Badet

Det var ikke første gang at Anders og Veronika mødtes. De mødte hinanden på en bytur for nogle uger siden og har efterfølgende set meget til hinanden, dog mest om aftenerne et par timer. Ingen af dem ville have et seriøst forhold, men man har jo visse behov alligevel.

Begge var sidst i 20’erne. Anders var ved at være færdig som politimand og kunne godt lide at være den der bestemte – især kunne han godt lide at kommandere rundt med damerne under de seksuelle omstændigheder. Han var heldig da han mødte Veronika, for det var lige sådan hun godt kunne lide det, at manden tager styringen over hende.

Det var lørdag aften og Veronika modtog en sms fra Anders: ”Er du hjemme?” Det var hun. ”jeg kommer om 20 minutter og knepper dig. Smid tøjet og vær klar”.  Skrev han. Veronika gjorde lydigt som han havde bedt om. Hun startede med at smide alt sit tøj, fra yderst til inderst, og tændte for bruseren i baderummet.

Som hun stod der under den varme bruser lod hun sine hænder køre ned over sin våde krop som var smurt ind i sæbeskum. Hun masserede sine bryster blidt med hovedet let tilbage og munden let åben. Hun lod sine hænder glide ned ad sin mave og ned på hofterne. Hun stod i badet og fantaserede om at hendes berøringer var Anders’ og uden at tænke over det masserede hun sine egne inderlår og kort efter havde hun to fingre oppe i sin liderlige fisse. Hun begyndte at stønne lidt. Hun var nødt til at holde den ene hånd på væggen for at kunne holde balancen. Hun mistede helt tidsfornemmelsen.

De 20 minutter var gået, men Veronika bemærkede det ikke. Hun stod i sin rus af sine egne fingre i det våde miljø. Anders havde listet sig ind i hendes lejlighed ubemærket. Han kunne høre hende stønne ude i badet og havde derfor klædt sig selv helt af og stod nu med sit korpus helt blottet og med et stift jern halvt op ad maven. Han bevægede sig ud på badeværelset og end ikke her havde hun bemærket ham. Han fjernede forsigtigt forhænget og stod og observerede denne kvinde som var opslugt af sin egen liderlighed lige nu. Han måtte bare være med. Som Veronika stod der, vendt mod væggen med flere fingre oppe i sig selv, havde Anders sneget sig hen bag hende. Han stod helt tæt op ad hende nu og holdt om hende, kyssede hende på halsen og tog hendes arbejdende hånd om på sit dunkende lem og han førte sine egne fingre op i hende. Hun stønnede endnu højere nu.

Anders tog nu begge hendes hænder og plantede dem på den drivvåde væg, holdt sine egne hænder ovenpå så hun ikke havde nogen mulighed for at fjerne dem. Han gik en smule ned i knæ og tirrede den tændte dame endnu mere. Han placerede sin kæmpe pik lige i hendes smaskvåde og liderlige åbning og lavede små bitte stød, men lod den ikke køre ind. Veronika var så ekstatisk lige nu, det var jo også flere dage siden de havde set hinanden sidst, og det er ikke helt det samme når man gør det selv selvom det også kan være ganske godt.

Da Anders kunne mærke på Veronika og hendes vejrtrækning at hun snart ikke kunne holde til mere, kørte han sin store liderlige manddom op i hende. Hun udstødte et højt støn og sitrede da hun skulle trække vejret ind igen. Han tog hendes hænder længere ned på væggen så han kunne bukke hende forover og kneppe hende hårdt bagfra og de nød det begge – to stød for stød. For hvert stød han gav fra sig blev det hårdere og hårdere.  Og hun stønnede og blev vildere og vildere.

Da han selv var tæt på at affyre pistolen, trak han sig ud og vendte hende om så de stod mave mod mave. Der var en stor dunkende pik i mellem deres maver og på denne løftede han hende op, og med sine store trænede arme løftede han hende op og ned, op og ned på den. Hun kunne mærke hvordan den fyldte hende helt ud og det strammede godt. Hun kunne mærke hver en bevægelse han lavede.

Han havde godt fat om hende nu og bar hende ud af badet, ud af badeværelset og ind i stuen, stadig med sit stive jern dybt begravet i hende. Han lagde hende ned på spisebordet. De var begge helt våde fra badet men de var ligeglade, for den liderlighed de begge følte tog over.

Hun lå nu på ryggen på sit spisebord og kiggede op på ham. Han tog fat om hendes hofter og trak hende lidt ud over bordkanten så kan havde arbejdsplads til at gøre sit. Han maste igen sin pik op i denne kvindes stramme hul og stødte hårdt op i hende gentagne gange.

Han satte farten lidt ned og rev hende ned fra bordet. Han vendte hende om og trykkede hendes overkrop ned på det kolde bord, så han kunne kneppe hende bagfra i mens hun lå ind over bordet. De fleste af de ting som lå på bordet var røget ned i første omgang da hun lå med ryggen derpå, men de få ting der var tilbage fik Veronika i sin vildskab hurtigt af vejen så der var plads til hendes arme kunne kravle op og nede ad bordpladen i takt med hen stod og pumpede sit jern op i hende.

Han kiggede ned på sit lem i mens og kunne godt lide synet af det.  Hans kæmpestore kæp som let gled ind og ud af denne frække kvindes fisse. Han kunne se den forsvinde helt op i hende og holdt den der et par sekunder for at nyde tanken om at hans pik nu var helt omfavnet af hendes kvindelighed. Han tog den langsomt halvt ud og kunne se hvordan hun strammede omkring den. Han kom med et udbrød og rytmen begyndte at gå hurtigere. Han tog fat om hendes perfekte runde squat-baller og gav los.

Anders kom hårdere end han havde gjort i lang tid. Da den var skudt af lagde han sig hen over hende på bordet et kort øjeblik og trak sig så ud af hende igen. Veronika blev stående halvt liggende hen over bordet. Hendes ben sitrede og hun kunne ikke stå helt lige. Anders smilede til hende og hun smilede igen. Hun rejste sig op som hun nu kunne, stadig med skælvende ben under sig. En blanding af hendes egne safter og hans ladning løb ud af hende og ned ad hendes lår, ad hendes knæ og ben og helt ned til hendes ankler og fødder. Hun stod bare der, tilfredsstillet, nøgen, lykkelig og lod ham se på.

About Line

zhenzar

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.