En dag på landet som boyfriend hos 2 hårde karle

Jeg havde i løbet af vinteren skrevet sammen med en boyfriend, og hans pige, som en sommerdag da jeg var 19 år, havde inviteret ( befalet ) mig til at komme på besøg og være slave  på et landsted i udkanten af Slagelse, hvor de var karle, langt fra nysgerrige naboer, så der var ingen der kunne se eller høre hvad der foregik på gården.

Jeg havde fået strenge ordre på at møde boyfrienden der beskrev sig som en af de hårde karle præcis klokken 7.00, min påklædning skulle være en stram træningsdragt.

Jeg gik ind af døren på karle værelset lidt over kl. 7, hvor karlen stod klar og han kikkede vredt på mig og gav mig en knaldene lussing, så jeg faldt om på gulvet.

”hvad pokker bilder du dig ind møgslave råbte han, havde jeg ikke sagt du skulle være her klokken 7, hvad pokker ligner det?. Jeg lå på gulvet, og sagde ”undskyld, det skal aldrig ske mere, jeg lover det, ordene kom sagte ud imellem læberne, kinden var helt rød efter slaget.

Han tog fat i mit hår, og trak mig over gårdspladsen, jeg kunne mærke hvordan mine knæ blev skrabte af stenene, av av skreg jeg da han slæbte mig ind i den mørke stald hvor jeg knapt kunne se noget, og lugten af dyrene hang stadig i stalden.

Inden jeg fik set mig om hang mine arme over hovedet og jeg havde fået en løkke omkring halsen, benene var spændt ud og mine træningsbukser sad stramt om mine faste hofter og baller. Jeg mærkede hvordan min vejrtrækning var hæmmet af snoren om halsen.

”hænger du godt møgslave” skreg han af mig, og jeg så hans hårde blik nedstirrede mig, og så han stod med en stor pisk i hans store hænder. Jeg nåede ikke at tænke før, at første slag ramte mig tværs over brystet, jeg skreg, højt og inderligt alt imens rebet omkring halsen strammede endnu mere.

Han kom hen til mig, kiggede på min stønnende krop i de stramme reb, og tog hårdt fat i min træningstrøje og bukser og undertøj som han flåede af.

Han sagde intet, og da sjokket over første slag havde fortaget sig gik han ud af stalden og jeg hang alene, bundet, og viljeløs, ventende på han kom tilbage og legede videre med mig.

Minutterne sneglede sig af sted og efterhånden som jeg hang i rebene begyndte jeg, at finde ud af at  ved at flytte vægten kunne jeg gøre rebene strammere og strammere, og  da jeg lænede mig forover mærkede jeg hvordan rebet strammede mere og mere om min hals, Jeg havde svært ved at få vejret, og samtidig kom der prikker foran mine øjne, jeg var langsomt ved at blive kvalt.

Efter nogen tid, der føltes som timer, kom han tilbage og min vejrtrækning  hvæsende, i gisp, lungerne skreg på luft, og jeg var langsomt ved at glide over i bevidstløsheden, han kom hen til mig, og hev mig op i lodret stilling ”hvad pokker har du gang i møgslave” hænger du og kvæler dig selv?? Hvad pokker bilder du dig ind? Fremover gør du som der bliver sagt møgslave, er det forstået???

For at underbygge sin trussel slog han mig i maven med en næve og jeg mistede pusten, åhhh stønnede jeg efter slaget, og så at han igen tog pisken og begyndte at slå på hele min store krop. Slagene satte tydelige mærker i kødet da piskesnerten skar sig ind, og mine skrig rungede i stalden.

Efter flere minutters pisk stoppede han pludselig, og han tog en kniv og jeg mærkede angsten fylde kroppen, men i stedet for at skære i mig blev jeg skåret løs, og han tog fat i rebet om halsen og slæbte mig ind i stalden ved siden af, hvor jeg mærkede og lugtede jeg blev trukket hen over gulvet hvor det flød med hestelort.

Hele min krop var indsmurt i hestelort, jeg blev trukket  hen til vandhanen , hvor han spulede mig ren med koldt vand, og efter det trak han mig  ind i hesteboksen hvor der stod en sort hest der hedder Prins, den var bundet så den ikke kunne sparke og jeg blev beordret ind i båsen til hesten. ”Ned under hesten, gør ham stor og stiv” skreg karlen.

Jeg kravlede ind imellem Prins ben og fandt pikken der hang slapt under hesten. ”Brug dine fingre, gør ham stiv”. Jeg lagde min hånd omkring Prins store hestepik, og hesten begyndte at stønne i båsen, og efter en god gang stønnen fik jeg besked på, at tage hestepikken i munden.

Jeg kæmpede for at holde den store pik i munden, og smagen var sødlig og jeg slikkede  på den store pik selvom min mund var at sprænges af pikken.

Jeg brugte tungen og munden det bedste jeg havde lært, og kunne mærke små ryk i pikken på Prins, alt imens jeg sugede og rykkede mere og begærligt i den store pik.

”Du sluger alt hans sperm møgslavepik skreg karlen, ikke en dråbe skal gå tabt,.er det forstået? Jeg kunne ikke svare men nikkede det bedste jeg havde lært. Rykkene i pikken tog mere og mere til, og han vrinskede mere og mere, og jeg begyndte, at forberede mig på hvad der kunne komme, og inden jeg fik tænkt tanken til ende kom prins ud i munden på mig, spermen kunne jeg ikke nå at synke, og meget ramte mig i hovedet.

Efter turen i hesteboksen blev jeg igen spulet ren, og han tog igen fat i rebet om  min hals så jeg var tvunget til at følge med, vi gik over gårdspladsen hen til et solidt hegn, hvor der hang reb på de forskellige bjælker, jeg blev trukket hen til hegnet, og min hals blev bundet fast, dernæst blev mine arme bundet op og til sidst blev mine ben spredt og fikseret til stolperne, så jeg hang ubehjælpelig fast i den stegende sol, overladt til mig selv i frygt om hvad der skulle ske.

Tiden sneglede sig af sted, og minutterne føltes som timer, og jeg kom først til mig selv da jeg så karlen og en pige kom gående over gårdspladsen og de stod og kikkede på mig. Se der hænger soen, sagde karlen til pigen, tror du han kan lide det, det ser sgu da sådan ud sagde hun grinende.

Jeg kunne ikke lade være med at stønne over den hårde behandling, men det blev straks belønnet med 5 hårde lussinger midt i ansigtet. Jeg skreg af de hårde slag, hvilket de ikke ville høre på så jeg fik besked på at holde kæft, og jeg sagde sagte undskyld.

De gav mig flere slag med pisk og reb på min ophængte krop, og efter nogen tid gik pigen hen til mig og hun løsnede mig fra hegnet og stolperne og trak mig hårdt ind i stalden i rebet hun strammede mere omkring min hals.

Inde i stalden sagde hun har du noget at sige om hvad du fortjener som slaveso. Jeg kiggede ned, tøvede lidt, men hviskede til sidst, det er ok i straffer mig som slave, jeg fortjener det.

Udmærket min slave sagde karlen, der er tegn på, at du en gang kan blive en slavepik, som vi kan være stolte af. Jeg smilede, og tænkte, at der skulle megen opdragelse og mange hårde straffe til, før jeg blev en slaveso.

Pigen tog  nogle stykker reb, som de bandt om mine håndled og ankler. De satte et reb igennem det reb  der sad på min håndled, og fik rebet trukket så hårdt op til krogen i loftet, at jeg måtte stå på tåspidserne. Kun sådan kunne jeg nå jorden.

Det ene af mine ben forbandt de med en krog i gulvet. Nu kunne jeg højest flytte foden 10 cm., men kun, hvis jeg var villig til at miste støtten på gulvet.

Rebet om den anden fod satte de også et reb i, og så trak de foden op mod krogen i loftbjælken. Jeg valgte at trække ud til siden, så jeg efterhånden stod i spagat, og de stoppede først, da mine ben lå helt strakt op langs kroppen og forbi hovedet og pegede lodret op. Nu kunne jeg kun støtte på en storetå.

Jeg stønnede. Det gjorde tydeligt ondt i mine håndled, i storetåen og i senerne i lårene, der var vredet så brutalt fra hinanden.

De stod begge og nød synet af min smukke hjælpeløst udstillede krop et øjeblik, og så tog de et el- hegn fra landbruget frem og satte tråd herfra omkring min krop, og tændte så fra hegnet så jeg fik stød fra det grusomme el-hegn, der ellers bliver brugt til at sikrer dyrene ikke stikker af fra hegnet..

Karlen kiggede på mig, og sagde ” vi må heller ikke glemme, at du er blevet hængt op for at blive straffet. Hidtil har det jo kun været fornøjelse for dig”. Måske lidt overdrevet. Mine håndled, og mine ben, der var vredet 180 grader opad og gjorde helvedes ondt. ”Hvad tror du, vi vil gøre ved dig nu spurgte pigen.

Hun grinede – ja du håber. Men du skal straffes. Kan du se min stav”? Jeg tav og så hun stod med en el-stav som hun trykkede mod min mave, og jeg rykkede de centimeter bagud jeg kunne. Hun gned den over brystkassen, og førte den op i armhulen. Derefter op på halsen, læberne, og til sidst gik hun grinede, om bag mig, og trak  langsomt stavens spids ned langs min rygrad, og forsatte ned i røven.

Hun stoppede først, da den hvilede på det lille rynkede hul. Spidsen blev presset et par cm. ind, og så trykkede hun på knappen.

Min krop fór frem, måske 15- 20 centimeter. Rebet om den nederste fod forhindrede større bevægelse. Jeg støttede ikke på gulvet, hang kun smertefuldt i mine reb. Mine skrig var hvinende gennemtrængende, men de lod mig bare skrige.

Stavens spids kom ud på mine balder. Igen et tryk. Min reaktion var et ryk i kroppen, men denne gang var jeg tavs. Et par stød på maven gav også kun nogle ryk i kroppen, og en dyb stønnen fra mig som ophængt straffefange

De gav mig flere og flere stød, og min udspændte krop dansede makabert, og de lod mig i lang tid lide ophængt. Jeg mærkede blod løb ud af munden. Men det stoppede brat da karlen anbragte en lille gag ball i min mund, der forhindrede mig i at skrige, og sørgede også for jeg ikke bed tungen af mig selv.

Det sidste skrig havde undsluppet mig, men min krop vred sig stadigt frem og tilbage, trods de smerter jeg havde i den umulige stilling.

De gik rundt og nød synet af min krop og mine dybe støn, og de vidste jeg ikke kunne klare det ret længe, og pludselig sprøjtede min pik, og ramte dem mens de stod og kikkede på min stive pik.

Jeg fik min gag ud af munden, og jeg så pigen tog fat i el-staven i enden på mig, jeg råbte ”Åh, nej. Stop. Jeg kan ikke klare det.

”Har du stadig ikke fundet ud af, at vi er fuldstændig ligeglad med dine ønsker? Du er en klump kød, der alene er til for at behage os, og du er kommet her frivilligt. Og nu har jeg tilfældigvis lyst til at se dig rigtig lide. Du skal bare glæde dig over, hvor heldig du er.

Jeg stønnede, skreg og hvinede. Det tog kun få sekunder, før jeg hang helt stille, og jeg var besvimet af den hårde behandling.

Efter nogen tid stoppede de piskningen, og efter lidt tid kunne jeg tale og ”Åh ”, kvækkede jeg hæst. ”Vil i ikke godt tage mig ned. Det gør så ondt i mine håndled, og mit ben er vredet helt ud af hofteskålen. Det gør så forfærdeligt ondt.

De grinede og begyndte, at lege min krop, som de kastede rundt, og mishandlede med masser af slag med 2 ridepiske. Jeg kunne se, at selv i mine reb var huden slidt af mine håndled. Jeg var fuldstændigt udmattet af alt det jeg havde været udsat for, og hang passivt i armene, og jeg bad igen stille om at blive taget ned.

”Nej, vi venter lidt”, smilede karlen ondt. ”du skal ligre lidt mere i stødet, og pigen gik hen foran mig. Og spurgte ”Synes du, du har fået nok”?

Jeg kunne først ikke tale, men nikkede ivrigt. Til sidst lykkedes det mig at hviske noget, der lød som : ”Ja , ikke mere.”

”OK, jeg synes også, du har tålt det flot. Du skal have et stød mere, slave, og så tager jeg dig ned.”
Jeg smilede udmattet, da hun gik langsomt gik rundt om min hængende krop.  Strømstavens spids berørte mig alle steder. I armhulerne, på brystvorterne, arme, ben, røv, ryg og mave. Hver gang den hvilede et særligt følsomt sted rystede min krop voldsomt. Jeg var virkelig bange.

Så førte hun staven op i min røv, pressede den helt op i røven. Mine rystelser var helt ukontrollable. Jeg græd panisk. ”Nej , jeg dør. Lad mig leve,” fik jeg med besvær hvisket, alt imens hun lod staven blive siddende og stod og så på min stakkels krop.

Karlen stod og så mig længe dybt i øjnene. Panikken lyste ud af de store øjne. ”Nå, skal vi få det overstået  sagde han. Jeg skreg, og min krop dansede i rebene, og skrigene fortsatte, som fra en sjæl i helvedet. Jeg vred mig og mit ansigt var fordrejet til en umenneskelig maske, og efter lidt tid var stemmen helt væk, og der kom kun svage lyde.

Langsomt, uendeligt langsomt slappede jeg af. Han tog staven ud af røven, og sagde til pigen lad slaven hænge og slappe af, nu er der frokost og så kan du gå ud og befri vores ven, han smutter nok ingen steder mens vi spiser.

Efter nogen tid fik mit ansigt sit normale udseende tilbage. Jeg åbnede øjnene, og hang og kom lidt efter lidt til mig selv, og jeg forstod ingenting.

Efter nogen tid kom pigen og hun hviskede til mig om jeg havde nydt min dag som slave, og om jeg gerne ville have lov at komme fri.

Jeg smilede, og sagde ja jeg vil gerne fri. Hun sagde, at jeg kom fri, hvis jeg sagde ja til at de måtte give mig en gave som tegn på at jeg er en slave som hun og karlen ejer.

Jeg havde ikke noget valg, og sagde lydigt ja. Pigen gik så ind i stalden ved siden af og kom tilbage med en sort sæk som hun kom mit hoved i, og de gav mig en gag i munden så jeg ikke kunne sige noget.

Jeg mærkede så noget blev sat om min pik og nosser og jeg mærkede noget koldt mod min krop, og de løsnede så det ben, der var vredet op mod loftet, og forsigtigt førte de det ned, jeg havde ingen kontrol over musklerne i benet. Det var helt lammet.

Så løsnede de min fod på gulvet, og til sidst mine håndled, og jeg faldt sammen på gulvet, uden kontrol over mine ben.

De førte mig med sækken over i karle kammeret, hvor de fjernede sækken fra mig hoved og jeg så de stod og grinede.

Karlen smed min træningsdragt og sko over til mig og sagde, det var en fornøjelse, at du helt  frivilligt i en dag  lod os lege med dig, og den næste måned kommer du ikke til at lege med dig selv, for din pik og nosser ejer jeg og de er låst godt inde i det dejlige stålbur vi har givet dig på.

Du ved jeg bestemmer, så se efter at få tøjet på og forsvind, og vi ses om en måned når du igen præcis kl. 7 stiller på mit kammer, til et nyt hyggeligt besøg på et sted hvor ingen slaver kommer fra uden smerter.

Jeg tog hurtigt mit tøj på og sagde tak til min til karlen og pigen for en dejlig dag, og jeg var godt bange da jeg gik for en måned med pik og nosser i buret var ikke noget jeg havde prøvet før.

About Christian1954

Christian1954
Jeg bor sammen med min frue, og holder af når hun kommer mig i en sæk, og lader en ven komme i en sæk ved siden af, så vi kæmper om hvem af os der kommer ud af sækken.

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.