Familiefesten

Lotte havde sådan set ikke rigtigt lyst til at tage til den der familiefest. Det plejede at være helt utroligt kedeligt og der skete aldrig noget rigtigt sjovt. Men hun synes også at hun var forpligtet at tage til festen så hun havde hevet sig selv ud af sengen og sad nu renskuret og nøgen ved bordet med en kop kaffe. Hvor hun dog savnede sin kæreste og hans pik. Hun drømte om at blive gennemkneppet i timevis af ham. Men han havde børnene denne uge, men heldigvis havde hun lokket ham til at skulle med til familiefesten. Gad vide om den frækkert havde nogle frække planer med hende?

I samme sekund tikkede en SMS ind på hendes telefon. ”Få dig gjort i stand. Montér din største buttplug og dine loveballs. Og ikke noget med at lege”. Så kort var beskeden. OK – det var jo ikke til at misforstå. Heldigt at hun ikke allerede havde klædt sig om og fået monteret alt udstyret. Grinte hun for sig selv. Hun gik ind i soveværelset og åbnede sengebordsskuffen. Hov, hvad var nu det? Der var en gave i skuffen fra herren. Pakket sirligt ind og med silkebånd omkring. Hun læste det vedlagte kort ”Så, nu bliver enden god”. Hun hev i båndet og pakkede gaven ud. Det var en ny buttplug. Og den var stor – som i meget større end de andre de havde. Hun skød på at diameteren vel var 4 cm og så var den i stål. Den lå tungt i hendes hånd. God vægt tænkte hun. I enden af den var der en similisten, faktisk ganske nydelig. Så kan man være klædt på inden under også. Nede i skuffen fandt hun også elskovskuglerne og glidecremen frem.

Hun lagde sig på alle fire i sengen, knappede op for tuben med glidecreme og klemte en klat ud. Smurte lidt på buttpluggen. Den føltes lidt kølig. Hun tog også en lidt større klat og gnubbede stjernen godt ind med cremen. Forsigtigt gled én finger ind i mørket. Uh det føltes godt. Næste finger gled også langsomt ind ved siden af den anden. Hun havde godt nok lyst til at lege med sig selv. Men herren havde godt nok sagt nej. Hun måtte hellere få fokuseret på opgaven. Resolut tog hun den nye buttplug og satte den mod enden og pressede på. Hun kunne mærke hvordan den strakte hendes bagerste hul ud. Pyh, den var godt nok stor. Hun kunne nu mærke hvordan enden blev strakt til det yderste, den var stadig slet ikke inde. Hun tænkte – tag dig sammen Lotte. Herren vil ikke bryde sig om at blive skuffet på den måde. Hun kunne levende forestille sig de repressalier det ville få, hvis hun troppede op uden fyldt røv. Hun pressede lidt mere på pluggen. Det brændte i hendes røv. Af vildskab og lyst. Og reel smerte. Hun pressede lidt mere. Plop. Så var den i. Den føltes tung, men sad godt fast, da hun hev i den. Hun skælvede af fryd ved tanken om at den skulle ud igen. Hun kunne mærke at hun var temmelig våd nu. Lækkert tænkte hun. Så bliver det da lettere at få kuglerne op. Hun tog dem og den første kugle smuttede ind. Hun trykkede den næste op. Hold op hvor hun følte sig godt fyldt ud.

Hun tog sin telefon og fandt kamera appen. ”Klik”, så var der lidt dokumentation til herren. Hun sendte hurtigt en SMS til ham af den nu fyldte undervogn. Da hun satte sig op, kunne hun mærke samspillet mellem den store plug og så kuglerne. Pyh. Det vil vist blive en våd fest, tænkte hun, og ikke på grund af alkoholen. ”Jeg godkender” kom der tilbage fra ham. Der kom nok en bule i bukserne med det billede, tænkte hun.

Hun måtte hellere få sig gjort færdig. Opgaven med at få monteret det frække udstyr, havde åbenbart taget mere tid end hun troede. Herren havde frække ideer, så måtte hun hellere sikre at han ikke blev skuffet. Hun fandt en sort hofteholder i skuffen, og et par strømper der passede til. Det var de flotte med striber vævet ind i mønstret. Hun smøgede strømperne på hendes lange ben og klipsede strømpeholderen fast. Så fandt hun BH’en med sprækkerne til brystvorterne frem. Mon den ville være lige fræk nok til sådan en 50-års fødselsdag? Nah. Døden skal have en årsag, og herren vil absolut billige valget, så den tog hun på. Hun tog den røde kjole på, som hun tidligere havde fundet frem. Den var lidt kraftig i stoffet, så kunne man da heldigvis ikke se hendes stive brystvorter igennem stoffet – så meget da. Hun var ganske klar over at de nøgne vorter mod stoffet ville pirre hende endnu mere. Kjolen var ikke så lang, men den dækkede da til kanten af strømpebukserne, så man ikke kunne se den øverste kant af strømpebukserne. Trusser? Overvurderet. Herren ville billige. Hun tog de røde højhælede sko på og gav sig i kast med makeup’en. Ikke for meget, mon der var risiko for at det vil blive tværet ud over det hele?

Hun gik gennem lejligheden, og for hvert skridt kunne hun mærke samspillet mellem pluggen og kuglerne. Det var til at blive vanvittig af. Hun håbede ikke at blive budt alt for meget op til dans. Der var da risiko for glatføre på dansegulvet så.

Hun hoppede ind i bilen, Uha den plug kunne mærkes. Hun tænkte på den lange køretur og rumlen i bilen. Der var vist risiko for vandskade på sædet. Hun hoppede ud af bilen igen og rendte ind efter et tykt håndklæde. Da hun kom tilbage, spredte hun det ud over førersædet og hoppede ind. Trak lidt op i kjolen, så hun undgik en våd plet bag på. Det ville se – lidt – for afslørende ud.

Da hun ankom til festen, var hun ganske mør. Det var et under at det ikke løb ned ad hendes ben. Hun fortrød voldsomt at hun ikke havde taget et par kæmpe trusser på, som kunne absorbere en smule af hendes safter. Godt der var så meget snak til festen, så man ikke kunne høre smaskelydene fra hendes underliv.

Hun fandt herren, han stod sammen med 3 andre gutter fra en fjern del af familien. Ja de var noget skilsmisseramte i familien, men til gengæld gjorde det festerne lidt sjovere. ”Hej skat” sagde hun og strakte sig for at kysse ham på kinden. Hun viskede ham i øret ”Hold nu kæft jeg er våd”. Han spærrede øjnene op, og kikkede på hende. Han lagde øret til hendes og sagde. ”Imellem hovedretten og desserten går du ud bag ved, der er et lille skur, gå ind og tag blindfolded på jeg har lagt der”.

Hun spekulerede på hvad han nu havde fundet på, og om han bare var liderlig efter hendes kommentar. Kort efter blev de budt til bords af værten. Sådan lidt atypisk, havde værterne valgt at man skulle sidde over for sin partner. ”Praktisk” tænkte hun. Hun havde nemlig fået en idé.

Under hovedretten, listede hun sin højhælede af den ene fod, og strakte den over på den anden side og fandt hans ben. Hun listede sin fod op ad hans ben. Hun kunne se at han pludselig fik store øjne, men fortsatte med at smalltalke med hans borddame. ”Nå, så der skal mere til”, tænkte hun. Hun fortsatte op ad hans ben og nu nåede hun hans overlår. Hun gnubbede storetåen let hen over stoffet på hans bukser, og fortsatte til hun nåede hans skridt. Med storetåen, gav hun sig til at kærtegne hans kugler. Hun kunne se at det havde en effekt på ham, og han rødmede let. Hun nulrede videre. Hun kunne mærke hans pik vokse i bukserne. Dejlig hård, sådan som hun kunne lide den.

Tiden var inde – hovedretten var overstået, og hun måtte ud og finde skuret. Hun rejste sig under påskud af at nu måtte hun altså på toilettet, hun var lige ved at sprænges. Stille tænkte hun at de bare skulle vide hvor sandt det var.

Hun gik ud i den stille og stjerneklare nat for at finde skuret. Nede bag i haven så hun en mørk silhuet. Det lignede et skur, så hun gik ned ad trappen. For foden af trappen tog hun sine sko af – upraktisk med stiletter på græsset. Da hun nærmede sig silhuetten så hun døren og åbnede den. Hun famlede indenfor karmen for at finde den formodede kontakt til lyset. Hun fandt den og en svag pære begyndte at oplyse rummet.

På værkstedsbordet lå ganske rigtigt et blindfold. Hun mærkede på stoffet, dejligt blødt og hun tog det i hænderne og bandt det omkring hovedet. Nu var der helt mørt. Lidt efter puslede det ved døren og den gik let knirkende op. Han sagde ”Godt – du er klar”.

Han gik hen til hende og rørte let ved hendes bryst. ”din frækkert” sagde han. ”Hvordan er det du er klædt til familiefest?” han nev i brystvorten. Hun mærkede endnu engang hvordan hun blev våd i hendes fisse. Han kærtegnede hendes bryst, og med den anden hånd fandt han hendes røv. Klask. ”Det var for dine tæer i mit skridt under middagen”.

Han fandt kanten på hendes kjole, og hev den opad. Så stod hun med blottet bag. Han kærtegnede hendes balder og fandt hurtigt snoren på kærlighedskuglerne. Med et snuptag flåede han dem ud ad hende. Hun mærkede en tomhed og håbede at hun snart ville få den fyldt ud. Hun skulle bare vide… Han hev lidt i buttpluggen, men lod den sidde og fandt hendes klit og begyndte at kærtegne den. Hvis hun var våd før, blev det da ikke bedre nu. Hun hørte døren knirke igen og en puslen, samt dybe mande vejrtrækninger.

Hvad har det han havde fundet på? Hvor mange var der? Hun kunne ikke skelne det med bindet for øjnene. Hun mærkede flere hænder på hendes krop. Mange hænder. Hænder på hendes balder, hænder på hendes bryster. Hænder alle steder.

Hun mærkede en pik mod hendes fisse, prøvende pressede den sig på. Men hun var våd – meget våd, så den gled let op i hende. Hun kunne mærke pikken og pluggen på samme tid. Det var voldsomt ophidsende. Han kneppede hende langsomt. Hænder hev hendes kjole over hovedet. Andre hænder hev i hendes blottede brystvorter i den åbne BH. Flere hænder fjernede BH’en. Hun blev skubbet forover, hen over arbejdsbænken. Nogen holdt hende og hendes store bryster var i en sprække i bordet. Hun hørte en skurrende lyd og mærkede det klemme sammen om hendes bryster. Hun var spændt fast til bænken. Hun kunne ikke rejse sig.

Herren havde flere planer. Hun mærkede noget tungt blive klipset fast til brystvorterne. Nogle tunge lodder hang nu fra dem og dinglede for hvert stød hun mærkede i hendes våde fisse. En pik pressede sig på hendes læber og hun åbnede velvilligt. Ah, smagen af pik. Lige det hun manglede i hendes mund. Den blev presset langt ind, hun kunne knapt tage den. Langsomt kneppede han hendes mund. Hun mærkede hænder på hendes bryst og balder. Hvor mange var der?

Hendes hænder blev ført til hver sin pik, og hun gav sig til at spille den af på de to fyre, der stønnede af hendes iver med at tilfredsstille dem.

Nogen hev i buttpluggen. Ja, nærmest forsøgte at flå den ud. Men den sad godt fast og havde lyst til at blive i hendes røv. Hun mærkede smerten ved den store plug i forsøget på at flå den ud. Pludselig følte hun en tomhed i hendes røv, pluggen var væk. Men der gik ikke mange sekunder og så var den pik der var i hendes fisse på vej op i hendes to’er. Den gled let op, efter at den store plug var blevet fjernet, velsmurt af hendes våde fisse.

På absolut forunderligste vis lykkedes det en pik at trænge op i hendes våde fisse. Hun var fuldstændig fyldt op. Alle hendes 3 huller var fyldt. En i munden, langt ned i halsen, én i fissen og en i hendes allerede brugte røv efter buttpluggen. Rytmisk kneppede de hende og hun spillede de to sidste fyre. Brugte hende. Hun nød det i fulde drag. Som rytmen tog til i hastighed, mærkede hun orgasmen komme rullende.

Døren smækkede op  – SLAM.

”Hvad i al verden foregår her?” Det var Signe. Hun huskede hende som en lille væver pige. Sikkert hidkaldt af de noget anderledes lyde fra arbejdsskuret under en cigaret.

”Skal i fyre have en hånd med arbejdet?” Sagde hun. Og langsomt begyndte de igen at bearbejde hendes huller.

Hun kunne mærke Signes fingre på hendes klitoris. Gnubbende, knibende. Orgasmen kom rullende igen, endelig skulle det være.

”Ud med dig” sagde Signe og Lotte mærkede en tomhed i hendes fisse. Så mærkede hun et par fingre i stedet, som prøvende fandt hendes g-punkt. En finger mere. Og til stadighed bearbejdede 2 pikke hendes røv og mund.

Fjerde finger gled forbavsende let ind, men hun var jo også godt tændt og brugt efterhånden. Så mærkede hun tommelfingeren og knoerne presse sig på for at komme ind. Hun stønnede, svært med en pik i munden, men våndede sig under det store pres på hendes fisse.

”Træk dig lige ud af hendes røv, så jeg kan få hånden ind” hørte hun Signe sige. På ny tomhed, denne gang i hendes røv. Samtidig pressede det på og hun troede hun skulle sprænges. Langsomt, men sikkert, gled Signes hånd ind i hende, fuldstændig fyldt ud. En voldsom lyst fyldte hende. ”Så, nu er det dig igen”. Hun mærkede pikken igen mod hendes røv. Den pressede sig på, ville inden for. Langsomt, men med besvær, gled den ind. Og langsomt blev rytmen genoptaget.

Med et blev klemmerne på brystvorterne flået at, og orgasmen ramte hende med et slag, hun rystede under den store lyst, der gennemstrømmede hendes krop.

Dernæst blev hun gennemkneppet, den ene orgasme efter den anden rullede og rystede hendes krop. Med et brøl tømte fyren i hendes røv sin pik i hende. Han trak sig langsomt ud efter hans orgasme havde klinget af. En af fyrene hun havde i hånden, rev sig løs, og hun mærkede hans store stive pik, som trængte sig indenfor.

Fyren i hendes mund var ved at være klar, hans rytme blev hurtigere og hurtigere, stønnende pumpede han sin sperm ind i hendes mund. Hun slugte velvilligt hans salte safter i sig. Den sidste fyr hun havde i hånden, tog nu hans plads ved hendes mund og holdt hendes hoved imens han pumpede sit lem frem og tilbage i hendes mund.

Fyren i hendes ende var ved at være klar. Hurtigere og hurtigere gik det frem og tilbage og med et gjorde hans ladning følgeskab til den første fyrs ladning. Langsomt trak han sig ud. Hun mærkede det kolde stål fra buttpluggen mod sin brugte røv, og denne gang gled den lettere op i hende. Kulden fra stålet fik hendes røv til at trække sig sammen om den, så spermen forblev i hendes to’er

Langsomt fjernede Signe hånden fra hendes fisse og fyren fjernede sig fra hendes mund. Skruetvingen blev løsnet. Herren sørgede for at hun blev sat på gulvet og hun fornemmede at nu kom den store finale. En for én tømte de deres jern ud over hende. To store ladninger. Den første ramte hendes ansigt, hun kunne mærke spermen løbe ned ad halsen og ned på hendes bryster. Den sidste fyr sprøjtede sin varme sæd på hendes bryster. Med hænderne tværede hun sæden ud over sin overkrop, en finger skrabede noget sperm fra kinderne hen til hendes mund og hun og begærligt slikkede hun den salte sperm i sig.

Hun hørte en puslen og et ”hjælp mig op” fra Signe og et ”Nu skal hun få”. Hun var blevet løftet op på arbejdsbænken. Hun hørte Signe råbe ”Jeg kommer” og varme sprøjt fra hendes fisse ramte hendes ansigt og hår.

”Mange tak” sagde Lotte. Det var vist det eneste der var at sige til den omgang. Døren knirkede igen og der var en stilhed i skuret. Herren fjernede bindet for øjnene. ”Det var så lidt” sagde han med kærlighed i stemmen. Sæden tørrede ind i hendes hud og safterne i hår og ansigt gjorde det samme. Han hjalp hende op og i tøjet igen. ”Det bliver nok lidt svært at forklare hvordan du nu ser ud, under desserten” sagde han og blinkede med øjet. De gik hånd i hånd op mod huset. Nu har jeg da fået creme nok til dessert tænkte hun, og mærkede pluggen i sin røv. Frækt tænkte hun på det der var indenfor pluggen, og spekulerede på hvem af fyrene til festen det var der havde leveret de to ladninger.

About StenBukken

StenBukken
Nyslået erotisk forfatterspire

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.