Fru Peders ( læder klatten )

Lilly Pedersen også kaldet Læder klatten

En novelle om seksuel forførelse af en ældre kvinde og hendes sadomasochistiske udskejelser i forhold til en ung mand.

Novellen er skrevet af P Loft sammen med Fru Lilly Pedersen

Desværre døde min gode og trofaste veninde af en alvorlig cancer

sidst på sommeren 2012

Jeg husker tydeligt mine forældre holdt holdt sommerfest. Jeg må have været omkring de 14/15 år, et sted i midten af 60’erne. Særligt husker jeg fru Pedersen. Lilly som hun hed, men de voksne kaldte hende for læder klatten. Hun var en dame på 47 år. lidt buttet med store bryster. hun havde brunt langt hår, var fraskilt og uden børn. De voksne kaldte hende for Lilly liderlig. Hun havde for det meste altid en eller anden form for lædertøj på og støvler.  Hun duftede altid dejlig. så jeg fik altid jern på når hun var i nærheden. Der var noget ved det læder,  som gjorde mig godt, derfor forsøgte jeg altid at sidde ved siden af hende. for jeg var jo hendes lille mand. det sagde hun altid..

Gæsterne ankom lidt efter lidt. Endelig kom Lilly. Hun var gejlet helt op til de store narrestreger. Og jo! hun var iført skindtøj fra top til tå, med de flotteste lange støvler, der gik helt over knæene. Det havde jeg aldrig set før. Jeg mærkede en underlig følelse i mig. Som sædvanleg fik jeg omgående ståpik, bare jeg dog kunne komme til at føle på det dejlige læder. Nej hvor så hun bare fræk ud ! Festen var nu godt igang, og jeg var heldig at få pladsen ved siden af Lilly. Duften fra hende var skøn i særdeleshed lugten af læder. Der sad vi så og grinede og hyggede os, stemningen var god, folk var ved at være småfulde, så jeg så mit snit til at, stryge min hånd forsigtigt op af hendes arm, alt imens jeg rakte ind over bordet for at tage en øl.

Efterhånden blev jeg mere og mere modig, jeg måtte simpelthen mærke hendes nederdel. Jeg sneg mig til at køre min håndflade forsigtig ned langs ydersiden af hendes lår og støvler. Jeg tror hun mærkede det, for hun drejede ansigtet mod mig, hun smilede til mig, og samtidigt vippede hun sin støvle mod mit lår.

Der var nu gået et stykke tid, og pludselig kom hun til at vælte sit glas med øl ned over mig. Hun fik hurtig fat på en serviet og begyndte at tørrer det spildte af mit knæ og lår, mens hun undskyldte til højre og venstre. Med et mærkede jeg kluden hen over skridtet på mig. Jeg blev knald rød i ansigtet, det var jo vildt pinligt. Aldrig har jeg haft en dame eller pige til at røre mig lige der. “Sikke da et uartig fjols jeg er? siger hun til mig og fortsætter. Da jeg var en stor pige kunne min far blive rasende, hvis noget sådan skete. for han mente at man havde fjollet ved bordet, så der var ingen pardon. Lilly  ! du kender vejen! “  råbte han. på maven over  skammelen med dig ”.  Kan du forestille dig hvad der nu ventede mig?  Jo jeg havde en fornemmelse af det.

Hun fortalte videre. Du ved. Da jeg var barn, var det helt normalt at få en endefuld, enten med flad hånd, sin fars livrem eller af spanskrøret. Den mindste forseelse var nok til at blive afstraffet med en fem seks slag i den bare. 

Far hentede spanskrøret der stod ved kommoden, bad mig trække bukserne ned. Stræk benene, og hænderne skal rører gulvet beordrede han. Straks ramte det første slag og derefter kom de fire sidste. Jeg nikkede medfølende, for det havde jeg også prøvet. Hun fortalte videre. Du ved. Da jeg var barn, var det helt normalt at få en endefuld, enten med flad hånd, sin fars livrem eller af spanskrøret. Den mindste forseelse var nok til at blive afstraffet med en fem seks slag i den bare. Du kan tro jeg ømmede mig, indtil den sviende smerte kunne mærkes. Det var altid underligt bagefter, for jeg altid fik det underligt varmt i skødet. 

Nå nok om det!  festen var nu på sit højeste. musikken var kommet på grammofonen, og folk begyndte at danse ude på terrassen, vejret var skønt. Jeg sad nøje og fulgte Lilly. Hun dansede lystigt, vrikkede med godt med måsen,  drejede rundt og trykkede røven ind mod sin dansepartner. Hver gang hun drejede rundt gav hun sig selv et klask på røven og råbte “jaaaa mere af det”. Jeg forstod ikke en pind af hendes hujende råb. Men en ting forstod og mærkede jeg! En stivert så hård at det halve kunne være nok, og jeg turde næsten ikke bevæge mig, af angst for at den skulle gå på mig, ikke nok med det, for Lilly  kom meget målrettet over til mig. Kom her Per! Du skal ikke sidde og kede dig, du skal med mig ud at danse. Inden jeg fik tænkt mig om, stod jeg på gulvet. Tøvende kom jeg igang med dansen, da Lilly begyndte at klemme sit skridt mod mig, samtidig med hun førte min hånd ned på hende skindbeklædte røv. Nååå !er det dejligt at føle på? “nu kan du rigtig mærke mit lædertøj. Det var jo det du forsøgte på da vi spiste. Hun sendte mig et sigende smil, og sagde, nu har du jo chancen.

 Jeg var lige ved at explodere i bukserne, da hun trykkede sig endnu hårde mod mig. Uhm” hvad er det jeg kan mærke? en fin bule i bukserne, så er du jo ved at være en rigtig mand. Kors hvor blev jeg flov, mit ansigt lignede en postkasse så rød blev jeg. Nu begyndte hun for alvor at klemme sig ind mod mig. Jeg stemte imod, for nu åha! Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere. Kom så kom så! lad den bare killer, hviskede hun hæst til mig, mens hendes hofter vrikkede hurtigere og hurtigere. Jeg stirrede hende stift og lykkeligt i øjnene, mens det sprøjtede i mine bukser. Det var da vist en ordentlig omgang der kom der! sagde hun, og kikkede ned på mine bukser, der allerede var blevet våde. Lilly smilede med tungt åndedrag, og sagde meget sødt, “ mon ikke du skulle gå op og få det der ordnet.

Hurtig var jeg tilbage, ned til Lilly. Men hvor var hun? Jeg gik rundt for at finde hende. Jo der er hun. Hun sad bag nogle buske med nederdelen trukket op over hendes store røv og tissede så det hvislede.  Jeg sneg mig stille hen på den anden side af busken hvorfra jeg kunne se det hele. Pisstrålen stod i en kraftig bue ud i luften fra hendes spredte støvle klædte ben. Det var et frækt syn, jeg blev nødt til at hive pikken frem, igen var den stiv, og jeg begyndte at onanerer, mens jeg liderligt så på det hun gjorde. Da hun var færdig med at tisse klappede hun sig flere gange på fissen mens hun gispende pressede sin hånd helt ind i åbningen. Så begyndte hun at kører en finger rundt oppe ved tissekonen mens hun bevægede røven op og ned. 

Jeg var helt fikseret ved det syn og da jeg lige var ved at sprøjte, sitrede jeg så meget, at jeg væltede med min stive pik lige op i luften. Inden jeg fik mig rejst stod Lilly lige over mig. Ligger du der- hvad? Ullas lille mand! du har da vist luret mig af. Hun satte sig på hug, tog min pik i hånden, i samme øjeblik sprøjtede den lige op i hendes ansigtet, resten landede på maven af mig. Helledusseda ! som den da kan sprøjte. Hun bøjede hovedet mod min mave og begyndte at slikke spermen i sig under frydefulde lyde. Hun tørrede sit ansigt af med hænderne, slikkede dem rene med stort velbehag. Vi må vist se at komme tilbage, de kan nok ikke forstå hvor vi er henne.      

Aftenen var ved at være slut, gæsterne forlod højrøstet vores hus. Tilbage var Lilly, som altid hjalp min mor med oprydningen. De gik altid og fjantende ude i køkkenet når de to var sammen. De skubbede og tjattede til hinanden. Jeg syntes det var noget mærkeligt noget, for pludselig kunne min mor finde på at tage en grydeske og slå Lilly på røven med den, hvorefter hun i sjov, under stor latter, stak enden bagud og sagde, kom nu Birthe, de der småtjat kan jeg sgu da ikke mærke. Det skulle hun ikke havde sagt, for promte fik hun 4-5 hårde slag i røven og med et saligt smil, tog hun sig til bagen, og sagde pænt tak til min mor som grinede højlydt.

Tiden var inde til at Lilly skulle hjem, hun takkede for en dejlig aften, gav min mor et knus, vendte sig til mig, for jeg skulle da også have et. Hun omfavnede mig lidt hårdt og hviskede hurtigt til mig “kan du dufte mit tøj? jeg fik et kys på kinden, og så var hun på vej mod døren, men stoppede så op. Forresten Per, kunne du ikke komme over til mig imorgen, jeg har noget jeg gerne vil have ordnet på terrassen.  Skal vi sige i morgen over middag, vi skal jo have vores skønhedssøvn. Er det en aftale? Ja det skal jeg nok.

Jeg mødte op som aftalt, ringede på, hun åbnede døren i sin badekåbe og med vådt hår. Hej kom ind og sæt dig, jeg skal lige have tørret hår og noget tøj på. Der står et stort glas cola til dig, det ved jeg du er vild med,  og i den her varme gælder det om at drikke rigeligt, det kan du hygge dig med imens. Jeg sad og kiggede mig rundt og under bordet var der nogle blade der vakte min interesse. Det hed Atomage, og jeg gav mig til at se i. Det kan nok være jeg gjorde store øjne ! det var ene damer klædt det mest lækre og frække lædertøj og noget der lignede gummitøj, de havde allesammen støvler på der gik langt over knæene. nogle havde håndjern på, andre tissede helt vildt der var og så nogle med piske. Det med tisseriet og piskene, var mærkeligt, alligevel måtte jeg se nærmere på, der var et og andet der tiltalte mig ved deres tøj. Min pik begyndte at blive stiv, så den næsten ikke kunne være i mine bukser.

Endelig kunne jeg høre, at hun var på vej ind i stuen. Det kan nok være jeg gjorde store øjne ! hendes tøj lignede fuldstændig det jeg lige havde siddet og set på i bladene. Lange støvler, læder nederdel, stramt korset med nitter samt lange handsker i læder påsat med nitter.

FORTSÆTTELSE FØLER.

OM IKKE SÆRLIGT LÆNGE

 

About Per Loft

ploftlook
Jeg er 67år fandt denne novelle for 3 år siden i mine gemmer. Følte denne oplevelse skulle deles med andre.

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

En kommentar

  1. Hvornår får vi 2. del af historien 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.