Den lidt ældre…

Hun stod i sine egne tanker, mens vandet fra bruseren løb ned over hendes nøgne krop.. Pludselig ringede telefonen inde i stuen,.. Hun hev fat i håndklædet og løb så hurtigt hun kunne ind for at tage den. Det var ham..  – ”Hej Pus, jeg har fri fra arbejde nu, har du lyst til at tage på en overraskelsestur?” Hun skyndte sig at sige JA, og kunne ikke lade være med at smile, for hvad havde han nu fundet på…  –” Super, jeg er hos dig om 5 minutter, så bare kom ud til bilen”, var det sidste han sagde før røret blev lagt på.

Hun rendte i cirkler rundt om sig selv, kunne næsten ikke koncentrere sig om at tage tøj på.. Hun var nysgerrig efter at vide hvad denne overraskelsestur indeholdte.. Men med ham, ja så kunne man ikke vide sig sikker på noget.

Der gik ikke længe før hun hørte bilen dytte ude fra parkeringspladsen, hun skyndte sig ned af trapperne og løb over til ham. Han var stået ud af bilen og stod som en gentlemand og ventede på hende ved døren.. Men inden hun nåede at sætte sig ind, tog han et hårdt greb i hendes arm og hev hende ind til sig i et kærligt kram. Hun kiggede på ham, smilede og spurgte kækt ”Nåda, har du savnet mig så meget?”

– ”Ja selvfølgelig har jeg det, kan du ikke mærke det?” svarede han kækt tilbage mens han førte hendes hånd ned til hans stive pik.

De satte sig ind i bilen, og nysgerrig som hun var spurgte hun hvor de skulle hen.. Han fortalte at de skulle til stranden, og at det var det eneste hun behøvede at vide… Men det var også nok for hende, tankerne og fantasien var allerede igang med at plage hendes hjerne.. Og hun kunne mærke hvordan safterne begyndte at løbe mellem hendes ben.

Han lagde hånden på hendes lår og lod den drillende køre helt op til hendes skød. Hun rykkede længere frem i sædet og spredte sine ben så han bedre kunne komme til og så han kunne mærke hvor våd han gjorde hende. Men det var ikke nemt for ham at holde koncentrationen, han skulle jo også styre bilen.. Selvom det nok var det sidste han havde lyst til lige der.

Næste gang han tog hånden væk for at skifte gear, bøjede hun sig i stedet hen over ham og lynede hans bukser ned.. Hun satte læberne mod den stive pik, og lod tungen lege med hans pikhoved.  Nu var det ham der rykkede frem i sædet, samtidigt med at han kørte sædet helt tilbage.. Hun lod læberne stramme lidt hårdere men stadig blidt om pikken, mens hun fortsatte med at pirre ham med sin tunge.. Hun tog fat i hans nosser og kælede med dem.. Og hun hørte ham komme med små nydelse støn. Hun havde ham i sin fulde magt, nøjagtig som hun ønskede.. Han førte sin hånd op under hendes nederdel og begyndte med sine fingre at lege med hendes klit..  Hun gispede…. Han stønnede…

Bilen gav et hop- han havde ikke fået gearet ned.. Hans tanker var vist et andet sted.. Hun kom med et lille grin og han tog fat i hendes hår og trak hendes hovede op så han kunne se på hende og sagde ”Bare vent, snart er det dig der kommer til at lide…” Hvorefter han pressede hendes hovede ned over hans stive pik igen. Men selvom hun var liderlig og virkelig havde lyst til at sutte hans pik, satte hun sig op og sagde ”Nej, du fortjener ikke mere”… han kiggede på hende med et tiggende blik mens han sagde ”Du er godt nok modig hva?”  Hvis du er så modig, så lad mig se dig nyde dig selv…

Det var ikke noget han skulle sige to gange til hende.. Hun trak nederdelen lidt op, og begyndte at lade sine fingre lege med klitten, kørte ned over skamlæberne og lod fingeren glid hen af de våde safter. Det var som en tunge der legede… ligeså blidt… og ligeså vådt…Hun vendte sig om i sædet så hun sad med kroppen mod ham.. Hun løftede det ene ben så han havde frit udsyn og så begyndte hun at kneppe sig selv med sin finger.. Han tog fat i hendes hånd.. – ”Du må lege og pirre, men er der nogen der skal kneppe dig.. så bliver det mig og ikke din finger” brummede han med den mest liderlige stemme.

De nåede stranden, hvor de parkerede bilen.. Men de nåede knapt nok ud af bilen, før de stod midt i en lidenskabeligt kys, dybt, drillende og pirrende.. De tog taskerne fra bagagerummet, og gik ned mod standen.. Han med en hånd godt fast i hendes balde.. Og hende med en legende hånd ved hans pik.

Tæt ved stranden var der nogle klitter og efter et vurderende overblik valgte de en der passede til vindretningen.. De bredte et tæppe ud og kyssede så igen hinanden.

Han trak hende ned på tæppet, lod hende sidde på knæ foran sig—- Nøjagtig som han kunne lide det.. Han tog en maske frem for sin lomme og satte  den på hende, og hun kunne intet se.. Han satte sig bag hende og lod sine hænder glide overalt på hendes krop.. Trak hende i håret så hoved kom helt tilbage, så han kunne kysse hende..  Hans nysgerrige hænder arbejdede sig ind under hendes bluse og favnede hendes bryster, han trak blusen op og lod sin tunge lege med hendes stive brystvorter, mens han med den ene hånd stimulerede hendes klit. Hun begyndte at stønne… og han stoppede.. Han kommanderede hende til at rejse sig op, uden at tage masken af og så bare stå foran ham.. Da hun stod op foran ham begyndte han at trække hendes nederdel af hende.. Hun fik gåsehud.. Ikke fordi hun frøs, men fordi hun ville have at han skulle fortsætte med at røre hende.

Han fortalte at hun skulle ligge sin ned på mave med røven strittende mod ham… Da hun lå der på maven, begyndte hans tunge og hænder at vandre rundt på hendes krop.. han spredte hendes ben og trak sig længere op mellem dem.. Han tog en olie fra sin taske og begyndte at smøre hele hendes krop ind i den.. Han vendte hende om, så hun nu lå på ryggen foran ham.. Han klemte blidt om hendes bryster, nappede lidt i vorterne og sine oliefyldte fingre glide ind under kanten af trussen.. Men kun kort, før de forsvandt igen. Han trak trussen til side så hendes våde mis var blottet.. Og han lod sin tunge lege med den.. mens han lod sin ene finger glid ind og ud af den våde hule.. Mens hans tunge legede med hendes klit begyndte han at fingre kneppe hende hårdere og hårdere.. Hun kunne slet ikke styre sig, hun lå og vred sig af nydelse og kom med høje støn der sagde ”Knep mig, knep mig nu”.. Men i stedet for at give hende hvad hun ønskede..stoppede han.

En stund lå hun stille og udstrakt på tæppet. “Hvordan gør du?” – Spurgte hun undrende. “Hver gang får du mig helt ud over kanten, ikke at det gør noget, men hvordan?”.

“Sådan er vi ældre mænd” grinende han. “Erfaring kan du ikke kæmpe imod.”.

“Nu vil jeg hævne, og køre dig helt derop hvor det er ligefør” truede hun, og tvang ham ned på tæppet. Hun trak hans bukser af ham, og hans underbukser fulgte umiddelbart efter. Nu lå han der, med strittende lem og lod ikke til at have noget imod det. Hun bøjede sig ned, og tog hans pik i munden, mens hendes hånde forsigtigt klemte om hans nosser. Tungen kørte op og ned af skaftet. Afvekslende med at tage hele pikhovedet ind i munden. Med tungen spillende på hovedet kørt hun nu sin hånd op og ned af skaftet. Han gispede og stønnede. Klagede sig næsten. Hun arbejdede intenst på at bringe ham til toppen, men ikke over den.  Nu tog hun hele hovedet ind i munden, mens den hånd der klemte om hans nosser lod en langefinger glide ned mod hans stjerne.

“Ja, nu kan du selv prøve hvordan det er”.  Det gibbede i ham og langsom gled han ud og ind af hendes mund, mens hende tunge legede med hovedet. Hun satte sig op, og lod til hans store fornøjelse sin langfinger glide ind i hende. Hun nød den effekt det havde på ham. Hun viste ham hvor fugtig hendes finger var blevet, og bøjede sig atter over hans lem. Tog det i munden, og lod sin nu fugtige finger genoptage sin tidligere placering. Fingeren trykkede igen mod hans stjerne. Han gav sig, og lå nu vridende af velvære. Hendes tunge legede med pikken og han stønnede højt. Hun nynnede lidt – Hun havde ham lige hvor han skulle være. Hendes hånd gled stadig op og ned af skaftet, og hun kyssede grådigt pikhovedet mens hun pressede sin finger mod hans stjerne. Han jamrede nu af nydelse. Hun grinede bare.

“Vend dig om, så jeg har en chance for at følge med”. Forventningsfuldt vendte hun sig, så hendes skød var over hans mund og hun genoptog sig hånd- og mundarbejde.

Han vred sig, men nu skulle hun få gengældt. Han trak forsigtigt hendes fugtige skamlæber til side og lod sin tunge køre meget langsomt helt fra klitten, gennem alt det meget fugtige og helt om til hendes stjerne. Langsomt, blødt og pressende med den brede tunge. Det gibbede i hende men hun holdt fast med sin hånd og munden arbejdede stadig. Han løftede nu sit ansigt og fangede klitten med sine læber og sugede sig fast. Slap den igen, og lod den nu spidse tunge danse hen over klitten. Nu var det næsten hende der dansede. Han sænkede sit hoved igen og lod sin højre tommelfinger glide langsomt ind i varmen. Håndryggen pressede området ved klitten. Langsomt tog han fingeren ud og hendes fisse næsten snappede efter den. Han skilte atter hendes skamlæber og tog nu med begge tommelfingre og spredte dem. Klitten lå helt åben for ham. Med tungen begyndte han nu at plirre på selve klitten. Fingrene arbejde med skamlæberne. Atter lod han den højre tommelfinger komme indenfor og den venstre arbejde med klitten og gled så også indenfor. Hun sagde lyde nu! Men de var delvist dæmpet af det hun prøvede at gøre med sin mund. Med venstre hånds fingre skilte han nu hendes skamløber og lod sin tunge gå på direkte angreb på klitten. Hun sukkede og glemte helt hvad hun ellers havde gang i. Han sugede sig fast, slikkede – Sugede – Slikkede. Hun var ved at sætte sig op.

Nu jamrede hun højt, men han slikkede bare videre. “Tag på dig selv”, bad han. Det lod hun ham ikke sige to gange, og hun rokkede hen over hans fingre, løftede sine bryster og nuldrede vorterne og med et lille skrig gav hun efter og sank sammen over ham.

Atter lå de stille og nussede og kælede. “Jeg kan ikke mere”, klagede hun. “Ohhh, lad os nu bare se”, grinte han. Han kyssede hende og lod sine fingre helt stille snige sig ind på hendes bryster. Helt forsigtigt rørte han ved hendes ømme brystvorter. Meget blidt nuldrede han dem. Favnede det venstre bryst, og omsluttede det med hånden. Hun drejede sig mod ham og han kyssede vådt den højre brystvorte. Pustede på den. Hun gyste atter.

Hun satte sig op igen på knæ, og han satte sig bagved hende. Hun drejede sit ansigt og de kyssede igen. Hun mærkede hans stive pik banke imod sin bagdel. Hun løftede sig, og den gled uden besvær ind i den fugtige hule. “Forsigtigt”, hviskede hun stille. “Jeg kan ikke klare mere”. Langsomt sænkede hun sig ned over ham. Blidt favnede han hendes bryster. Rørte kun lige ved hendes vorter. Hun mærkede hvordan han voksede indeni hende. Langsomt hævede og sænkede hun sig. Det var ikke fugtighed der manglede. Med et sæt satte hun sig ned så han gled længere op. Langsomt gled hun op og ned af hans pik! Stille… Roligt. Ind imellem satte hun sig ned med et sæt, så hun mærkede ham helt. Han pressede hende forsigtigt forover så hun støttede på hænderne. Hun vrikkede med måsen hver gang han gled ind og snappede efter ham når han trak sig tilbage. Han fattede om hendes hofter, nu styrede han. Han førte sin pik frem og tilbage. Vuggende frem og tilbage og stødte så af fuld kraft i bund. Hun jamrede stille og han trak sig næsten ud og lod sin højre hånd bevæge sig om til hendes klit der nu atter var i fokus.

Roligt ind mens hans fingre arbejdede intenst. Hun vred sig under ham, og han trak sig næsten ud igen. Nu pirrede han hende igen, næsten drillende eller provokerende. Igen stødte han helt i bund og hun gispede højt. “Er du klar?” hviskede han. Han øgede tempoet og stødte i bund igen og igen. Så gav han los og kørte næsten brutalt i bund – Hårdt og kraftigt. Nu skulle det være. Han bankede op i hende og da han var i bund kunne hun mærke hvordan pikken kom med sine orgasme ryk og hun mærkede hvordan sæden sprøjtede op i hende. Sammen faldt de sammen på tæppet.

Se det var en rigtig dag ved stranden.

 

 

About Line

zhenzar

Se også

Museumsbesøget

Vi havde aftalt at være kulturelle… Vi skulle mødes på Aros museet i Århus. Jeg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.