbi i aften. Victoria grinte bare, skal i så ligge og bolle Caroline grinte, arg tror altså ik vi boller og smilede. Maria grinte bare gør i sikkert tror jeg også sagde Victoria, og smilede skævt til mig.

Det blev aften vi sad alle om bålet, Michael kom han havde sin guitar med.

Kan du spille guitar?

Michael smilede ja lidt. Han spillede og sang han sang faktisk godt, han smilede er der nogen af jer der kan synge, alle drengene grinte det kan vi i hvert fald ikke. Det er også helt i orden det er nærmere end ser ud til, jeg skubbede Caroline i siden, du kan synge. Caroline kan synge hun har en fantastisk stemme, Michael kiggede på mig og smilede, nå jammen Caroline……

Nej jeg kan ik synge og kiggede med hovedet ned i jorden. Line sagde nej du gik slet ikke på musical sidste år, ja det gjorde du så meget sagde Sofie, så så rolig piger sagde Michael. Hvis Caroline ik har lyst til at synge skal hun ikke synge, jeg blev helt ked af det, efter vi havde været ved bålet gik vi over i hytten igen. Jeg var stadig lidt trist, undskyld skat sagde Victoria det er okay sagde jeg, men du har da en fantastisk stemme. Har bare aldrig sunget foran nogle før udover dig og Maria, det er også forståeligt sagde Maria, klokken var snart 22.00 og vi skulle i seng.

Hvornår kommer Nicolai sagde Victoria og grinte.

Ved jeg ikke sagde Caroline og smilede.

Nicolai bankede på – er i der?

Caroline åbnede døren hun havde sin blå natkjole på. Nicolai og Caroline lå op i den øverste seng, skal vi bolle sagde Nicolai Victoria grinte bare, kom nu Caroline du vil jo gerne. Nicolais pik blev hurtigt stiv og han tog kondom på, Caroline lå med spredte ben op i luften. Så begyndte de at bolle vi kunne bare høre hvordan Caroline stønnede, Nicolai grinte det er godt Caroline smilede bare, Caroline lå med dynen over sig. Man kunne se hendes ben op i luften og Nicolai som bollede hende.

Michael gik rundt i hytterne og sagde godnat, godnat og sov godt godnat Michael sagde Line. Michael gik over mod vores hytte, han kunne høre jeg stønnede. Han åbnede døren og kunne se at jeg lå i min nat kjole, med benene op i luften hvad laver i så lige, Victoria grinte det boller. Jeg skyndte mig at tage hånden for min you know, de er kærester og de har 1 måneds dag, jaja ungdom nu om dage sagde Michael. Godnat sov godt piger.

Caroline trak sine trusser på igen, hun gik ud af hytten med Nicolai, Nicolai kiggede på mig.

Kan du høre hvad de snakker om sagde Victoria?

Nej det kan jeg ikke sagde Maria.

Jeg gider ikke være kærester med dig mere Caroline sagde Nicolai. Jeg var helt måløs, ej hvad sagde jeg jeg er ikke vild med dig, jeg har en anden sagde Nicolai.

Jeg kunne mærke alt gik i stå, jeg var så ked af det og sur inden i var helt vildt ked af det, hvem sagde jeg bare det er Anna. Vi har været kærester i 3 uger nu, Jeg gav ham en kæmpe lussing og så kommer du og boller mig, fuck dig skrid med dig og skubbede ham gik ind i hytten, jeg lukkede døren og så brød jeg sammen. jeg græd helt vildt,

Hvad sker der sagde Maria, ja hvad er der galt skat sagde Victoria. Jeg prøvede at tørre øjnene han sagde han ik ville være kærester mere, at han havde en anden, ej hvor klamt sagde Maria.

Hvem er det sagde Victoria hende blondinen sagde jeg og græd igen, lorte blondine sagde jeg ej undskyld Victoria du er også blond, det går nok søde sagde Victoria. Så han har lige bollet dig i 15 minutter og så siger han det efter, ja jeg græd igen det er sgu klamt sagde Victoria, og gav mig en krammer.

Jeg kunne jo virkelig godt lide ham sagde jeg, ellers havde jeg aldrig haft sex med ham, så så søde. Forstår ikke hvad han ser i hende Anna, gør jeg heller ikke sagde Victoria hun er da fin, men du er så smuk dit flotte brune hår. Du har de flotteste ben af alle og er slank og flot, tak det var pænt sagt sagde jeg, tror helt seriøst ikke jeg kan se ham Michael i øjnene. Hvorfor ikke sagde Victoria, ja han så ligesom vi bollede han så kun din ben søde, men det håber jeg sagde jeg.

Det blev næste dag jeg var meget trist, Victoria smilede det skal nok gå Caroline, okay sagde jeg og prøvede at smile.

Vi spiste morgenmad jeg kunne se Nicolai komme forbi med Anna, jeg var så sur på ham og ked af det, jeg kiggede bare ned i jorden. Godmorgen til alle jer sagde Michael har i sovet godt, ja det har vi sagde alle Caroline sagde intet, jeg tænkte vi skulle have lidt morgen sang.

Det var hårdt at se sin veninde være så ked af det, efter morgensang og morgenmad kom Michael over til mig og Victoria, hva så piger er der noget galt. Han kiggede på mig hva så du ser så trist ud Caroline, nej jeg har det fint sagde jeg og gik, vi spiller rundbold her snart sagde Michael skal i være med? Kom nu Caroline vi skal være med, okay det kan vi godt sagde jeg vi gik ind på banen, vi spillede og alt var fint.

Jeg blev mere og mere ked af det, kunne se Nicolai og Anna holdt hinanden i hånden, rolig søde sagde Victoria. Jeg greb en bold alt gik godt, efter vi var færdige skulle vi til at gå tilbage til hytten,  men så kom Nicolai og 2 andre drenge. Hey Caroline sagde en af drengene, Nicolai siger du spiller ligeså dårligt som du er i sengen, jeg vendte mig om.

Er sikkert 100 gange bedre end nogle af jer idioter og smed en bold efter dem, Victoria tog mig på skulderen, rolig jeg tog hendes hånd væk.

Jeg blev mere og mere sur, Nårh det mener du sagde en af drengene og grinte, ej rolig nu drenge hun er sikkert bedre, hun er også bare en luder. Jeg kunne mærke jeg blev så sur, jeg råbte det skal du ikke kalde mig, troede jo du kunne lide mig. Jeg kunne se Caroline begyndte at græde, du skal ikke tage dig af dem Caroline sagde Victoria, kom vi går sagde Victoria og vi vente os og gik.

Jeg var så sur og vred, jeg plejede godt og kunne styrer mit temperament, jeg havde en tennis bold i hånden. Nå stikker i af sagde de to drenge, okay så bare gør det din luder sagde Nicolai, jeg plejede godt og kunne styrer mit temperament, men så vente mig om. Jeg kastede det hårdeste jeg kunne og ramte ham lige i hovedet med bolden, lad nu vær Caroline sagde Victoria og prøvede at holde mig, jeg rev mig fri og løb over mod Nicolai. Jeg slog ham så han faldt, de 2 andre blev helt forskrækket, jeg satte mig på Nicolai og slog ham.

Victoria råbte stoop Caroline.

Alle stod og så på, Michael kom løbende Caroline stop så og tog fat i mig, men jeg blev ved med at slå ham han råbte Caroline STOP så. Han tog mig væk jeg prøvede at løbe tilbage mod Nicolai, han tog fat i mig, så stopper du Caroline du og jeg skal have en snak lige nu og, Nicolai havde fået næseblod, han hæv mig over i hans hytte. Jeg sad bare på sengen og kiggede ned i jorden og græd, hvad sker der Caroline sagde han jeg forsatte bare med at græde, du er så sød og pligtopfyldende pige sagde Michael. Har aldrig set dig så sur før, jeg blev ved med at græde…

Victoria kom ind og krammede mig, søde skat da jeg blev ved med at græde, Michael kiggede på Victoria og spurgte stille og rolig Victoria hvad sker’ der.

Det er vist en lang historie Michael sagde Victoria.

Michael satte sig ved siden af mig og tørrede mine øjne med en klud, Caroline og Nicolai har været kærester i et stykke tid sagde victoria. Michael kiggede på mig, i så da ud til at have det sjovt sammen i går, jeg kiggede bare ned igen. Nicolai fortalte at han ikke kunne lide hende at han bare vil have sex, men tror du ikke han kunne lide dig Caroline sagde Michael stille og roligt.

Jeg kiggede op på Michael. Nej for efter vi havde sex sagde han, at han ikke ville være kærester mere, ja lige efter han havde bollet hende det er klamt. Det er heller ikke okay det forstår jeg også godt piger, men Caroline du slog ham virkelig hårdt, jeg tror ikke kun det er grunden sagde Michael stille og roligt.

Han kiggede på mig Caroline hvad sagde han, jeg kiggede ned i gulvet, han kaldte mig for luder. Jeg begyndte næsten at græde igen, hvorfor gjorde han det sagde Michael, ved jeg ikke for det er jeg virkelig ikke. Jeg kunne virkelig godt lide ham kunne aldrig finde på bare at have sex med en tilfældig, det er heller ikke okay så sagde Michael og rejste sig, kom nej Michael jeg vil ikke sagde jeg.

Vi gik ud af hans hytte han så Nicolai og 2 andre drenge, han piftede kom herovre Nicolai og de 2 andre drenge kom over til os, Michael kiggede på de to andre drenge. Prøv hør her i to i skrider bare så væk og gav dem et skub, han lød helt alvorlig mig og Nicolai stod foran hinanden, Nicolai har du noget du vil sige til Caroline. Nu spiller du dine kort rigtig sagde michael meget hårdt og alvorligt, Nicolai så ned i jorden, og så på mig igen undskyld Caroline det var ikke i orden, at jeg udnyttede dig victoria tog mig på skulderen. Jeg kunne godt se på Nicolai at han var ked af det, og jeg skulle ikke have kaldt dig for luder, for det er du ikke. Nej hun er bare alt for sød af sig sagde victoria, jeg kiggede på Nicolai det vel okay, eller nej det er det ikke men sådan er det jo nu. Jeg vil gerne sige undskyld jeg kastede bold i hovedet på dig, og slog dig men mellem os så havde du fortjent det, men undskyld også. Jeg er bare så færdig med dig hyg dig med Anna og smed en lille hjerte, jeg havde fået af ham engang, jeg gik og Victoria løb efter mig. Michael kiggede på Nicolai jeg håber du er sødere ved hende Anna, for det der min ven det ikke i orden, Nicolai gik over til de 2 andre drenge. Mig og Victoria satte os ved bålet, glem ham han er ikke det vær, du fortjener en rigtig sød kæreste. Tak victoria du er en god veninde jeg gav hende en krammer, victoria gik over til vores hytte, jeg kunne se michael stod ved hans hytte. Jeg løb op til hytten, jeg bankede stille og roligt på, Michael vendte sig om hej Caroline sagde han. Har du fået pakket ik i nu sagde, jeg kiggede ham dybt i øjnene, tak michael tusind tak. Michael kiggede på mig med et helt roligt blik, prøv lige og kom her Caroline, sæt dig ned, jeg satte mig på sengen. Han satte sig ved siden af mig, du skal på ingen måde takke mig det var ikke i orden det han gjorde okay, det var ikke din skyld Caroline sagde han stille og roligt. Min mor slår mig ihjel, Michael kiggede på mig hvorfor nu det, du må virkelig ikke fortælle at har haft sex. Ved din mor da ikke det sagde michael roligt, nej hun slår mig ihjel, hun tror stadig jeg er en lille pige. Men du er også kun 16 år søde sagde michael stille og roligt, ja det ved jeg men der er mange der har sex tidligere, sagde jeg og grinte det er selvfølgelig også rigtigt sagde michael. Caroline jeg siger intet sagde michael og smilede, jeg blev helt lettet pyhh det var godt sagde jeg, jeg ville bare ønske jeg kunne finde en sød fyr sagde jeg. Det skal du nok sagde michael og blinkede til mig, du er jo en pæn og sød pige, så kan fyrrerne ik bede om mere. ser du det er ikke alle der vil en det godt Caroline, hvorfor sagde jeg jeg gjorde ikke noget forkert, nej for du er sikkert en god kæreste. Men var han interesseret i dig Caroline, ja når vi havde sex, ja og det er problemet søde. Du skal finde en som kan lide dig som du er, og ik for hvad du kan give dem, du fortjener en som ser dig Caroline. Det er rigtigt du har ret michael, kan godt se hvad du mener, du er virkelig god at snakke med. Det er som om du ved alt, Michael grinte arrg det næsten rigtigt, det siger min kæreste nemlig også. Jeg grinte bare må jeg prøve guitaren, selvfølgelig må du det sagde michael. Jeg spillede og sang en af mine egne sange, jeg sang og spillede da jeg var færdig, klappede Michael, du har jo en fantastisk stemme Caroline. Tak sagde jeg genert, jamen helt seriøst Caroline sagde han og kiggede på mig, du har jo telenet hvorfor spilde det. Det er ikke nemt at synge sagde michael, du har en engle stemme ja det har hun nemlig sagde victoria, hun kom ind af døren. Jeg sagde ej victoria stod du udenfor, ja du synger så flot jeg sagde det, jeg smilede bare.

Det blev dagen hvor vi skulle hjem, jeg kunne se min mor stå og vente på mig, min mor gav mig en kæmpe kram hvor har jeg savnet dig skat. Jeg gav Victoria et kram, jeg vinkede til Michael vi kørte hjem i bilen. Nårh søde har det været en god tur, jo den har været okay sagde jeg hvad lavede i, jeg var bare sammen med Victoria for det meste. Hun er vist en god veninde var sagde min mor, ja hun er den bedste sagde jeg.

Slut

About Caroline

casper5914

Se også

Fødselsdag m. suprise

Det var blevet min fødselsdag. han stod tidligt op, for at give mig lov til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.